Лежащи мами - 38

• 49 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравей,добре дошла както се казва.Да си здрава и до край да изкараме всички. bouquet

# 601
Я ми кажете усещате ли странна болка във влагалището,все едно те удря ток....е не точно така, и аз не знам как да го обясня,но определено е много гадно
Аз също имам такива болки... Не знам на какво се дължи, но го свързвам с направената манипулация на шийката...

# 602
Здравей, Здравка Колева, аз съм по същия начин като теб, но в доста по-ранни седмици. Като лежа ми е по-добре, но стана ли е така както го описваш - корема адски ми тежи и започва да се стяга, усещам го сякаш всеки момент всичките ми вътрешности ще се изсипят  Shocked.
Почивай си и с лекарствата ще износиш до края.

# 603
Здравей Здравче Simple Smile почивай си и по-малко контракции Simple Smile

# 604
Благодаря ви много😊

# 605
Момичета....хич не е лесно.Аз не лежа де....обикалям си,но после съм много уморена-много придърпва и краката не мога да си вдигна.А и един ден бебето рита много,на другия ден рядко и направо се шашкам.От 5 дена съм на флебодия и дузодрил,кръвотока е на границата на нормата и започнах тези съдоразширяващи.Вече съм 31+4.
Поздрави на всички и кураж  bouquet

# 606
Кураж,  cvetno_cvete, още малко ти е останало  Hug.
Много се радвам като виждам момичета добутали над 20 и 30 + седмици. Браво на вас, на мен много далечно и чак невъзможно ми се вижда, но се надявам и аз така да я докарам като вас Simple Smile.

# 607
Ще докараш разбира се  Hug като бях 19г.с. и толкава далеч ми се виждаше всичко и страшно.Сега пак е страшно,но по друг начин  Laughing Колкото и да не ни се струва-времето си минава.Не е далеч края...стискай зъби  bouquet

# 608
Аз лежа вече 5 месеца. Отначало защото ми беше много лошо, а след това заради серклажа. Много ми е тежко вече, едва издържам и психически и физически. Схваната съм и не мога да спя. Хващам се, че все съм подтисната и без настроение. Моля се на Господ да ми даде сили да издържа до края и да си износя детенцето, както и за всички, които са в подобно положение.
Хайде стига съм се оплаквала, но ми се искаше да споделя с някой, който би ме разбрал.
Прегръщам ви момичета и Дай Боже за  всички да минават по-леко и неусетно тези седмици и скоро да забравим трудностите и да ги заменим с щастие и радостни моменти  Hug

# 609
Мони, не се отчайвай, аз гледам по себе си, ме в дните, в които ми е адски тежко психически и само плача и физически съм зле, започват болки и стягане. Взех си Седатиф ПС, не знам плацебо ли е или не, но действа и ми е по-спокойно.

Гледам да се стегна психически, че като го гледам мъжа ми се е видял в чудо. Направо ми стана жал и за него Sad

Вие с какъв термин сте момичета? Аз съм с термин 8 Август. Всеки ден се моля на Господ да е с нас и лятото да си прегърна едно доносено бебче.

# 610
Лежащи момичета какво означава ,че е почнал да се образува конус с нормален ъгъл? Шийката не е скъсена още и е затворена

# 611
Как сте днес...аз не съм добре.Пак съм толкова песимистично настроена, мисля си кво ли не.Усещам и нещо като боцкане ниско долу и постоянно се услушвам боли ли ме нещо или не.Пих одеве две хапченца мента глог и валериян.Дано Господ е с нас и издържим докрай.

# 612
И аз не съм в час днес.Рядко усещам бебчето и се паникьосвам.Страшно е много.Пусни някаква комедия да се разсеяш.

# 613
  • Варна
Мен днес откровено си ме боли,боцнах два бусколизина и чакам ...ама какво и аз не знам

# 614
Явно е кофти ден!Утре ще е по-добре  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт