Лежащи мами - 38

• 49 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Леко пренасяне и слънчев ден да имаш,пий хапчетата и да не вдигаш чувалите ти! Simple Smile

# 316
Значи всички сме на линия  Laughing аз бях да видят шийката...над 3.5 е и засега съм спокойна.За стягането казаха ,че няма проблем,но болките не трябвало да ги има.Не трябвало стягането и болки тип менструални едновременно.Ама и аз как обяснявам.

# 317
А бебенцето как е?Видя ли го?И какво да правим като има болка казаха ли ти...ох нямам търпение до моя преглед!

# 318
Ами аз за шийката ходя при друг лекар,не при моя си-той ми го препоръча,защото дори да се наложи късен серклаж този доктор няма да откаже и работил много добре.Та не гледахме бебето....него го гледахме мин седмица и точно 24г.с. беше 700гр.
Попитах дали има още нещо,което може да се пие и ми каза,че магнезия,салбутамола и утрогестана е всичко възможно.Ако има болки в болница на системи и така.

# 319
ох тези системи...ще чакам 23ти,тогава съм на преглед

# 320
Здравейте, лежащи мами,
Аз съм едва в 9 г.c.,но и мен ме мъчат много силни и болезнени контракции. Пия максималната доза Но-шпа,магнезий,  но нищо не помага. Вкъщи съм си и лежа откакто разбирах че съм бременна, защото съм с болки от самото начало. Като ви чета и за напред няма да е по-различно Sad.
Наложи се да ми сложат инжекция Но-шпа и антиалерзин за успокояване на контракциите, но пък от нея ми е доста замаяно и не знам за колко време ще намали контракциите. Няма ли нещо ефективно за тия болезнени контракции. Изпадам в паника само като ги усетя.

# 321
Здравейте, лежащи мами,
Аз съм едва в 9 г.c.,но и мен ме мъчат много силни и болезнени контракции. Пия максималната доза Но-шпа,магнезий,  но нищо не помага. Вкъщи съм си и лежа откакто разбирах че съм бременна, защото съм с болки от самото начало. Като ви чета и за напред няма да е по-различно Sad.
Наложи се да ми сложат инжекция Но-шпа и антиалерзин за успокояване на контракциите, но пък от нея ми е доста замаяно и не знам за колко време ще намали контракциите. Няма ли нещо ефективно за тия болезнени контракции. Изпадам в паника само като ги усетя.

Мисля,че на този етап няма какво друго.Хубаво е да слагаш утрогестан вагинално 2х2-но задължително попитай лекуващия лекар.И спокойно-забелязах,че като не мисля не ме боли...а като почна да го мисля и се засилва.Успех

# 322
BImba ,Ay se как сте ? Как са бебоците?  Flutter Hug
Ами ние сме добре засега,бебо расте,наддава добре,само дето коликите го мъчат доста. Вие как сте,как е твоето бебче?

# 323
cvetno_cvete , благодаря за отговора! Прогестеронов препарат приемам също от самото начало, но Дуфастон, не Утрогестан. Просто него ми изписаха.
Имам чувството, че само се тъпча с лекарства, а нищо не помага  #2gunfire. Поне съм си вкъщи, че ако ходех на работа, не знам как бих издържала.

# 324
Няма да се плашиш....явно при някои е така.И аз пия доста неща...една чантичка с хапчелъци.Важен е резултата
Почивай си....ще.отмине  Hug

# 325
Абе тия прогестеронови препарати действат по добре като са вагинално,  хем не товариш черния дроб. Споко и аз бях до последно с утрогестан и сега се радвам на едно голямо и усмихнато слънчице. Bimba ми прати и гинепрал,  но вече го раздадох на мами от форума инак и това изчезващо лекарство препоръчват за контракции и магнерот конски дози.

# 326
За прогестероновия препарат - Дуфастон-а ми го изписа за задържане много добър репродуктивен специалист. След това моя док, който ми следи бременността ми каза, че не го харесвал, предпочитал Утрогестан и ако продължат контракциите ще ми смени Дуфастона с Утрогестан, но не било много хубаво, защото можело да има обратния ефект  Sad. Аз мислех, че вече ще ми разрешат да започна да го намалявам, а той иска да ми го сменя. Направо ще се гръмна  #Cussing out.

Четох за този гинепрал, но вече не се предлагал в БГ, от къде си го набавяте?  Питах док за някакви хапчета, защото не искам постоянно да бия инжекции (послед 2 дни ми е гадно от тях), но не ми каза за такива.

Магнерот в какви дози пиехте? Аз пия магнезии по 500 мг дневна доза. Малко ли е?

# 327
И аз знам ,че утрогестан е по-добре вагинално.Магнерот пия 4х 2...и салбутамол 4х1-гинипрала вече го няма никъде.

# 328
Благодаря за отговорите момичета.
Нищо не смея да променям по отношение на лекарствата, ако не е предписано от док. Дано се закрепя Simple Smile, ако не все се надявам да има начин да износя бебето до края.
Хубав и лек ден ви пожелавам!

# 329
Момичета как сте ? Никой не се включва,какво е положението

Общи условия

Активация на акаунт