Лежащи мами - 38

• 49 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, имам въпрос към дълго лежащите момичета. От няколко дни ме боли много силно в ляво до ингвиналната сгънка на крака. Предполагат, че от разтягането на матката може да е защипан или да се притиска някой нерв. Болките са ужасни и постоянни и не намаляват от обезболяващи като Но-шпа,  Папаверин и Парацетамол, а само това мога да пия. При някои случвало ли се е това като резултат от залежаването?

# 556
Здравейте, лежащи мами! Simple Smile След четири месеца лежане, без серклаж и никакви надежди да стигнем до девети месец, моето бебче се роди в 40г.с., цели 4 кг., нормално второ раждане с доста шевчета. Сега се гледаме вече повече от месец. Имайте кураж и надежда, всичко ще е наред!

# 557
Здравейте, лежащи мами! Simple Smile След четири месеца лежане, без серклаж и никакви надежди да стигнем до девети месец, моето бебче се роди в 40г.с., цели 4 кг., нормално второ раждане с доста шевчета. Сега се гледаме вече повече от месец. Имайте кураж и надежда, всичко ще е наред!

Честито бебче,да ви е живо и здраво и много радости да ви носи Simple Smile  bouquet

# 558
Здравейте, имам въпрос към дълго лежащите момичета. От няколко дни ме боли много силно в ляво до ингвиналната сгънка на крака. Предполагат, че от разтягането на матката може да е защипан или да се притиска някой нерв. Болките са ужасни и постоянни и не намаляват от обезболяващи като Но-шпа,  Папаверин и Парацетамол, а само това мога да пия. При някои случвало ли се е това като резултат от залежаването?

Мен така ме боли само че от дясно. Даже минава през корема и върви назад към кръста. Ходих в спешното в Токуда. Казаха ми че е невралгично, т.е. някой нерв Sad

# 559
punkerchick , и аз минах през спешното в Токуда  Laughing

Изпратиха ме на уролог и невролог. Нищо не откриха. Но невролога ми каза, че ако болката е невралгична описва пътя на нерва, точно както е при теб- започва от кръста, минава през средата на корема, през ингвиналната гънка и може да се спуска по крака. Невроложката ми каза, че в моето състояние нищо не може да се даде като лекарства, единствено Парацетамол и да правя леки упражнениям като йога (тъй като при мен най-вероятно е от залежаването) и да мажа с магнезиево олио. Ще пробвам и масаж за бременни. Трябвало да изтърпя болката, така ми каза, няма лечение   Sick #Crazy.

# 560
Магнезиевото олио действа, облекчава ме веднага щом се намажа. Ти хич ли не можеш да се движиш. На мен АГ ми разрешава вкъщи, гледам да не прекалявам ... но от обездвижването всичко боли Sad

# 561
На мен ми разрешават леки разходки, но дори и от тях много ме заболява корема и започват контракции, затова предпочитам да не се движа много. Но ще трябва по малко да се раздвижвам ежедневно. Магнезиевото олио и на мен ми помага засега.

Denica Panayotova_559636 , честито бебче.

# 562
На мен ми разрешават леки разходки, но дори и от тях много ме заболява корема и започват контракции, затова предпочитам да не се движа много. Но ще трябва по малко да се раздвижвам ежедневно. Магнезиевото олио и на мен ми помага засега.

Denica Panayotova_559636 , честито бебче.

Ти в коя седмица си и аз днес имам болки. Като започнат и много се притеснявам Sad

# 563
В 15 г.с. съм. Болките са от самото начало и май нямат намерение да намаляват/спират. Пия си всеки ден Но-шпа 3по2 и магнезий и чакам да минава времето.

# 564
Момичета имам нужда от вашето мнение ако може да коментирате следните резултати от ПКК : левкоцити -13 при горна граница 10, гранулоцити - 10.4 при горна граница - 6.8.Много се притеснявам да няма някаква инфекция. В урината има еритроцити 1-2 при стойност до 1 на поле. Преди дни микробиология чиста.

# 565
Знам,че при бременност,не се гледат границите,така както и при децата.При малки деца и бременни нещата са различни.Моите левкоците много се качиха и не само те,но доки каза,че е нормално.За урината обаче не знам,може и там да са нормални

# 566
Знам,че при бременност,не се гледат границите,така както и при децата.При малки деца и бременни нещата са различни.Моите левкоците много се качиха и не само те,но доки каза,че е нормално.За урината обаче не знам,може и там да са нормални
Притеснението ми е, защото преди две седмици ми правиха серклаж.

# 567
marina52, последните ми кръвни изследвания също бяха като твоите със завишени левкоцити и гранулоцити, но докторът ми каза, че това не били повишени, а само гранични резултати и било нормално да са такива при бременност.  Пускаха ми и някакъв маркер, май беше CRP, за да покаже дали има някаква инфекция в организма. Ако се притесняваш информирай лекаря за резултатите си, той да прецени дали да пуснеш още нещо.

# 568
marina52, последните ми кръвни изследвания също бяха като твоите със завишени левкоцити и гранулоцити, но докторът ми каза, че това не били повишени, а само гранични резултати и било нормално да са такива при бременност.  Пускаха ми и някакъв маркер, май беше CRP, за да покаже дали има някаква инфекция в организма. Ако се притесняваш информирай лекаря за резултатите си, той да прецени дали да пуснеш още нещо.
  Да задължително ще питам, аз също си мислех утре да си пусна и crp.

# 569
Пусни си едно ЦРП, то ще покаже реално в момента има ли инфекция. Моите левкоцити последно бяха 14,86 при норма 10,50. 2ма доктори ми казаха, че е нормално при бременност, даже единият каза до 18 няма място за притеснение. Гранолуцитите също са ми завишени. Аз всеки месец с ПКК и урина си пускам и ЦРП. Даже АГ каза, че понякога и ЦРП се вдига малко при бременни. Не се притеснявай. Знам какво изживяваш, аз една вече ходих в спешното и ми ги изкараха левкоцитите 20. Щях да припадна ... на другия ден - гладна и жадна дадох кръв отново е бяха си ми пак 14,86. Спи спокойно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт