Лежащи мами - 38

• 49 185
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря Бимба!

Момичета,освен магнезия и обезболяващото пиете ли друго?Кои седмици сте?

# 586
cvetno_cvete , aз пия още и Дуфастон. В 15г.с. съм. Болките ми са от ден първи за съжаление  Sad

# 587
Аз съм 21+3. Пия Утрогестан 3x2, Диаспорал 1 + 2 нутри маг. Няколко пъти вземах и спазмалгон. Нош па 3x2. Вчера взех бусколизин. Болките ми не са силни, но ме е страх за шийката да не се скъсява Sad

# 588
  • Варна
Я ми кажете усещате ли странна болка във влагалището,все едно те удря ток....е не точно така, и аз не знам как да го обясня,но определено е много гадно

# 589
Аз от 19 г.с. приемам салбутамол таблетки за контракциите.Говорете с вашите лекари какво мислят по въпроса.Аз бях и в болница и там също ми потвърдиха да го пия салбутамола.Подтиска контракциите.Но не на своя глава....първо с лекаря.Аз го пия 4х1....най-голямото колимество е,въпреки че да чукна на дърво нямам болка....но нямам намерение да го спра и пак да ме почнат.

# 590
Изрично я питах няколко пъти. Тя освен Нош Па и магнезий нямало какво да ми даде. Ходих в Токуда веднъж и там АГ ми каза, че мога да взимам и бусколизин и спазмалгон, каквото ме облекчава. Спазмалгона не смея много да го пия. Само като стане по напечено Sad

# 591
Я ми кажете усещате ли странна болка във влагалището,все едно те удря ток....е не точно така, и аз не знам как да го обясня,но определено е много гадно

Няколко пъти съм имала като придърпване все едно някой ме поддръпва за шйиката. Споменах веднъж на АГ, нямаше нищо притеснително. Може би от разтягането, знам ли и аз.

# 592
Странно,че не изписват и друго.Аз от едно момиче от форума имам 3 кутий гинапрал(да е жива и здрава,че помжгна!) И даже смених салбутамола с гинапрала,като свърши ще го мисля,но смятам ,че салбутамола много помага.Може да се консултираш и с друг лекар,но ако имаш доверие на твоето Аг,може би за твоето положение не е нужно.

# 593
Благодаря много, момичета за споделеното. Поне знам, че не съм само аз и не само при мен е така с тези неприятни болки.
За Салбутамол-а ще питам задължително на следващата консултация. И моя доктор не ми казва какво друго мога да пия, явно няма много опции.

skabiela, според мен тези усещания, които описваш са от разтягане и уголемяване на матката. Имах подобни неприятни пробождания/пронизвания през предишната бременност.

# 594
Момичета, мъжът ми е спортист и се интересува от добавки, разровил се е и е прочел, че магнезиевия глицинат се усвоява най-добре. Намерих един такъв препарат, но е с поръчка, не се продава в БГ. Мисълта ми е мислите ли, че може да навреди след като АГ не го изписват. Според мен може би не са чували за него

# 595
Според мен няма да навреди,но е добре да се уточни количеството.Колкото магнезий ти е предписал доктора...толкова и да приемаш от този,който казваш.
А дали ще е удобно да ти пратя снимка на протейна ,който купих за да си каже мнението и мъжа ти  Embarassed

# 596
Разбира се, пращай Simple Smile

# 597
Много е неприятно. При мен след седмия месец започна и спря чак след раждането.

# 598
Аз съм на Утрогестан вагинално 2х1, нош  па 3х1 и Калции, в 33 г.с. +6

# 599
Здравейте лежащи мамчета.Надявам се да приемете още една лежаща мама.В 27г.с съм с контракции и скъсена шийка.Лежах в болница преди две седмици и сега продължавам вкъщи.Когато лежа се чувствам добре, имам контракции но единично, но когато стана идва големия проблем.Корема ми става твърд и стегнат и едва се движа.Има ли други със същия проблем.Аз също пия доста лекарства магнерот 4×2 салбутамол 3×1 и утрогестан вагинално 2 ×3.Ще се радвам да съм част от вас, аз също доста често се отчайвам и си поплаквам.Успех на всички желая, а нали и темата е късметлииска:)

Общи условия

Активация на акаунт