Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да върна артикул, който не отговаря на очакванията ми?
Как мога да намеря точните размери на мъжко спортно долнище Everlast?
Как да върна продукт и на какви подробности трябва да обърна внимание?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да върна артикул, който не отговаря на очакванията ми?
За да върнете артикул, първо трябва да попълните формуляр за съвет за връщане. В раздела „Име и номер на продукта“ посочете името и номера на продукта, който искате да върнете. В полето „Код за подмяна или възстановяване“ изберете предпочитания от вас метод (замяна или възстановяване). Подробно обяснете причината за връщането в секцията „Детайли“. Уверете се, че върнете артикула в рамките на 14 дни; забавяния до 20 дни са приемливи. Имайте предвид, че разходите за връщане са ваша отговорност.
-
Как мога да намеря точните размери на мъжко спортно долнище Everlast?
-
Как да върна продукт и на какви подробности трябва да обърна внимание?
За връщане на продукт, моля, попълнете формуляра за съвет за връщане, който ще бъде прикрепен към опаковката. На първата страница посочете името и номера на продукта на артикулите, които връщате, както и кода за подмяна или възстановяване. В полето „Детайли“ обяснете причината за връщането. Моля, върнете продукта в рамките на 14 дни; удължаване до 20 дни е възможно. Имайте предвид, че разходите за връщане са ваша отговорност.
-
Как мога да определя размера на детските обувки Puma и Karimoor?
-
Отговарят ли обувките на Firetrap на номерацията или има несъответствие?

от Еконт нищо не можели да направят, трябвало изпращача да коригира. Писах им мейл, дойде отговор че ще ми пишат до 1-3 дни и сега съм в шах...някой да има прдположения какво да очаквам