Лежащи мами - 38

• 49 600
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Мисля,че 2-3 седмици след серклажа е Ок да пуснеш микробиология.Мен не са ме човъркали всеки месец.Миже би 2-3 пъти за цялата бременност съм пускала микробиология и изследвания.При всеки лекар е различно.
Какви изследвания пускаше?

# 541
Пускат се стандартните-кръвна картина и урина.Вече зависи ако имаш някакви специфични неща за следене.

# 542
Ааа,добре съм .Бебетата биват само дето едното е с 5 дена по малко.на 23 съм на фетална морфология,малко съм в потрес ,притеснена съм ...ама ще се оправя
Моите бяха с 10 дена разлика не се шашкай Simple Smile и родих 37 седмица а по изчисленията им бяха две седмици назад

# 543
  • Straldza, Yambol, Bulgaria
Момичета не знам къде да търся съвет
Бременна съм в 10 седмица с близначета от втори опит инвитро,онзи ден получих кръвоизлев бебетата са живи и няма отлепяне. От ямбол съм и съм до смърт уплашена в болницата съм.посъветвай те ме

# 544
  • Варна
Щом си в болница и те наблюдават няма страшно,аз също имах кървене в 10 седмица ,но с лежане и лекарства нещата за сега са добре.
След като нямаш отлепяне и бебетата са добре кървенето може да е хормонално или от влагалището,раничка,полип и т.н
Успокой се ,,паниката няма да ти помогне,лекарите ще се погрижат за теб Hug
Стискам палци и пиши какво става

# 545
Щом си в болница и те наблюдават няма страшно,аз също имах кървене в 10 седмица ,но с лежане и лекарства нещата за сега са добре.
След като нямаш отлепяне и бебетата са добре кървенето може да е хормонално или от влагалището,раничка,полип и т.н
Успокой се ,,паниката няма да ти помогне,лекарите ще се погрижат за теб Hug
Стискам палци и пиши какво става
ох дано да мине скоро
При вас всичко ли е наред

# 546
  • Варна
При мен бив,но ме боли често корема.
Вчера мина и моята ф.м.бебетата са добре ,момиче и момче

# 547
При мен бив,но ме боли често корема.
Вчера мина и моята ф.м.бебетата са добре ,момиче и момче
Честито
Нямам никакви болки само силно кървене

# 548
Момичета, от 2-3 седмици не мога да спя нощем, ама изобщо. През деня също!
Някой има ли като мен?
Много ми е криво вече, чувствам се като пребита, ужасно ме боли глава,спи ми се, а не мога да заспя. Ако успея да се унеса, то е за много кратко и ставам и до WC.
Дали е от това лежане вече месеци наред или какво ми става не знам?!?
Да не говорим, че съм схваната като пън...
То е ясно, че ще си го търпя, чудех се дали има и друг екземпляр като мен. Мъжа ми каза, че нещо не съм в час лично аз и съм склонна да му вярвам вече  #Crazy

# 549
И аз съм така понякога, онази нощ се събудих в 1 и заспах в 6:30 до 8. Според мъжа ми е от това, че не изразходвам енергия и съм напрегната. АГ ми каза че мога да взимам Седатив ПС за нервите. изнервила съм се с това лежане Sad

# 550
  • Варна
Блонди,кървенето не намаля ли?

# 551
Блонди,кървенето не намаля ли?
вчера отново изкървях днес вече е остатъчна кръв нямам болки и бебчовците са добри

# 552
  • Варна
Радвам се ,всичко ще е наред Hug

# 553
Радвам се ,всичко ще е наред Hug
Благодаря

# 554
Днес доста обикалях и се поуморих.Обаче аз си знам,ме.не съм в час де....през деня като усещам по-малко бебето и една паника...едно чудо...много ме е страх.Вече съм 30+3.Вие как сте.....Алисия..Нина също не е писала скоро.Бимба как са бебчетата?Блонди...лежи,почивай и позитивно мисли.Извинете ако изпускам някой. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт