Лежащи мами - 38

• 49 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Честно да ви кажа мисля да пия спазмалгон.
Освен всичко,за да ми е по гадно котката ми скочи на корема...

# 616
Честно да ви кажа мисля да пия спазмалгон.
Освен всичко,за да ми е по гадно котката ми скочи на корема...
И аз съм пила спазмалгон, едно АГ в Токуда ме увери, че нищо няма да му стане на бебето и че мога да пия и 3x1. Е пила съм еднократно, но като стане напечено гледам да премеря ползата и риска. АГ се казва др Попова. Може да прочетеш за нея в сайта на Токуда.

# 617
Аз знам за пош па , че невреди на бебето, а изглажда шийката и затова след 20 и някоя седмица не се препоръчва.За Спазмалгона незнам, но определено невреди на бебето ако това те притеснява.

# 618
  • Варна
Аз не знам дали да се притеснявам, но тази болка ако не спре ще превъртя ,ако отида в болницата веднага ще ме приемат,но това не е вариант защото няма.кой да гледа чаветата.Сега лежа ,ще пия спазмалгон и ще чакам да ми.мине

# 619
Нищо няма да стане от един спазмалгон, аз при болка си слагам свещички волтарен.Но ако не ти мине отивай до болницата.

# 620
Аз днес се връщам от преглед, както винаги шийката не ми е мерила, но за плацентата каза че е нисичка, но не е превия и се чудя в такъв случай май не е задължително да съм секцио. При положение че съм с разкритие и скъсяване от 16г.с.  да родя секцио ще е тъпо  Grinning Grinning

# 621
Как сте днес ?Надявам се по добре от вчера😊

# 622
Дано е по -добър ден  bouquet много ме стяга днес корема и мисля да му ударя една разходка...кято се раздвижвам,се чувствам по-добре!Иначе от сутринта си ме подритва и съм й безкрайно благодарна,че не тормози майка си  Laughing
Алисия...ти до къде стигна м седмичките??

# 623
Здравейте,

Аз последните 2-3 нощи не мога да спя и през деня освен ежедневните болки съм и като пияна. Като не мога да спя усещам и през нощта болки и започнах с дневната доза Но-шпа още към 4 часа Simple Smile. През деня ще редувам с Папаверин за да изкарам.

# 624
  • Варна
Аз съм жива и все още бременнна,някак си след целия арсенал от хапчета ме е отпуснало и съм заспала
Ама вярвайте ,снощи бая.се бях уплашила.Днес лежа,наболява ме ,но не е толкова драматично.
Добре ,че времето е гадно и не ми е толкова гузно ,че не съм извела детето
Снощи сънувах бебетата....момичето хем беше в.мен ,хем беше с червено боди на бели точи....

# 625
skabiela , радвам се че си по-добре. Днес почивай повече, дано мине. И пази корема от котката  Laughing
Аз от толкова лекарства все си мисля, че съм го отровила вече това бебе, то не е едно или две хапчета.
И аз през времето което спах тази нощ сънувах разни бебета, но гледам да не си спомням, че все едни гадости сънувам.

# 626
28+5г.с. мисля да си доизразходя утрогестана до към 30 и да го спирам

# 627
И аз до тогава имах и го спрях....доки каза,че и без това ни и време да се разделяме.Така бях свикнала с него  Laughing

# 628
то предполагам си се е натрупало в организма за още някоя седмица, на мен няма да ми липсваа  Grinning Grinning

# 629
Момичета, със серклаж съм и приемам Утрогестан от началото на бременността (инвитро). След серклажа ми казаха да го пия по 2т вечер. Днес бях на преглед и разбрах, че трябва да го приемам до тридесет и някоя си седмица, но лекарката каза вагинално, ако МБ ми е чиста.
И това, което ме притесни е като каза, това са женски хормони, а бебето е момче...
Има ли значение дали ги пия таблетките или вагинално?
Дали вредят на бебето като е момче?
Някой с момче, който е приемал до края Утрогестан?
Нещо се шашнах сега за това...

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 23:34 от Moni82

Общи условия

Активация на акаунт