Лежащи мами - 38

• 49 694
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте мами, тази вечер получих стягане в корема,все едно се беше издул. Изплаших се много, до сега не ми се беше случвало. В 25 седмица съм. Това ли са контракции? Звъннях на АГ-то ми,но не си вдига телефона. Станах,разходих се,пих вода и ми мина. Чакам доктора да ми вдигне, много се притесних,на Вас да ви се е случвало. Rolling Eyes

# 361
Постоянно ми се случва.Пиеш ли някакъв магнезий??

# 362
Чакам да ми вдигне телефона доктора, не искам на моя глава да пия. Мина ми без да изпия нищо, но се притеснявам че пак ще се случи. Но сега като зная, че се случва ми е по-добре.

# 363
Олелеее ... без коментар.Аз поне все попадам на нормални ”съквартирантки” и то все очакващи близнаци  Laughing

В момента и аз съм в болница,потривах ръчички утре да ме изписват,но няма да ме огрее,магнезимо зависима съм станала.Вчера на обяд ми спряха системата и преди час захлопах на вратата на акушерката да се оплаквам,големи стягания,голямо нещо ooooh!
Върнаха ми системата и май се разредиха контракциите,ще се опитам да поспя сега ...
Аз съм същата работа само един ден след болницата ми е добре и после пак ...а магнезия вкъщи като увелича и растройство...чудо и приказ
Останаха ми няколко дена да устискам но днес съм на преглед и ако се налага влизам пак.Дето казват че момиченцата взимат красотата на майките си....е моите ми взеха здравето!  Joy

# 364
Олелеее ... без коментар.Аз поне все попадам на нормални ”съквартирантки” и то все очакващи близнаци  Laughing

В момента и аз съм в болница,потривах ръчички утре да ме изписват,но няма да ме огрее,магнезимо зависима съм станала.Вчера на обяд ми спряха системата и преди час захлопах на вратата на акушерката да се оплаквам,големи стягания,голямо нещо ooooh!
Върнаха ми системата и май се разредиха контракциите,ще се опитам да поспя сега ...
Аз съм същата работа само един ден след болницата ми е добре и после пак ...а магнезия вкъщи като увелича и растройство...чудо и приказ
Останаха ми няколко дена да устискам но днес съм на преглед и ако се налага влизам пак.Дето казват че момиченцата взимат красотата на майките си....е моите ми взеха здравето!  Joy

Ти си пушка значи  Grinning друго си е накрая нали  baby_neutral и мойта ми взима и красота и здравето и психиката....абе всичко да взима,накрая само да е жива и здрава  bouquet хубав ден на всички

# 365
  • София
]  Lirikdar ,не се тревожи,един път нищо не е,притеснително е когато е на често и има и болка.

цвете,аз като влезнах в 30 седмица една идея се успокоих,филмът беше преди това,сега не мисля че са на психическа основа.Вярвам и аз че ще избутаме до 9 месец.

dar_ya ,ти поне успяваш да стигнеш до вкъщи,аз в болницата ще си стоя май ...
Не се става лесно мама ...

# 366
Бъбълче,нямах предвид ,че си измисляш или втълпяваш,извини ме ако съм се изразила погрешно.Имах предвид ,че психиката влияе-ще стигнеш 36 със сигурност.Борбеността се възнаграждава.

# 367
  • София
Бъбълче,нямах предвид ,че си измисляш или втълпяваш,извини ме ако съм се изразила погрешно.Имах предвид ,че психиката влияе-ще стигнеш 36 със сигурност.Борбеността се възнаграждава.
Ооо няма защо да се извиняваш,защото аз наистина съм имала моменти в които съм си втълпявала и е много гадно.Но това беше в седмиците когато,минавах тези в които се случи предишния ми аборт

# 368
Здравейте бременна съм в 22 г.с и  имам по 5-6 втвърдявания на корема на ден и доктора ми каза,че са контракции и да пия по 2 прахчета Магнезиев диоспорал  на ден ,но от него получих диария и ми го намалиха на 1 прахче дневно.
При контракциите нямам болка в корема или ниско долу и всяка една трае по 10-15 секунди.
Но от снощи ме боли доста силно в областта на кръста и като пия нош па ме пооблекчава ,но не напълно,та въпроса ми е нормални ли са тези болки ,защото днес като се обадих на моя доктор за да го питам каза ,че щом контракциите са толковова малко на ден не е проблем ,а за болката в кръста също каза,че е нормална и да пия нош па и да лежа,но аз съм протеснена .
Моля за съвет как е при вас.
А и друго вие бъдещи мами пишкате ли често ,защото аз постоянно съм до wc ,но нямам парене или болка при уриниране?

# 369
Мами, магнерот ми каза доктора да пия- 3 пъти по 1 хапче. Надявам се всичко да е наред   Confused

Последна редакция: ср, 22 фев 2017, 16:22 от Lirikdar

# 370
merikate94, за мен лично никои болки не са нормални, но и аз имам доста.  Но-шпа можеш да пиеш 3 пъти по 2 таблетки е дневната доза. Добре е също да почиваш повече. Дано бързо отшумят болките.
Може да пуснеш една стерилна урина,  да видиш дали няма някоя бактерия, щом ходиш толкова често до тоалетна.

# 371
Да аз пия нош па 3х2 но въпреки всичко болки си има и като че ли преобладават от дясната страна и понякога и кракът ме боли , незнам според лекаря са нормални дано е така , във вторник съм на лекар и ще ми пуснат изследвания, а до тогава в леглото..

# 372
Да аз пия нош па 3х2 но въпреки всичко болки си има и като че ли преобладават от дясната страна и понякога и кракът ме боли , незнам според лекаря са нормални дано е така , във вторник съм на лекар и ще ми пуснат изследвания, а до тогава в леглото..

и аз си пия Магнерот 3х1,но-шпа ако имам болки....и мен ме боли от дясната страна и хваща и кракът  newsm78 като отида на ЖК ще питам АГ нормално ли е...според мен е някой притиснат нерв или нещо такова  newsm78 newsm78

# 373
Ами и аз смятам подробно да го разпитам за тези уж "нормални " болки, засега от нош-пато има някакво облекчение, но още си ме наболява кръста , но пък знам ли може наистина да е от факта , че бебето расте вече е почти 500 гр и всичко се растяга, центъра на тежест се измества , а и домомента съм качила към 10 кг което също е фактор предполагам.. Cry

# 374
На мен ми се реве вече....втвърдяването си го имам.И тук в болницата лекарите ми казват,че не е нормално.Не трябва да има болки,не трябва да има втвърдявания.Вече не знам какво да правя.Почнах да се отчайвам

Общи условия

Активация на акаунт