Лежащи мами - 38

• 49 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Тези дни леко ме преболяваше и дойдох доброволно в болницата на системи  Laughing Та няколко дни ще лежа на кормагнезин и така.Вие как сте?

# 331
  • София
Момичета,които сте правили кортикостероидна терапия за дробчетата на бебетата си,как ги усещахте след това?
На мен ми биха 4 инжекции Флустерон и бебчо стана много ленив почти не го усещам и много се тревожа.

# 332
Бабъл, не се притеснявай. Нормално е и може да продължи цяла седмица.

# 333
  • София
Бабъл, не се притеснявай. Нормално е и може да продължи цяла седмица.
Безкрайно ти благодаря за бързия отговор.Днес и тоновете ми слушаха,казаха че бебето било заспало ,всичко било наред,ама аз още повече се ошашавих нещо и като не е и активно ...

# 334
И други мами са се оплаквали от същото.Всичко ще е наред Simple Smile в коя седмица стана?Не е ли рано за кортикостероиди,или превантивно?

# 335
  • София
И други мами са се оплаквали от същото.Всичко ще е наред Simple Smile в коя седмица стана?Не е ли рано за кортикостероиди,или превантивно?
30-та,вкараха ме преди три дни в болница зареди контракции,които хванаха при запис на тонове.По-скоро превантивно ги сложиха

# 336
Ехеее,браво Simple Smile 30 седмици,кога се изнизаха Simple Smile Не съм ти писала до сега,но те помня от преди и страдах с теб тогава.Пожелавам ти още поне 5 седмици бебо да мирува на топло в коремчето Simple Smile

# 337
Добро утро и от мен, аз имах доста болки събота и неделя и не съм мръднала от леглото. Док ми каза, че ако продължават ще ми замени Дуфастона с Утрогестан. Не разбрах защо,  нали и двата са прогестеронови препарати.
Искам да ви питам, на някои изписвали ли са му Папаверин и Но шпа едновременно.  Как се пият? Редуват ли се? Аз съм само на Но -шпа 3 по 2,  но не ми помага. Четох,  че Папаверин -а е по-силен, но не знам мога ли да ги комбинирам.

# 338
Аз от началото на бремеността ми пия по 2 папаверина и 1 но шпа три пъти на ден

# 339
  • София
Ехеее,браво Simple Smile 30 седмици,кога се изнизаха Simple Smile Не съм ти писала до сега,но те помня от преди и страдах с теб тогава.Пожелавам ти още поне 5 седмици бебо да мирува на топло в коремчето Simple Smile
Благодаря ти,мило Жирафче.
Времето си минава,ама на мен аааадски бавно ми върви,имам чувство че не от 30 седмици,а от 3 години съм бременна.Вечно има по нещо за притеснение,но важното е че ден за ден,дори и час за час все повече се приближаваме към заветния 9 месец.Пък ... колкото ни е писано,толкова.Аз благодаря за всеки час.

# 340
Благодаря ти,мило Жирафче.
Времето си минава,ама на мен аааадски бавно ми върви,имам чувство че не от 30 седмици,а от 3 години съм бременна.Вечно има по нещо за притеснение,но важното е че ден за ден,дори и час за час все повече се приближаваме към заветния 9 месец.Пък ... колкото ни е писано,толкова.Аз благодаря за всеки час.

И аз съм така....благодаря да всеки ден в който бебето е добре.Успех Бъбълче.И на другите де  bouquet

# 341
  • София
Цветенце,ти как си?
Коя седмица стана?

А по въпроса с Но шпа и Папаверин,май всеки доктор си има предпочитания.Еднотипни са като цяло

# 342
От днес 26 г.с..Добре съм...на кормагнезин лежа.Все повече си мисля,че всичко е на психична основа.Много съм стресирана.

За нош па и папаверин-тук в болницата ми казаха,че вкъщи мога да пия 3х1 папаверин+нош па,даже било по-добре заедно да се пият.Сега ми бият комбинирани инжекции с двете,но хич не ми се иска...нали кзват ,ме шийката омеква от нош па...а моята си е мека и ме е страх доста.

Бъбълче,не остава много-още 6 седмици и ще се успокойш  bouquet
Другите момичета се губят  Confused

# 343
Аз вчера бях на преглед и вече съм и с разкритие половин сантиметър и съм се ошашкала ще изкарам ли до края на месеца,боли ме ниско долу,не мога да вървя все едно краката ми са седяли разкрачени два дена..пълен инвалид..

# 344
  • Варна
Дари,аз ходих с 4 см разкритие и нямаше да родя ако на доктора не му беше писнало от мен,пукна ми мехура и предизвика раждане .В коя седмица си?
Краката те болят защото таза се разширява ,пък и товара дет го носиш хич не е малко.Ай,стискай още малко кълки и после ще празнуваме Heart Eyes
Аз пък да ви кажа  в 11 г.с съм и корема ми се поду като на бременна в 5месец,ще кажеш че имам асцит(нямам,обаче изглеждам бременна ,а още е рано)
Болките ми са като постоянен фон,само вечер като спя не ме боли( явно на нервна почва е).'...И не знам как е при вас ,но не мога да понасям мъжа си,навиквам го ,дразня го .....има моменти (редки)в които осъзнавам,че не съм
права,но въпреки всичко ми е толкова черен.
Децата не ме слушат ...особено малката ,прави каквото си реши и хич нени пука,виждат че не мога да ги хвана и да ги скатая. ..за тва ми се качват на главата....   

Общи условия

Активация на акаунт