SportsDirect-70

• 135 136
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Пратката ми пристигна днес - поръчах на 13 март. Много съм доволна - ски екипът на Nevica изглежда страхотно!

# 181
Здравейте имам спешна нужда от помощ.
Пуснах поръчка но не съм видяла че имам стока с PRE ORDER и сега статуса ми е в изчакване до 5.05.Намен ми трябва спешно,защото ще летим а си поръчах куфари.Писха да ми отменят тази стока,но дали ще стане скоро не се знае и се пробвах да звъня.Номера обаче казва че абонат с такъв номер не съществува.Има ли друг номер защото аз не намирам такъв или дали мога да откажа вече поръчката и да пусна наново тя е от 18.03.

# 182
Пс:Искам да си взема сутиени,но не мога да се ориентирам в номерата им..
По принцип нося 90Д или 95ц...европейска номерация,но техните 36Е,40д и тн..
 нищо не ми говорят..
Непрекъснато поръчвам сутиени и бански онлайн, мога да те ориентирам- 36 отговаря на 80, 38 на 85... Аз нося 85Е и си поръчвам 38DD или 38Е. Ако имаш някой сутиен на триумф може да видиш на етикетчето всички видове номеразции и да се ориенитраш.
ето ти една доста изчерпателна таблица.- цъкни на BRA CONVERSION

# 183
  • София
Пуснах поръчка но не съм видяла че имам стока с PRE ORDER и сега статуса ми е в изчакване до 5.05.Намен ми трябва спешно,защото ще летим а си поръчах куфари.Писха да ми отменят тази стока,но дали ще стане скоро не се знае и се пробвах да звъня.Номера обаче казва че абонат с такъв номер не съществува.Има ли друг номер защото аз не намирам такъв или дали мога да откажа вече поръчката и да пусна наново тя е от 18.03.

Пиши им , че искаш да откажеш само PRE ORDER артикула . Peace

Може да откажете САМО Pre-Order  артикул от поръчката като пишете на cancel@sportsdirect.com . В писмото напишете и Product code от потв. мейл.

# 184

Може да откажете САМО Pre-Order  артикул от поръчката като пишете на cancel@sportsdirect.com . В писмото напишете и Product code от потв. мейл.

Писах и там,но всичко се случва адски бавно.Още нямам отговор а нещата ми трябваха за другата събота,поръчала съм куфар защото ще летим а после за какво ми е след дъжд качулка.Звънях 100 пъти никой не вдига.Между другото номера на 1-ва страница е сгрешен има една 0 -ла в повече.Как не го видях този потник уж гледах да няма PRE order и се набутах.Ще се гръмна  #2gunfire

# 185
  • София

Писах и там,но всичко се случва адски бавно.Още нямам отговор а нещата ми трябваха за другата събота,поръчала съм куфар защото ще летим а после за какво ми е след дъжд качулка.Звънях 100 пъти никой не вдига.Между другото номера на 1-ва страница е сгрешен има една 0 -ла в повече.Как не го видях този потник уж гледах да няма PRE order и се набутах.Ще се гръмна  #2gunfire

От този мейл обикновено отговарят бързо , в рамките на 24 ч.

Напиши телефона , за да мога да го коригирам в следващата тема - +44 0872 437 901  newsm78

Може вината да не е твоя .Случвало ми се е в кошницата да не излиза ,че артикулът е PRE ORDER , а после виждам в потв.мейл и това е доста некоректно от страна на СД . Peace

# 186
  • Стара Загора
Здравейте, може ли някой да ми помогне с размерите на това
http://www.sportsdirect.com/no-fear-skate-protection-3-pack-7520 … ?colcode=75204006
за деца ли са , или за възрастни, не пише в описанието. Тези размери ги търсих в нета, ама пак не разбрах много. За дете ми трябва , на 10-11 год.

# 187
  • have faith and be patient ..
според мен са си детски ... вземи една м-ка , колко по-големи или по-малки ще са  Rolling Eyes , може би няма да има голяма разлика  Peace

# 188
Привет,
Днес направих поръчка, но след като платих, получих мейл, че един от артикулите не е наличен, въпреки че беше в кошницата ми. Писах им мейл, че мога да взема и по-малкия номер, но в отговор получих, че ще разгледат запитването ми до 3 дни  newsm78 Да, обаче дотогава пратката ще е отпътувала. Мога ли да направя нещо друго?

# 189
  • София
Привет,
Днес направих поръчка, но след като платих, получих мейл, че един от артикулите не е наличен, въпреки че беше в кошницата ми. Писах им мейл, че мога да взема и по-малкия номер, но в отговор получих, че ще разгледат запитването ми до 3 дни  newsm78 Да, обаче дотогава пратката ще е отпътувала. Мога ли да направя нещо друго?

До сега не съм чела /чула/ при изчерпан артикул да правят корекция на размер или № в поръчката . Не мисля , че и сега ще го направят .  Peace

# 190
Привет,

До сега не съм чела /чула/ при изчерпан артикул да правят корекция на размер или № в поръчката . Не мисля , че и сега ще го направят .  Peace
Благодаря!
А по-странното е, че снощи, след като писах тук, проверих отново и размерът, който исках си беше наличен  Shocked

# 191
http://bg.sportsdirect.com/slazenger-wave-childrens-sandal-22512 … ?colcode=22512822
Някакви мнения за тези сандалки, удобни и леки ли са и отговарят ли си на номера?
Колебая се между 29 и 31 номер за 18-18,5 см краче.
Благодаря Simple Smile

# 192
http://bg.sportsdirect.com/sondico-futsal-ii-mens-indoor-footbal … ?colcode=26801446
И тези също отговарят ли си на номера?
Благодаря Simple Smile

# 193
  • София-Младост
http://bg.sportsdirect.com/nike-big-mouth-water-bottle-842069?colcode=84206906
Това шише някой има ли представа колко мл е?

# 194
към 600мл  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт