The 100- тема II

• 51 874
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Разпиляна във въображението
Чиповете са със същия знак на Бека. Явно е работила върху нещо такова и преди нещата с Али да излязат извън контрол. Затова са и толкова "примитивни" - помнят само един човек, опита му и потискат приемника. При този на Бека има натрупване, хоста остава себе си, но черпи опита на останалите.

# 631
  • Варна
Дали няма да се мъчат да сложат чип на Мади и да стане нещо неочаквано  newsm78

# 632
  • Разпиляна във въображението
Трябва да махнат другия и тя ще си остане обикновена с черна кръв?

# 633
Тези като разберат, че Мади не само е с черна кръв, ами и с Чипът!, ще откачат, сигурно ще го искат, за да им донесе вечно безсмъртие или нещо подобно.

# 634
adelinda, благодаря! С дружни усилия ще си припомним нещата. Страхотно ще е сезоните да се гледат един след друг, но не ми се отделя време.
Черната кръв по какъв повод я създаде? - радиацията?

# 635
Вай, вай, вай, тука се притеснявахме за целомъдрието на Белами, а то май
Скрит текст:
Джонито ще го отнесе накрая.
Аз не вярвам, че съзнанията на хостовете умират наистина. Не мога да повярвам, че Кларк няма да я има да организира едно геноцидче и да каже накрая I'm sorry.
Гледайте, да поклюкарстваме Simple Smile.

# 636
adelinda, благодаря! С дружни усилия ще си припомним нещата. Страхотно ще е сезоните да се гледат един след друг, но не ми се отделя време.
Черната кръв по какъв повод я създаде? - радиацията?
Радиацията ,да. Кръвта може да се унаследява, може и да се направи на някой. Майката на Кларк, нали тя и направи черна кръвта. Макар че не залагам на особено талантлив и интригуващ сценарий от тук на сетне, хипотетично има основа върху какво да градят интриги. Чудни са ми тези чипове, новото 20 на сериала. Принципно и Али пазеше съзнанието на чипираните, но все пак хората умират, чипа пази някаква тяхна проекция. С толкова различни чипове, за много Алита ли говорим? Ако са като предишните, Кларк трябва да пази нейното аз нейде, но чипа да я контролира.

# 637
Не, не са много Али-та. Това са снимки на съзнанието на определени личности. Твърдят, че преди имплантирането първо унищожават съзнанието на хоста, но все не ми се иска да го повярвам.

Скрит текст:
На Джоузи й светнаха очичките, като разбра, че черната кръв може да се прави и никак не е необходимо да чакат с години, докато се роди следващият с мутацията.

# 638
Те реално не знаят дали чипа убива съзнанието на приемника, защото надали са го вадили от някой, докато физическото тяло е живо.
Няма как Кларк да е мъртва, то какъв сериал е без нея Grinning

# 639
Не, не са много Али-та. Това са снимки на съзнанието на определени личности. Твърдят, че преди имплантирането първо унищожават съзнанието на хоста, но все не ми се иска да го повярвам.

Скрит текст:
На Джоузи й светнаха очичките, като разбра, че черната кръв може да се прави и никак не е необходимо да чакат с години, докато се роди следващият с мутацията.
Снимки на съзнанието но под каква форма ги пази чопа ме интересува. Егоцентричен като Али, или алтруистичен като този на Бека имах предвид. Пак двете ще се борят една с друга ми се чини ми беше мисълта, не че същата Али са довели и там.

# 640
Възможно е Джоузито като първата пренесена да е жертва на някаква грешка поради несъвършенство на технологията в хода на разработването. А може да си е била психопат по принцип.

Останалите изглеждат нормални - поне доколкото е възможно предвид безсмъртието им. Имат някакви морални задръжки. Примерно не ги възторгваше идеята за евгеничен подбор на населението. Да, „убиха“ Кларк, но не го направиха без угризения. И другите хостове - утешават се с мисълта, че е доброволно, и че се грижат за "стадото".

Али си е напълно изкуствен интелект, въобще не копира Бека. Само външно й прилича.

# 641
Бека,  която слезе на Земята след ядрените бомби, не е точно Бека. Сложи си новия чип, който беше създала, също като Али но се мисли за човек. Али си мислеше, че го прави за доброто на хората, не си е мислила, че греши, само че човешкото в нея го нямаше. Али беше създала Града на светлината и искаше да направи хората щастливи. Първото,  което беше направила обаче е да намали човешката раса. Земята е пренаселена, затова страдат... Та и Тея ще са толкова добронамерени. Убили са Кларк, но с угризения!?

# 642
Гледахте ли?
Оф, а ние мислехме Кларк за чудовище.
Дано като и махнат чипа да я върнат. Предпочитам си досадната Кларк пред Менгеле в рокля  Laughing
И сега се чудя. Мърфи игра ли играе като се съгласи или наистина го иска? Надявам се да е игра, колкото да я прецака.
Белами май ще го закъса. Ама Ехо като разбере, че го няма, ще стане страшно.
И Мади вече ще го загази скоро. Но пък то нали тя трябва да порасне за да и сложат чип.
На Джоузи направо и светнаха очите като разбра, че Аби може да прави хора с тъмна кръв.
То всъщност освен Кларк и Мади, май няма други с тъмна кръв, нали? newsm78

# 643
  • Вестерос
Няма да.

Много тъпо, казаха, че Кларк е умряла и така са я сложили вътре Джоузитуу

# 644
Може и да не умряла. Може досега да не са правили опити да вадят чип за да установят дали ще се възстанови съзнанието на приемника.
Убедена съм, че Аби като разбере ще я цапне таз и ще си поиграе с мозъка и  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт