Лежащи мами - 38

• 49 689
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от мен,

Да споделя  Simple Smile лошо ми беше 7ма, 8ма и 9та седмица. Беше много силно и непоносимо, но после спря и дано не се завръща отново.

Искам да питам *Bubble*, аз ще следвам предписанията на док., но да съм подготвена, Дуфастона до кога си го пила с първата си бременност? Знам, че Утрогестана някои момичета го пият до края, но за Дуфастон-а не знам.

И още един въпрос- аз съм с обърната матка. Четох, че заради това в началото на бременността, до около 4-5 месец докато си застане в правилната позиция, може да се дължат по-силните болки в корема и кръста. Има ли някоя от лежащите мами със същата физиология на матката, за да сподели опит?

# 406
  • София
Здравейте и от мен,

Да споделя  Simple Smile лошо ми беше 7ма, 8ма и 9та седмица. Беше много силно и непоносимо, но после спря и дано не се завръща отново.

Искам да питам *Bubble*, аз ще следвам предписанията на док., но да съм подготвена, Дуфастона до кога си го пила с първата си бременност? Знам, че Утрогестана някои момичета го пият до края, но за Дуфастон-а не знам.

До 4 тия месец някъде го пих,като постепенно го намалихме,аз бях на максимална доза

# 407
Благодаря, *Bubble* , ще си почакам значи още. Всеки път док ми казва, че продължаваме същата терапия с лекарствата Sad. Аз съм на 3 пъти по 2 таблетки. Дано черният ми дроб издържи  Twisted Evil.

# 408
  • София
Благодаря, *Bubble* , ще си почакам значи още. Всеки път док ми казва, че продължаваме същата терапия с лекарствата Sad. Аз съм на 3 пъти по 2 таблетки. Дано черният ми дроб издържи  Twisted Evil.
Ох щом трябва пий.После като родим ще си обменяме идеи за детокси и диети.Само бебенцата ни да се родят на време.

Моят бебо днес се е обърнал много странно и цял ден ми прави странни фигури корема Grinning 

# 409
  • Варна
Mladamama,a също съм с обърнaтa мaткa и порaди тaзи причинa е много чувствителнa.Не знaм зaщо кaзвaт ,че след кaто бебето порaстне спирa дa те боли....нa мен тaковa нещо не ми се е случвaло.Всякa бременност зa мен е билa дълго лежaне съпроводено с всички гaдости дет могaт дa ти се случaт.Не искaм дa звучa кaто песимист ,кaзвaм го но товa се отнaся сaмо зa мен,при вaс може дa е пи добре

П.с нaпрaво свежнaхте с повръщaнето....

# 410
Здравейте момичета, и аз да се присъединя към групата. Бременна съм в 16та седмица, лежа с болки, отделно бях с прокървяване в 14 г.с. поседях в болница и сега лежа вкъщи и не знам как ще изкарам Sad

# 411
Здравейте момичета, и аз да се присъединя към групата. Бременна съм в 16та седмица, лежа с болки, отделно бях с прокървяване в 14 г.с. поседях в болница и сега лежа вкъщи и не знам как ще изкарам Sad

Ще изкараш  bouquet Знам колко е банално,но всичко ще е наред.

# 412
Здравей, punkerchick, ще лежим и ще се пазим и седмиците ще минават някак си Simple Smile.
В тази тема има много момичета като нас, които вече са в доста напреднала бременност, други пък вече гушкат своите бебоци и дават съвети и кураж на такива като нас, които тепърва ни чака много лежане  Hug.
На теб казаха ли ти на какво се дължат болките и прокървяването? Какви лекарства/системи/инжекции ти даваха или слагаха в болницата?

# 413
Трима минаваха, трудно било да кажат, можело да е от ръбче на плацентата, сложиха ми 2 ампули нош па венозно и това беше, сега съм на 3x2 нош па, 3x1 нутри маг и 3x2  утрогестан през устата. Следим шийката на матката, която е 3,18 см. АГ -то ме уверява че била дълга и за сега да не се притеснявам, сега ме гледа на 2 седмици и ако започне ще прави серклаж, аз хич не искам Sad Онази вече ме заболя доста корема и изпих един спазмалгон на своя глава ... и като се сетя още колко време има и ми става много депресирано Sad

# 414
Дано не се наложи серклаж, но и да се наложи ще се прави, това е за добро. И аз много се притеснявам за моята шийка, защото имам две интервенции преди четири и преди 2 години, но още не сме я проверявали.
Аз съм на 3 по 2 Но шпа, а когато много ме заболи вземам и през 3 часа от Но-шпа-то 1-2 таблетки Папаверин(който между другото ми облекчава болките по-добре от Но-шпа, но пък ми действа зле на стомаха, угодия няма Simple Smile). Пия и 3 пъти по 2 магнезий и пак не минава и ден без силни болки и притеснения.
Аз засега не съм се депресирала още, поставям си малки цели - мисля седмица за седмица. И тъй като почти всяка седмица съм на лекар, има за какво да мисля и целите не са ми дългосрочни Simple Smile.  

# 415
Трима минаваха, трудно било да кажат, можело да е от ръбче на плацентата, сложиха ми 2 ампули нош па венозно и това беше, сега съм на 3x2 нош па, 3x1 нутри маг и 3x2  утрогестан през устата. Следим шийката на матката, която е 3,18 см. АГ -то ме уверява че била дълга и за сега да не се притеснявам, сега ме гледа на 2 седмици и ако започне ще прави серклаж, аз хич не искам Sad Онази вече ме заболя доста корема и изпих един спазмалгон на своя глава ... и като се сетя още колко време има и ми става много депресирано Sad
защо неискаш серклаж не е ли по сигурно с него 😊
Аз да се отчета вече нямам кървене ,много добре се чуствам

# 416
  • София
mladamama,в коя седмица си?
Дори и да се наложи серклаж не се страхувай,за добро е.

# 417
Според моята лекарка това крие рискове от инфекции и  предизвиква контракции ... а като се има предвид моята чувствителна матка и на нея много не и се иска да прави, но ако се наложи ще правя Sad

# 418
*Bubble*, аз срам не срам съм едва в 10та седмица, но понеделник влизам в 11 г с.  Mr. Green.
От почти два месеца съм на легло. Всеки ден броя дните. Казаха ми, че първите няколко седмици най-бавно минавали Simple Smile. Не ми се струва, че по-нататък ще се забързат, но се хващам за всяка сламка. Вие, мамите в 30 + седмици ми давате много надежда.

# 419
*Bubble*, аз срам не срам съм едва в 10та седмица, но понеделник влизам в 11 г с.  Mr. Green.
От почти два месеца съм на легло. Всеки ден броя дните. Казаха ми, че първите няколко седмици най-бавно минавали Simple Smile. Не ми се струва, че по-нататък ще се забързат, но се хващам за всяка сламка. Вие, мамите в 30 + седмици ми давате много надежда.

В началото и аз не вярвах,даже като бях да видим дали има сърдечна дейност (10г.с ако не се лъжа) и преди мен имаше една мама и като и видях корема и й казах "еее ти си доста напред" а тя ми каза ""ще видиш колко бързо ще дойдеш и ти на моето  Laughing и наистина така си и става,вече сме в 29г.с и не усещам кога минава времето....дано стигнем до края всички мами благополучно и дано да ни се родят хубави,здрави бебоци! Hug bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт