The 100- тема II

• 51 933
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
Направо изпуснах Мади. Вярно, имат пълен комплект. Сега им остава тяхно общо.

# 481
  • Варна
От години ги чакам да се залюбят Бел и Кларк.

# 482
Знам,че в книгата са двойка Бел и Кларк,но последната в сериала нали си пада по своя пол???
Освен да е би?

# 483
  • София
В сериала не подбира много, много...  Grinning

# 484
  • Варна
Някой от екипа на сериала беше обяснявал че Кларк е би.

# 485
  • Разпиляна във въображението
В книгата тя беше бивше гадже на Уелс, беше влюбена в него. С Бел се бяха целували, а и там той не беше лошо момче. Освен да подхвана книгите нататък, но нямам желание Simple Smile

# 486
  • София
 нали с Фин спа и беше влюбена в него, така че си е би. То 5 сезона не се влюбиха, не знам как сега с Еко ще ги разделят... А тя Еко му е като леличка.

# 487
  • BG
На мен Еко ми харесва, умна е, смела, изобретателна, добре си пасват с Белами. Дано на новата планета водачите са мъже, че ми писна от жени и момиченца командири, пък и шоуто има нужда от хубави и силни мъжки образи.

# 488
  • Вестерос
В книгите даже накрая май имат деца. Но там явно всичко се развива само около 1сезон на сериала.

# 489
  • София
Дано на новата планета водачите са мъже, че ми писна от жени и момиченца командири, пък и шоуто има нужда от хубави и силни мъжки образи.

Всяка мисия и надежда остави...  Sick

# 490
Линкълн беше хубав и силен мъжки образ, ама го отрепаха  Sad

Абе кой беше Фин? Познато ми е?
Някой от първи сезон ли? Забравила съм.

Сега ми идват някакви спомени. Как умря той?  newsm78

# 491
  • Вестерос
Е как, убиха го, Кларк го жертва, защото побесня и изби диваците.

# 492
Олеле, доста неща съм забравила  Laughing

# 493
Фил беше най-добър приятелна Кларк? Син на  Thelonious Jaha (гледах в ИМДБ как му беше името Blush)

С това me too движение едвали ще видим силен мъжки образ. Пък и разговора между О. и Диоза за двете змии в рая,а Земята не беше рай,та ще видим новта планета и дали няма да са повече змийчките.

# 494
  • Вестерос
Не. Синът на Джаха се казваше по друг начин.

Фин беше гадже на Кларк. А преди това на Рейвън. Заради него тя слезе на земята и за да ревнува Фин спа с Белами.

Общи условия

Активация на акаунт