Лежащи мами - 38

• 49 690
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Успокой се, cvetno_cvete,  щом си в болницата всичко ще бъде наред. Ще те поналиват със системи и коремът ще се успокои. Ти сама каза, че месец след престоя в болница си била по-добре. Отново ще се подобриш. Малко търпение  bouquet.
Кажи ни как се разбирате със съквартирантката ти  Simple Smile

# 376
Мами какво правите в това прекрасно време, излизате ли , аз си позволявам да излизам на слънчице и всеки следобяд ходя до личната, която е на 5мин. път за инжекцийка Simple Smile

# 377
Mladamama,съквартирантката още вчера помоли да я преместят,защото видиш лш,не искам да спя на отворен прозорец вечерта  Joy

Alisiya,позволих си в събота един тигел на центъра и после ме схвана  Grinning

# 378
Стойте си на дупетата в леглото  Laughing ние тука лежащи мами ли сме или какво ааа  Joy  аз малко по малко си стягам багажа..  Rolling Eyes

# 379
Аз миналата събота излизах за малко само пред блока и след това коремът така ме боля, че повече няма да повторя. Излизам по малко на терасата на слънчице, за да събирам витамин Д  Laughing и то само ако се чувствам добре. На разходка не съм излизала от месец поне  Sad, но какво да се прави. Преди се движех много, спортувах много, но сега съм загърбила всичко. Засега не ми липсват, защото и не се чувстсвам добре от тези постоянни болки. Вярвам че всичкото усилие и лишения си заслужават.

# 380
Здравейте момичета ,незнам дали тук е мястото да си задам въпроса .Днес ме изписаха от болница след серклаж .Лежах там една вечер нямах кървене ,сега си лежа вкъщи ,но имам леко кървене.Нормално ли е след серклажа да го има .Много ще съм благодарна ако някой мама пише

Последна редакция: пт, 24 фев 2017, 11:53 от didka89

# 381
  • София
Здравейте момичета ,незнам дали тук е мястото да си задам въпроса .Днес ме изписаха от болница след серклаж .Лежах там една вечер нямах кървене ,сега си лежа вкъщи ,но имам леко кървене.Нормално ли е след серклажа да го има .Много ще съм благодарна ако някой мама пише
Аз имах леко непосредствено след серклажа.Сподели го с лекаря си най-добре.В коя седмица е правен серклажа?

# 382
  • Варна
Оф,аз от снощи имам розово зацапване,не е много за сега само на хартията при бърсане.Такова ми се случи към 6 тата седмица ,после седмица две пак прокървих и снощи пак ....вече се чудя дали ще ни бъде тая бременност Sad

# 383
Аз имах леко непосредствено след серклажа.Сподели го с лекаря си най-добре.В коя седмица е правен серклажа?
14 г.с по мое желание ,тей като имам конизация на маточната шийка .Казаха ми че не е нужно,но не ми се рискува.Вчера имах леко и после никъкво зацапване ,но съм лежала без да ставам . Днес малко се раздвижих прибрах се и пак зацапа ,затова питам дали е нормално .

# 384
skabiela, приемаш ли прогестеронов препарат? Отиди на лекар да те прегледат и ако се наложи да полежиш в болница.
И аз малко съм се сдухала, не намаляват тези болки, не знам вече нормално ли е, кога ще свършат? Пия лекарства с кофата и нищо  #2gunfire

# 385
Дидка и аз след серклаж имах леко зацапване. Лежах три дни в болницата и като станеш до тоалетната или да се раздвижва зацапваше. Питах доктора и той каза, че просто се изтича кръвта от шиенето. Но беше съвсем слабо. Дано бързо да ти спре, че знам каква голяма тревога е.

# 386
Дидка и аз след серклаж имах леко зацапване. Лежах три дни в болницата и като станеш до тоалетната или да се раздвижва зацапваше. Питах доктора и той каза, че просто се изтича кръвта от шиенето. Но беше съвсем слабо. Дано бързо да ти спре, че знам каква голяма тревога е.
Да дано спре ,сега като ходя до толетна нищо няма,  но ще видя до вечерта как ще е .Може наистина нещо да се изтича  при ставане .Благодаря ти за отговора и успокоението.

# 387
  • Варна
 Mladamama,Утрогестан пия още от момента в който разбрах ,че съм бременна,точно от тогава имам и болки,това е трета бременност и като гледам хич ама хич не  се различава от предните.
В болница нямам как да вляза на този етап защото няма кой да гледа децата,баткото ще се справи ,но малката няма начин....баща им е на работа по цял ден,а майка ми е инвалид...е,знам че ще дойде момента и на хоспитализазията,но ще отлагам колкото мога.
За серклажа да се изкажа и аз ,имала съм два до сега и винаги след манипулацията съм имала няколко де н а зацапване,това е от шиенето на цервикса,няма нищо страшно.

# 388
skabiela , разбирам положението с децата. Аз имам едно и в началото й беше много неприятно, че вече не си играя с нея, но тя вече е на 6 г. и може да прави всичко сама.
И аз съм на прогестеронов препарат от самото начало и със силни болки. Пак ще се повторя, но но-шпа не ми помага. При теб как е - отслабват ли от нещо болките ти, постоянни ли са? Аз по цял ден лежа, не мога и да си помисля да върша нещо, не знам ти как се справяш с гледането и на деца.
Предната бременност също имах болки, но не бяха толкова силни и толкова начесто.
Дано изкараме бременностите си до края  Praynig

# 389
  • Варна
Днес не съм станала от леглото,иначе щъкам,очаквам другия месец док. да наложи постелен режим Laughing
Нош па изобщо не ме докосва ,аз пия бусколизин...и той не ми действа много ама поне да не съм без хич
А щом се отнася до изкарването...не се съмнявай,ще успеем ,силно се надявам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт