Лежащи мами - 38

• 49 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Ще ме помислите за невежа,но на мен преди 4 седмици ми взеха,трябва ли отново?

# 301
Мисля,че веднъж месечно е ок.
Не искам да ви товаря,но тези дни ми е много тежко.Много се страхувам...при всяка болка почвам да плача и да мисля най-лошото.Имам тъпа болка тип менструална....не е постоянна.Днес я усещам..5 дена не,но като я усетя и рухвам.Много е трудно.

# 302
Цвете,всички сме така,снощи примерно се събудих с болки ниско долу,естествено не спах повече и можеш да си представиш какви мисли ми минават през главата!Говори с лекаря ти ако това ще те накара да се чувстваш по добре,поплачи си,изкарай всичко навън и после се стягай,че малкото същество има нужда от теб!Снощи гледах новините и в Бургас са спасили  600 грама недоносено бебенце,стана ми по добре

# 303
И аз гледах предаването за бебенцето, то обаче си е изкарало до 8 месец в майката, но е имало забавяне в развитието. Аз никога не съм ви споделяла, но моето братче се е родило в края на 6 месец и беше доста време в кувиоз, макар и в провинцията лекарите нариваха всичко необходимо. Сега си е голямо момче в 4 клас без усложнения.

# 304
Да,доста мъничко предвид седмиците,но ето че шансове има и не трябва да се отказваме,даже понякога си мисля,че ако сега съм стресната за живота на бебето ...ами като се роди и хване първия си вирус примерно или първата пневмония,ами аз тогава ще се гръмна Grinning не се шегувам

# 305
И аз гледах за бебенцето.Алисия,браво за малкия-да е жив и здрав.
Нина..и аз така се събудих през нощта.Мъча се да се държа,но е много трудно-знаете как е.Но като видя назад...бях така отчаяна и в 19 седмица,а ето 25-та дойде.Дано така дойде и 30-та и 36-та.С малки крачки към успеха.

# 306
Именно!То нали и чата тук е за това,всеки да си пореве,да сподели опит,да се стегне малко,няма страшно,а и сутринта плаках като бебе и аз така че....Grinning

# 307
Аз също бях много зле психически. Бях си взела валидолче и хомеопатичния седатиф за успокоение. Така че, ако прецените няма лошо нешо да попиете, за да се успокоите. Също може бира, винце...каквото му душа иска на човек. С лечебна цел е позволено!

# 308
Bimba,четох назад темите и видях ,че някой е пиел протейн.Мисля ,че беше ти ,дано не бъркам.Чудя се дали мъжа да ми купи,пречистен разбира се.Може ли малко повече инфо ,отново се извинявам ако не си била ти.Че хич не ям месо и яйца...направо не мога да ги гледам.Иначе пия прегнакеър.

# 309
Аз си пийвам червено винце от време на време  Laughing ама най-голямо успокоение ми е като вляза в аг на системи,след първия път се пречупих и сег вече за 4ти лежа все едно съм на хотел  Joy иии живот и здраве да вляза в деветия месец и  baby_neutral baby_neutral ще се показват

# 310
Цвете, мисля че не само аз съм пила. В началото пиех български на биогейм, но е с кофти вкус. После, когато лежах в болницата, пиех вносен, купен от магазин за добавки, млечен протеин. Така че няма да ти навреди. Освен това може да прочетеш за спирулината. Тя е с растителен произход и високо съдържание на протеин. Ако ядеш купешки яйца гледай да е само белтъка, че в жълтъка се трупат всички гадости, с които ги хранят.

# 311
  • Стара Загора
BImba ,Ay se как сте ? Как са бебоците?  Flutter Hug

# 312
Skabiela се губи  Rolling Eyes Онзи ден трябваше да е била на доктор.

# 313
Дано се включи скоро Simple Smile Аз пак изкачам с въпрос,ама нали имам много време и...бях ви споменала за хемороидите,че се активираха от лежането,ама много ме боли чат пат чак червото,една остра болка,някой изпитвал ли го е,мислите ли че бебето го усеща?

# 314
  • Варна
Тук съм девойки,бебетата са добре и слава Богу са само две Laughing
Тел ми се развали, а аз пишами чета от там,освен това стягам багаж защото се местим.
Цял ден пълня чували а малката вадии от чувалите .....в един порочен кръг съм Tired
Сега ме стегна корема ,че си полегнах,мислех да пия нош па ,ама с него или без него все  тая
Вие добрели сте,ей да стискате кълки...като си измътим бебоците ше трябва да си направим форумна среща.
Преди 5год. когато пак живеех в темата се запознах с почти всички момичета,излязоха големи пичове....все още се срещаме .И да ви кажа,темата е вълшебна ,тук всички бебета се раждат Hug

Общи условия

Активация на акаунт