Лидл-97-Мразовита

• 76 238
  • 775
  •   1
Отговори
# 15
За още крушки ще се ходи, за масло, ягодки, ако ги има. Подариха ми пастетите на Делукс, сега ще ги дебна постоянно, всичките ми харесаха.  Heart Eyes До сега не съм се заглеждала в тая серия, даже не знам кога я има, постоянна ли е, временна ли........ще се оглеждам. Peace
Иначе кошници и колички си имаме.

# 16
Всичките ми опити да кача тема 95  при  предишните теми, останаха без успех.
Има две възможности - 1. Или да се връщате да търсите тема 95 (ако ви е  толкова мъчно Mr. Green) като връщате назад и минете през тема 96, или
2. Някой да се наеме да пусне следващата тема и да качи тема 95. Звънче първи път, Брада първи път, Светла първи път  Whistling Whistling
Редакция- Лабрекс ми помогна и качих 95 bouquet

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 20:57 от Nil desperandum!

# 17
Чак сега се усещам, че не съм гледала новата брошура.  ooooh!
Ще се купува маслото значи, щом толкова го хвалите.  Peace
И друго щях да пиша, но го забравих  Laughing

# 18
Ей, стана време за новите неща, а при нас още старите ги няма ...
Утре ще ходя с надежда, че може най-после да са заредили, че искам да видя възглавниците за шиацу масаж и везната. И круши искам, че след толкова хвалене тук си е грехота да не се пробват Mr. Green

# 19
Круши и аз ще взема, след това хвалене..... Laughing

# 20
и аз да се запиша Simple Smile

уикенда ще ходя да гледам детските блузки и мокрите кърпички, дано не са изчерпани до тогава Simple Smile

термометъра с часовник ми хареса - от кога ще го пускат?

# 21
Днес взех круши  Mr. Green, но още не сме ги пробвали. В Лидл Дружба имаше шиатсу възглавници доста.

И да ви кажа, че единствения шоколад, който харесваме е тъмния с лешници на Беларом. Всичко друго ни бледнее пред него  Mr. Green

# 22
За темата  bouquet

Другата седмица съм пас ,
освен хранителни, дано заредят повече плодове.

# 23
  • София
Нил, по презумпция-  bouquet

Да питам- преди доста време бяха пускали оцветяващи кристали за вана (беше цяла серия с Дори). Бях намерила намалени на Каблешков и на децата много им хареса да са в цветна вана. Та ако някой е виждал някъде изостанали, моля да свирка.  bouquet

# 24
Черимоя се оказа интересен плод Peace

# 25
Благодаря за темата! bouquet

Соленото ирландско масло ли е на промоция?
Круши ще взема, щом ги хвалите. Peace

# 26
И в Русе имаме кошници.
Ходихме на пазар днес. Взех си постелката за упражнения. Нямаше фитнес топки, но като попитах на касата ми кааха,че са ги прибрали и все пак ми извадиха и успях да си купя. Похвалвам а добро отношение!! Крушите са  супер! Обичам ги такива! Взех това-онова от XXL седмицата. И аз другата седмица съм хвърлила око на бельото им. Много ми харесва, всеки път си вземам, но това не ми пречи да се възползвам отново Simple Smile Последните, които взех малко ме разочароваха, защото много бързо се раздърпаха, не знам дали е от програмата, на която ги пера.

# 27
  • Варна
Здравейте! Да знаете дали са заредили детските дрешки във филиала на ул.Мир (Варна)?. Обадих се да попитам, но казаха, че нямат информация.

Ходих след работа на Мир и заварих абсолютно празен магазин, но пълен с хора. Надявали са се и те на промоции, ама скоро се отказаха. Тъкмо бяха пристигнали камионите със стоката за четвъртък, явно с огромно закъснение. Толкова празни щандове в живота си не бях виждала, като в кризата през 90-те. Персоналът започна да разтоварва първо плодовете, зеленчуците и месата. За всичко останало казаха, че не знаят дали ще успеят до края на деня, тъй че нехранителните - утре.
Аз успях да си грабна само торба с портокали и от крушите (много хубави) и си тръгнах.

# 28
Честита нова тема! Благодаряя  bouquet

Взех днес долници за децата, харесват ми, стават за вкъщи да щуреят на ламината Simple Smile
Взех също и от замразените боровинки, хубави са, едри и няма смачкани или развалени.Утре ще мисля какво да ги направя за децата.

Също да похваля изварата Пилос 4%, много ни е вкусна и е единствената пълномаслена на пазара(аз друга не намерих поне)
Половинката си взе комплект ключове, четки за боядисване и тример за тяло. Отзиви така и не дочакахме, ама и той още не е го е отворил дори
Варна МИР казали на майка ми евентуално утре, че ще има зареждане
Хвърлих око на бебешките дрехи за малкото другата седмица

# 29
Ей, стана време за новите неща, а при нас още старите ги няма ...
На мен не ми е ясно как и къде ще наредят стари и нови неща....когато изринат снега

Общи условия

Активация на акаунт