Лежащи мами - 38

• 49 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Бимба,аз не се страхувам толкованот това.как ще се справя с близнаците,по скоро се страхувам от отношението на другите ми деца към тях.
Баткото е свястно момче,между гаджетата и кафетат ще ми отделя малко време да помага,но сестричката му която е на почти 5 .....тя е много диво и неубоздано хлапе,там ще бъде зора.Заяви ми ,че няма нужда от.други деца в тази къща и да не съм си й помисляла да раждам бебета.От сега е много сърдита...

# 181
Бимба,аз не се страхувам толкованот това.как ще се справя с близнаците,по скоро се страхувам от отношението на другите ми деца към тях.
Баткото е свястно момче,между гаджетата и кафетат ще ми отделя малко време да помага,но сестричката му която е на почти 5 .....тя е много диво и неубоздано хлапе,там ще бъде зора.Заяви ми ,че няма нужда от.други деца в тази къща и да не съм си й помисляла да раждам бебета.От сега е много сърдита...

Благородно завиждам,че живот и здраве ще имаш 4 дечица!Дай Боже да родя живо и здраво това,което нося и след това още поне двечки.

# 182
От личен и приятелски опит мога да споделя, че бунтарството е до момента, в който бебето/бебетата си дойдат у дома. После много се радват по-големите деца от различни възрасти. Пък и то има време да свикне.

# 183
ay-se, в сряда ми е секциото.И да ми стискаш палци!
Divine какво стана, как сте с бебето, как мина секциото, чакаме те да разкажеш, дано всичко е минало по мед и масло и да се гушкате в момента

# 184
Bimbaa имам въпрос! На малкиа му изписаха ноотропил 1g/5 ml 150mg. Но ние го взехме от Турция ноотропил 20%/200mg. Моля те,кажи ми дали е същия. Много ме е страх да не объркам нещо. Неговата даза е 0.5мг.2хдневно. На листовката пише,че да не се дава на деца под 8г.

# 185
Bimbaa имам въпрос! На малкиа му изписаха ноотропил 1g/5 ml 150mg. Но ние го взехме от Турция ноотропил 20%/200mg. Моля те,кажи ми дали е същия. Много ме е страх да не объркам нещо. Неговата даза е 0.5мг.2хдневно. На листовката пише,че да не се дава на деца под 8г.
Концентрацията дали не е 1мг в 5 мл? Снимай ми опаковаката и рецепта за всеки случай, ако имаш за изписаната доза! Може и на лични да ми ги пуснеш.

# 186
Bimbaa извинявам се,но незнам как да вмъкна снимка и да ти пратя Embarassed Рецепта нямам,на епикризата пише това лекарство,а в болницата педито ми даде само да снимам опаковката му. Те са го купили от Гърция,а на мен каза,че го има и в Турция и ние от там го взехме  без рецепта. Поточно наши роднини живеят там и ни го пратиха. Аз доста се шашнах като видях че на опаковката пише 20% 200mg. А на опаковката от болницата пише 1g/5mg 150ml. А иначе опаковката е същата,съставката също парацетам.

# 187
писах ти съобщение, за да не пълним темата

# 188
Мили Мами,да ви попитам от лежанката усещате ли болка в кръста?Напоследък ако не стана да се раздвижа и ми става доста некомфортно.

# 189
Даа...от лежането всичко боли.Аз лежа само настрани и бутовете така ме болят Grinning Ужас пълен....ама ставам да се пораздвижвам....а и през 30 мин до тоалетна ходя   Grinning

# 190
И не само кръстта боли....

# 191
Добре е че ви има да казвате какво се случва,че пак си вкарвам филми Grinning иначе лявото ми бутче от доста време е постоянно схванато Grinning

# 192
Спокойно....и аз си втълпявам.Днес пак ми се стегна корема,а не беше се случвало 10 дена и отново филми и притеснения.Бъди спокойна и вярвай

# 193
Като каза,че те е стегнал корема,мен пак взе да ме опъва,снощи не спах и само се въртях и сякаш ток минаваше през матката ми,случвало ли се е на някой?Днес определено съм доста напрегната и от страх не искам да ставам от леглото,за да не ме опъне пак!Ровя се във форума..понеже вече съм 21 седмица и не съм си спирала хапчетата..та на повечето места пише че ми се разтягат връзките на матката..АХ,чак на 7ми съм на преглед,надявам се да се стегна до тогава,още една седмица..

# 194
Като каза,че те е стегнал корема,мен пак взе да ме опъва,снощи не спах и само се въртях и сякаш ток минаваше през матката ми,случвало ли се е на някой?Днес определено съм доста напрегната и от страх не искам да ставам от леглото,за да не ме опъне пак!Ровя се във форума..понеже вече съм 21 седмица и не съм си спирала хапчетата..та на повечето места пише че ми се разтягат връзките на матката..АХ,чак на 7ми съм на преглед,надявам се да се стегна до тогава,още една седмица..

Забелязала съм ,че подсъзнанието е голямо нещо.Като реша,че ме боли и то започва...а ако се помъча да заспя за да не мисля-после е отминало.И аз съм на 8-ми на преглед.Хич недей ми мисли негативно....естествено,че всичко ще е наред на 7-ми.Лежи си днес и гледай да поспиш...може до помогне.

Общи условия

Активация на акаунт