Лежащи мами - 38

• 49 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро,
Вчера бях на лекар и питах за Но-шпа и Папаверин дали мога да ги комбинирам за усилване на ефекта. Док каза, че може и от двете да пия. Но-шпа до 6, Папапверин до 8 таблетки. Споделям за информация, ако някои, като мен има нужда от информация.
skabiela , и аз подобно на теб съм още в ранните седмици - влязох в 10 г.с. и като погледна напред не му се вижда края, а всеки ден ме боли и си имам контракции и постоянно се притеснявам. От друга страна съм голямо шубе - страх ме е от инжекции и болници. Направо ви се възхищавам на вас момичета как ходите сами да ви приемат в болницата, търпите болката. Сигурно като ти дойде до главата не мислиш за това, защото е по-важно да запазиш бебето, но все пак страхът ми е голям.
Засега си имам една надежда, че след 12г.с. нещата ще станат по-добре. С обърната матка съм и се надявам след като заеме правилна позиция да намалеят болките и контракциите да не са болезнени.

dar_ya , с първата си бременност имах половин см разкритие е седми месец. Тогава док не ми каза нищо повече и аз дори не се притесних, защото не знаех лошо ли е или не. Изкарах си до термин без никакви индикации за по-ранно раждане. На теб ккаво ти казаха?

Успех на всички!

# 346
Нищо не ми казаха,но аз се шашкам защото доста ме боли и мнооого ми тежи корема (17 кг съм качила и са почти само на корем) и си го виждам че е слязал надолу а отгоре е празен,но така или иначе моите бясчета ще ги вадим по-раничко.А аз също бях с доста издут корем в 11-12 седмица ама го свързвах с това че преди да забременея пиех доста бира и си имах малко корем ..  Laughing а забравих да кажа..след три дена влизам в деветия месец  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 21 фев 2017, 10:15 от dar_ya

# 347
Относно разкритието съм от 4 месец с него, 4мм, доктора ми каза че и до 9 месец мога да изкарам,
а аз папаверин никога не съм пила, мисля да си купя да видя ще ми е по-добре ли от него

# 348
Излезна,че имам кандида.Тук в цолницата го приемат за нормално и да съм го коментирала с моя АГ.Чух се с него и каза да сложа гиназол.Някой да е слагал и дали имя ефект?

# 349
С предната бременност на два пъти имах кандида. Не помня какви глобули слагах, но със сигурност ги лекувах. Щом ти е казало АГ значи ще има ефект. След лечението ще повторите пробата и ако отново не е чиста ще изпише друго.

# 350
За разкритието да споделя,че от 16гс бях с почти 1см разкритие доо 36гс. Раждането ми беше предизвикано,така че спокойно мамчета,стига да се пазите мн добре!

# 351
Излезна,че имам кандида.Тук в цолницата го приемат за нормално и да съм го коментирала с моя АГ.Чух се с него и каза да сложа гиназол.Някой да е слагал и дали имя ефект?
Гиназола  точно това трепе - кандиидата. Така че слагай смело. И ако не изчезнат да не се панираш. Не са опасни гъбите.

# 352
Да ви разсмея малко..в стаята днес сложиха още едно момиче.И от вратата се започна-говорене високо нон стоп...мрънкане защо е светла стаята...парното било силно...да сме стояли на отворен прозорец  Laughing а аз съм до прозареца и нямам намерение да духа в мен  Laughing забравила си паста за зъби и тоалетна хартия-ама нали аз съм имала  hahaha Разбира се нямам против,стига да не ми поиска четката за зъби  baby_neutral спяла само на светната лампа през ноща....с една дума-купон ме чака  bowuu

# 353
cvetno_cvete , радвам се че го приемаш от веселата страна на нещата.
Дано се спогодите, а и дано не ти се налага да лежиш дълго.

# 354
Цвете пак си добре,аз веднъж лежах с една жена която пушеше на прозореца...страшна работа  Laughing и ест се примолих да ме преместят.Как си иначе системите действат ли добре

# 355
Пред вас мога да призная истината  Laughing Преди един месец лежах пак и тогава доктора препоръча след месец пак малко на системи.И аз си бях добре ,но мина месеца,заболя ме малко и аз прецених пак да дойда...малко преиграх,да не чуе дявола де,но по-добре 2,3 системи вместо да се чудя боли ли,сърби ли.

# 356
Аз докато лежах имаше една едра мама за раждане цяла нощ хъркаше и с другото момиче не успяхме цяла нощ да заспим  Joy

# 357
А моята съквартирантка е в потрес как съм знаела какво ще е бебета толкова рано  Shocked края на 6 месец  Joy тя е 8 месец и днес и казали...от някакво село е,на ехограф е била веднъж и е здрава като бик...пък ние ходим като откачени и все треперим  Joy и сама си пусна системата на бързо....обясних,че трябва на бавна капка ....та взе че колабира  Joy hahaha не е смешно де...ама дебела глава.

# 358
  • София
Олелеее ... без коментар.Аз поне все попадам на нормални ”съквартирантки” и то все очакващи близнаци  Laughing

В момента и аз съм в болница,потривах ръчички утре да ме изписват,но няма да ме огрее,магнезимо зависима съм станала.Вчера на обяд ми спряха системата и преди час захлопах на вратата на акушерката да се оплаквам,големи стягания,голямо нещо ooooh!
Върнаха ми системата и май се разредиха контракциите,ще се опитам да поспя сега ...

# 359
 Бъбълче....психика му е майката.Казвай си,че не те стяга....не боли...какта казва мъжа-в главичката ти е всичко ,защото си наплашена.
Взех да му вярвам,искам да му вярвам.И на бебето искам да вярвам,че ще и жива и здрава на финала.Стискай зъби-малко остава  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт