ХАЛИТ ЕРГЕНЧ И БЕРГЮЗАР КОРЕЛ В "ТИ СИ МОЯТА РОДИНА" /Vatanim sensin/

• 63 509
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!

Благодаря на екипа за превода на еп. 11!

Много се радвам на новината за влюбените Мирай и Данер. Нека са щастливи заедно дълго време!

Хубав ден!

# 151
Добро утро!  Hug Hug

Видеото от снощното предаване на Учанкуш.

Тази сутрин и Канал Д трябва да пусне репортаж.

Берг е организирала партито. Защо ли не се изненадвам?  Mr. Green
Толкова са мили Берг и Халит с Мирай. Берг казва много хубави думи за нея. Вчера ги преведох.

https://www.youtube.com/watch?v=RzuCrsb8T0I&feature=youtu.be

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 09:12 от varna_2

# 152
                                        Привет във вторник! Hug
                                    Всичко, което имаме е днешния ден....
                      Да му се усмихнем, за да ни се усмихне и той! Hug Grinning

Да ни е успешен денят и да имаме още новини и снимки Hug

Да ни е честит и Антоновден! bouquet

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 10:54 от HELEN60

# 153

Преди малко пуснаха репортажа и по Канал Д.

Всички вече знаят за ХиЛеон.  Grinning Grinning
Водещите казаха, че вчера се видели в чудо. Бяха обявили, че ще пуснат репортажа, но вчера не успяха. Профилът им в ИГ бил залят от гневни коментари. "Не отидох на училище, за да мога да гледам репортажа. Как може да не го пуснете".  Joy

Водещите коментираха, че сериалът има доста солидна зрителска подкрепа и  сред най-младите.

Берг каза, че в началото доста се е притеснявала, че трябва да играе майка на три големи деца, но сега всичко е наред. Звукът ми беше доста лош и не чух добре всичко, като излезе видеото ще го преведа.

Даже и Берг каза за манията ХиЛеон. Значи следят доста внимателно социалните медии. Халит също знаеше, защото реагира, започна да се смее.

=============

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 10:40 от varna_2

# 154

ВИДЕОТО от КАНАЛ Д

Ще го преведа по-късно

https://www.kanald.com.tr/renkli-sayfalar/ozel-klipler/vatanim-s … gum-gunu-surprizi

# 155
# 156
# 157
Превод на последното видео

Мирай Данер, която изпълнява ролята на Хилял в обичания сериал на Канал Д ВС и въпреки крехката си възраст привлече вниманието на мнозина с добрата си игра, навърши 18 години. Вижте кой беше на партито-изненада по случай рождения й ден.

Изненада за рождения ден от екипа на ВС. Снощи беше рождения ден на Мирай Данер, една от актрисите в поставилия отпечатък върху този сезон сериал ВС. Тържеството беше изненада. Младата звезда не знаеше нищо за него.

Реп: Добър вечер! Честит рожден ден!

Мирай: Много благодаря.

Реп: Успяха да Ви изненадат.

Мирай: Да. Беше много хубава изненада. Изобщо не ми мина през ума. Никой не ми честити днес и си помислих, че всички са ме забравили. И като дойдох тук ме изненадаха много приятно. Направиха ме много щастлива.

Халит Ергенч и Бергюзар Корел също са тук. Халит е в много добро настроение. Бергюзар отбелязва, че Мирай, която играе нейна дъщеря в сериала, навършва 18 години.

Халит: Щом никой от екипа не ти честити, трябва да се усъмниш, че ти готвят изненада.

Бергюзар: Наистина, със сигурност има парти-изненада.

Реп: Господин Халит, Вие май сте специалист по изненадите за рождените дни.

Халит: Да, благодарение на Бергюзар. Тя много обича да подготвя изненади за рождените дни.

Реп: Какво си пожелавате?

Берг: Става на 18, между другото.

Реп: Така ли?

Мирай: Дааа, един куп желания имам.

Берг: Мирай е прекрасно дете. Тя е една от най-близките ми приятелки на сета.

Без никакво съмнение най-силният момент в последната серия на ВС беше сцената с екзекуцията на Хилял.

Халит: Да, беше тежка и трудна сцена.

Реп: Какви реакции получаваш от зрителите в социалните медии?

Мирай: Получавам хубави коментари и това, разбира се, ме прави много щастлива. Всички полагаме огромни усилия и когато зрителите ни отговарят с одобрение, се чувствам щастлива.

Халит Ергенч и Бергюзар Корел споделят, че изобщо не си спомнят 18-я си рожден ден.

Берг: Не, нищо не помня, не си го спомням. Нямала съм такова голямо парти.

Реп: Всички обикновено се вълнуват, че навършват пълнолетие, искат да вземат шофьорска книжка ...

Берг: Мен  бащата на най-добрата ми приятелка ме накара да взема книжка. Бях на около 23 години.

Халит: Не си го спомням. / всички се смеят/ Настина беше много отдавна.

Реп: Опитваме се да разберем нещо за предстоящите серии.

Берг: Всички ни казват много хубави неща. Казват, че всичко е много истинско, правдоподобно. Като актьори времето ни минава много хубаво на сета. Витае прекрасна енергия сред нас. В началото доста се поуплаших, че трябва да играя майка на три деца.

Халит: Но щом децата са такива като тях...

Берг: Да, наистина, точно с тях нещата се получиха много различно от първоначалните ми очаквания. Всяка сцена с тях ми доставя удоволствие. Казват ми "мамо, мамо" и се чувствам малко...давам си сметка, че вече има ново поколение, по-младо от мен. Много по-различно е. Защото обикновено се обръщат с "како" към мен. Всичко е много хубаво.

Халит: Екипът е много хубав. Енергията е тази, която споява един екип.

Реп: Какво ще стане по-нататък. В социалните медии са много любопитни.

Халит: Ооооооо!

Берг: ХиЛеон, ХиЛеон...

Мирай: ХиЛеон, да...Нямам представа. Ние получаваме сценария няколко седмици преди да снимаме серията. Не знам как ще се развият нещата оттук нататък.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 22:28 от varna_2

# 158
Варна  Hug Two HeartsБлагодаря!

# 159
Варна  bouquet благодаря Hug

Около Берг винаги е купон Heart Eyes

Много много спонтанно, сладко интервю- чистосърдечно се радват Халит и Берг на рожденничката и сюрприза, който и спретнаха Grinning

Ах, а Бергитка вече не е кака Heart Eyes hahaha сладурана Heart Eyes

Цитат
Берг: Да, наистина, точно с тях нещата се получиха много различно от първоначалните ми очаквания. Всяка сцена с тях ми доставя удоволствие. Казват ми "мамо, мамо" и се чувствам малко...давам си сметка, че вече има ново поколение, по-младо от мен. Много по-различно е. Защото обикновено се обръщат с "како" към мен. Всичко е много хубаво.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 15:21 от Lilims

# 160
Благодаря за преводите на клипчетата!
Зрителите винаги усещат, когато актьорите са екип и творят в приятелска атмосфера. Сигурно всеки би се чувствал щастлив да работи заедно с Берг и Халит.

# 161

Не са включени коментарите на водещите, но похвалиха Берг, че в повечето случаи ходи без грим и това изобщо не я притеснява, а повечето "звезди" като ги хване така камерата или отказват да дадат интервю, или започват да си въртят главите на всички страни. Разказаха за случай с известна личност, гостувала на предаването, която държала светлината на прожекторите да пада точно под определен ъгъл, за да изглежда добре.  Joy

Също споменаха, че Берг и Халит са много скромни и непосредствени, докато други работят професия "аз съм известен".

..............................

Очаквам следващото парти-изненада, което ще подготви Бергюша, вече да бъде за Алишко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162

Берг вчера

# 163

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 19:49 от LU4IQ

# 164
                             ФРАГМАН 2 - ЗА ЕП.12

http://vatanimsensin.fragmanlarim.com/vatanim-sensin-12-bolum-2-fragmani/

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 19:57 от HELEN60

Общи условия

Активация на акаунт