Лежащи мами - 38

• 49 584
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Подсъзнанието е всичко наистина,снощи си мислех че от но шпа Комфорт ми става зле на стомаха Grinning явно като стоя по дълго време сама и започвам сама да си втълпявам някакви неща,след малко изключвам компютъра и се заравям в книги да се разсейвам!А вие как сте лежащи мами,как минава времето ви?

# 196
Аз тази нощ не можах да спя, имам много енергия, която през деня не мога да изразходя. Един мои познат ме посъветва да правя леки упражнения, чудя се правилно ли е. Иначе цялата съм се схванала и всичко ме боли  Grinning

# 197
  • Варна
Моето все още минава някак си,не съм се залежала ,докато оправя децата,къщата,разходката и деня минава ....после започва да ме боли корема и си викам ,че трябва да пазя леглото.
Вечер не мога да спя,ставам през 30 мин до тоалетната,ужасно е ,тъкмо се унеса и усещам че ще се напикая.
Излязоха ми хормоналните изследвания.,вдигат ми дозата на еутерокса,малко ми епритеснено дали ще го понеса добре..

# 198
И аз не мога да спя през нощта.Пия магнезия и салбутамола през 6 часа и ставам в 3 да ги пия.И през 2 часа до тоалетна.По цял ден стоя вкъщи...експлоатирам мъжа-готви,чисти,пере и ми сервира.Днес няма работа и го усещам,че полудява вкъщи Grinning    Иначе гледам тв...решавам кръстословици,самосъжалявам се понякога Grinning после ми идва кураж,после го губя и така ми минава ежедневието Grinning

# 199
Същата работа съм и аз-аха се надъхвам,после ми става мъчно,после малкото помръдне малко ми оправи настроението,после ме удря ток в матката,после гледам филм,ама истината е че не го гледам дори Grinning направо съм станала луда!Накрая умирам от страх ако случайно ми се приходи по голяма нужда,защото съм си втълпила че напъните във ВЦ-то са вредни за бебето Grinning ей така по цял ден докато си дойде мъжа ми...на който обяснявам подробно как ми е минал деня Grinning

# 200
Аз мога да ви посъветвам да обръщате повече внимание на половинките си....ако не може с друго, то поне с разговори различни от болежките ви,,,,че после като дойде бебето само за хранене и акита ще си говорите! Гледайте филми, четете гниги...иииии спете!

# 201
  • Варна
Ей тоз номер със спането как става?
Стане ли тъмно,децата заспят ли аз ставам кукуряк,няма сън ,офиса ми „00”,и честно да ви кажа съм се побъркала,взела съм бременността си като тежко заболяване ....

# 202
Най-много се дразня като ми кажат-Ти не си болна,а си бременна....е честно ви казвам,само който не е изпатил може да говори така!То и на мен ми се иска да си имам една лека бременност,но в крайна сметка бебчовците са най важни Simple Smile

# 203
Ей тоз номер със спането как става?
Стане ли тъмно,децата заспят ли аз ставам кукуряк,няма сън ,офиса ми „00”,и честно да ви кажа съм се побъркала,взела съм бременността си като тежко заболяване ....
На мен ми помагаше книга за заспиването!

# 204
Най-много се дразня като ми кажат-Ти не си болна,а си бременна....е честно ви казвам,само който не е изпатил може да говори така!То и на мен ми се иска да си имам една лека бременност,но в крайна сметка бебчовците са най важни Simple Smile

Оффф да....защо съм лежала...еди коя си цяла бременност обикаляла,боядисвала.Като ми кажат така и отвръщам директно,че ако смятат да ми дават акъл напускат обкръжението ми докато аз не преценя.И аз исках да скитам,пазарувам,да ходя на екскурзия,хотел и т.н.Но и вкъщи ми е добре вече...взех да свиквам,а и лошото време помага доста.Целта оправдава средствата.

# 205
Здравейте борбени момичета,
това но шпа мисля че въобще не ми помага. След серклажа ми казаха 3х1, но болките си ги имам. Може ли вместо него да пия папаверин, май е по силен или...!?!

# 206
Пий по 2 но шпа

# 207
ГИ НИ ПРАЛ?????  Помагате?  От къде може да си го набавим?

# 208
ГИ НИ ПРАЛ?????  Помагате?  От къде може да си го набавим?
Имаш съобщение!

# 209
Момичета,поредния въпрос от моя страна-с лежането хемороидите ви,ако естествено имате такива,не ви ли създават допълнителен дискомфорт?Правя си Смрадлика и се мажа 2 пъти на ден,но снощи нещо много ме стегнаха,ако са вътрешни не съм сигурна колко точно помагат компресите,идеи някой?

Общи условия

Активация на акаунт