Лежащи мами - 38

• 49 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
В 15 г.с. съм. Болките са от самото начало и май нямат намерение да намаляват/спират. Пия си всеки ден Но-шпа 3по2 и магнезий и чакам да минава времето.

А магнезиевото олио не ти ли отпуска корема, аз и корема си мажа. Много е гадно с тези болки. На мен едно АГ в Токуда ми каза, че мога и спазмалгон да пия ... ама не смея. Само 2 пъти съм пила като бяха по-силни болките Sad

# 571
И ЦРП ми беше завишено(изглежда и то не е нормално при бременност) Аз също бях със серклаж.Просто ги покажи на лекар,за да ти каже,че са нормални Simple Smile Аз така се шашках всеки път и после,като се роди бебо и пускахме изследвания беше същото.При бебета и бременни,референтните стойности не са същите(нормални) Споко Simple Smile

# 572
Благодаря момичета, днес пуснах  crp да видим какво ще излезе.

# 573
punkerchick , благодаря за съвета, досега не съм мазала и корема с магнезиево олио, но ще пробвам Simple Smile. Иначе, като го ползвам по другите места-кръст, крак, ми действа добре. В началото бях скептична към него, но веднага като се намазах усетих облекчение.
Хубав ден без болки на всички момичета  Hug

# 574
Здравейте мами и бъдещи такива. Аз от сутринта чета вашата тема, много ми беше интересно, та реших и аз да се включа. И аз съм от лежащите от скоро, след като ми казаха лежим и чакаме да видим какво става може и до 4 часа да родиш може и да закрепим положението. Сама съм си виновна, не си седнах на гъза...както се казва. Та слава богу успяхме да задържим и най-накрая и аз осъзнах сериозността на нещата. Та сега съм в 30седмица с термин 7.06, на терапия 4х2 магнерот, 3х2но шпа, 2утрогестан ваг. Вечер. И никакво мърдане от леглото. Почивайте много и се пазете и нервите си пазете също!!! Лека бременност и успех на всички от мен. (Извинявам се ако съм ви натоварила)

# 575
Здравейте мами и бъдещи такива. Аз от сутринта чета вашата тема, много ми беше интересно, та реших и аз да се включа. И аз съм от лежащите от скоро, след като ми казаха лежим и чакаме да видим какво става може и до 4 часа да родиш може и да закрепим положението. Сама съм си виновна, не си седнах на гъза...както се казва. Та слава богу успяхме да задържим и най-накрая и аз осъзнах сериозността на нещата. Та сега съм в 30седмица с термин 7.06, на терапия 4х2 магнерот, 3х2но шпа, 2утрогестан ваг. Вечер. И никакво мърдане от леглото. Почивайте много и се пазете и нервите си пазете също!!! Лека бременност и успех на всички от мен. (Извинявам се ако съм ви натоварила)
Успех, мамче! Повече положителни мисли и емоции.Дано всички гушкат здрави, доносени бебенца.

# 576
  • Пловдив
Здравейте, смели бъдещи мамчета. Нахлувам при вас с едно притеснение, което се зароди днес при мен относно дължината на шийката ми, която на ФМ в 19+5 г.с. измериха 28,3мм. Заключението на лекаря е, че шийката е дълга без наличие на отваряне на вътрешния родов канал. Моят АГ също всеки път ми я гледа, както и плацентата и досега не е изразил притеснение. Таа колко точно трябва да се притеснявам според вас?  Rolling Eyes

# 577
Здравейте, смели бъдещи мамчета. Нахлувам при вас с едно притеснение, което се зароди днес при мен относно дължината на шийката ми, която на ФМ в 19+5 г.с. измериха 28,3мм. Заключението на лекаря е, че шийката е дълга без наличие на отваряне на вътрешния родов канал. Моят АГ също всеки път ми я гледа, както и плацентата и досега не е изразил притеснение. Таа колко точно трябва да се притеснявам според вас?  Rolling Eyes

Това са близо 3см. Аз съм 30седмица започнах с 3и малко, заради контракции сега е 2.7 Казаха ми да не се шашкам, предимно почивка и терапия с магнезий, но шпа и утрогестан и да не се притеснявам. Има хора които си карат цяла бременност с разкритие по сантиметър, два, та и три има и раждат в 9 месец здрави и прекрасни бебета, така че според мен по-спокийно го давай и ако са ти предписали терапия някаква си я спазвай ииии марш в леглото. И без това после има достатъчно да тичаш по някое лудаче така че сега ти е паднало! Лека бременност ти желая и безпроблемна!

# 578
  • Пловдив
Ами и двамата лекари ми казаха, че всичко е наред. Нямам специално назначена терапия. Пия само магнерот 3х2. Седя си вкъщи и само готвя и се разхождам от време на време. Контракции засега не съм усещала, не са ми и засичани от АГ. Ако не бях прочела тук, че се води къса шийката, нямаше и да разбера. Не знам какво да си мисля сега.

# 579
Ами и двамата лекари ми казаха, че всичко е наред. Нямам специално назначена терапия. Пия само магнерот 3х2. Седя си вкъщи и само готвя и се разхождам от време на време. Контракции засега не съм усещала, не са ми и засичани от АГ. Ако не бях прочела тук, че се води къса шийката, нямаше и да разбера. Не знам какво да си мисля сега.
По-малко четене и повече удоволствия. Щом лекаря е спокоен не се тревожи излишно. Почивай си без излишно залежаване щом не го препоръчва доктор. Аз лежах, но изкарах с много къса шийка без серклаж. Ходи редовно на лекар и слушай какво ти препоръчва.

# 580
Bimba,ако четеш имам един въпрос към теб.Вече съм 31 г.с. +1 и доктора ми изписа флебодия и дузодрил,кръвотока е на границата общо взето и бебчо върви дребничък.Четах за протеините на прах,защото аз месо и яйца въобще не ям.Помолих приятел спортист да ми препоръча и очаквам отговар,но доста се притесних да не навредя нещо с този протейн.Четох,че ти си пила....има ли риск приема му?

# 581
Bimba,ако четеш имам един въпрос към теб.Вече съм 31 г.с. +1 и доктора ми изписа флебодия и дузодрил,кръвотока е на границата общо взето и бебчо върви дребничък.Четах за протеините на прах,защото аз месо и яйца въобще не ям.Помолих приятел спортист да ми препоръча и очаквам отговар,но доста се притесних да не навредя нещо с този протейн.Четох,че ти си пила....има ли риск приема му?
Да, тука съм....
Аз протеин пиех още преди стимулацията за ин витро. После пиех до 3-4 седмица може би и после като влязох в болницата доцента, който завежда родилното и патологията ме посъветва. Няма да навредиш стига да е само протеин без някви други енергийни екстри. Вземи си бавно усвояващ и ги пий вечер преди лягане.

# 582
Здравейте,
И аз да се оплача от три, четири дни съм с постоянни като менструални болки, които намаляват временно от Но-шпа и Папаверина, които пия и пак започват. Пия си и магнезия, направо не знам какво да правя вече за тези болки.

# 583
И аз съм така, вчера взех бусколизин и като че ли ме облекчи малко. Това контракции ли са? Първа бременност ми е и не знам. Вече ще се побъркам Sad Моите са като предменструални, тъпа и постоянна болка, не е силна но ме притеснява.

# 584
Да,  punkerchick , контракции са. И мен много ме плашат. Помагат ми за сега единствено инжекции. Все си мислех, че ще намалеят като мина третия месец, но не.

Общи условия

Активация на акаунт