Лежащи мами - 38

• 49 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета. Аз в 11ч бях при моя юнак,лежи си в кувиозчето на топличко. Лекарката му каза,че за сега му пускали малко кислород и са му влючили система,но поне засега не е на антибиотик. Дано детенцето ми бързо се възтанови и да си ходим удома при бати и тати Praynig

# 46
 Гинипрал не...била съм малка седмица за него.Пия си и салбутамол 4х1

# 47
Аз си лежа на кормагнезин  Laughing днеска една лекарка ме хвърли в оркестъра...пипна ми корема докато според мен се беше втвърдил и тя каза,че за да е твърд-било като камък,а моето било по-меко  Shocked ново двайсе ...може защото съм била слаба така да усещам или заради коремната операция през юни.Но като ставам от леглото усещам ,че става по-твърдо от обичайното.Всеки лекар различно,но не се повлиява от системите,което не ми харесва.

Честито на  Ay se  bouquet
Цял месец лежах и се питах - това контракция ли или не? Твърдо ли е или не? Колко е твърдо и т.н. И тъкмо се научих и то....вече не ми бе нужно да знам. Та дали е твърдо или не - недей се чуди. Каквото такова! Лежи си, яж течни храни, пази се от запек, мисли положително, лежи на ляво и НЕ ПИПАЙ корема. Пипането предизвиква контракции.

# 48
и аз си лежа на кормагнезин и си имам някакво напрежение и постоянно сечудя контракция ли е  Simple Smile

# 49
Благодаря Бимба.Спокойствието е важно.Ще се постарая

# 50
Момичета дайте савет как да стимулирам кърмата. Днес 2 ден след раждането,а кармата ми излиза 3-4 капки,изцеждам се през 2-3часа. Педито иска поне по 10мл.кърма да занеса,но аз за целия ден немога да изкарам толкова кърма.

# 51
Много бебчета тоя месец- да са живи и здрави!
Ау, бързо да си гушкаш мъничсето! Пробвай с чай за кърмачки на веледа и много вода.

# 52
Момичета дайте савет как да стимулирам кърмата. Днес 2 ден след раждането,а кармата ми излиза 3-4 капки,изцеждам се през 2-3часа. Педито иска поне по 10мл.кърма да занеса,но аз за целия ден немога да изкарам толкова кърма.
С какво се цедиш? Помпа или на ръка? Опитай и с двете. Питай за ампула окситоцин да ти дадат. Капва се в носа и помага. Иначе си трябва време. Настройване на хормоните. Понякога само времето помага.

# 53
С електрическа помпа на NUK. Много добре дърпа,но просто няма какво да излиза освен 4-5 капки в началото.

# 54
Аз си правех компреси с топли кърпи(но само компрес,не да се къпеш с вряла вода) и ми помогна(с първата бременност) с втората не дойде капка по никакъв начин.Имам чувството,че при тежки(психически)бременности нещата с кърмата не се получават...поне при мен и е 2-3 които познавам

# 55
Факт е, че колкото по-ранно е едно раждане, толкова по-трудно идва кърмата. Но важното е, да не се откажеш.

# 56
Здравейте Мами,за жалост моя и аз се включвам при вас!Преди 2 седмици получих болки ниско долу и в 17 седмица ме приеха в Патологична с леко кървене,последва престой там,инжекции,системи и сега две седмици по късно си ме оставиха да лежа в нас за задържане,не казаха защо се е получило,минах всички необходими прегледи-вагинален,коремен,ехограф..просто не разбраха причината!Та лежим си ние в нас,боря се с депресията,не очаквах да е толкова трудно и се опитвам да не ходя със страх до тоалетната!Днес отново имам болки и направо се побърквам вече!Предполагам ще ме разберете Simple Smile

# 57
Депресията я зарежи,всички минаваме през нея ама полза няма Simple Smile трябва да сме позитивни и всичко ще е ок

# 58
НИНА И АЗ ЛЕЖА В ПАТОЛОГИЯ НО НА МЕН МИ КАЗАХА ЧЕ ИМАМ ОТЛЕПВАНЕ

# 59
Здравейте Мами,за жалост моя и аз се включвам при вас!Преди 2 седмици получих болки ниско долу и в 17 седмица ме приеха в Патологична с леко кървене,последва престой там,инжекции,системи и сега две седмици по късно си ме оставиха да лежа в нас за задържане,не казаха защо се е получило,минах всички необходими прегледи-вагинален,коремен,ехограф..просто не разбраха причината!Та лежим си ние в нас,боря се с депресията,не очаквах да е толкова трудно и се опитвам да не ходя със страх до тоалетната!Днес отново имам болки и направо се побърквам вече!Предполагам ще ме разберете Simple Smile
Много често причина няма. Да се надяваме, че и у вас си пиеш лекарствата, нали?
А относно депресията мога да ти кажа да спиш. Много гледай да поспиваш. Като се роди бебето няма да можеш да спиш. И друго ще ти кажа - бях готова да лежа 3 месеца, уви не се наложи, защото бебетата се родиха доста преждевременно. Затова момичета, радвайте се, че можете да лежите.....

Общи условия

Активация на акаунт