Лидл-97-Мразовита

• 76 367
  • 775
  •   1
Отговори
# 765
Да се похваля - днес си взех стойка за смартфон за кола - чудесен е, солиден, здрав, произведен в Германия. Става за няколко размера. Трябваше да мина през три!!! ЛИДЛ-а, за да го намеря в четвърти  Mr. Green Но си струваше обикалянето!  Naughty

# 766
Честито!

Де ги момите...сигурно мерят гащи пред огледалото или боцкат от месцето в бурканче.....и нямат време за нова тема Thinking

# 767
При нас днес айсберга беше 2,99 лв, бананите са много хубави, сладки, правих баница с корите Торо /намалени на 0,79/, стана страхотна, боза със захар, уникална. Много приятно съм изненадана от една торта от хладилната витрина Almond torte, наситен шоколадов вкус, сладка доста, от едно малко парче се наяждаш!/Пробвала съм торти на марката в Англия и днес видях, че са намалени, та взех/. Иначе мляко Тертер, св.джоланчета в бурканите, взех и едни царевични питки, имат точно вкус на качамак, с масълцето /ирландското/ и сиренце стават!
Гащи бол Mr. Green
А и едни жълти лаленца, толкова са ми пролетни в тоя студ Flutter

Тета, голям фен съм ти да знаеш  smile3525

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 19:10 от Jane2013

# 768
А, мерсаж, мерсаж Blush Ако можех и теми да пускам, цена нямаше да имам Mr. Green

# 769
  • София
Царска туршия Chira- ужасен ужасон. Мъжът ми с такъв кеф си я взе, и узo към нея и направо му се отщя и пиене и всичко...

# 770
Имало ли е скоро заешко месо ? Все следя и го изпускам явно.

# 771
  • София
Някой да е взимал пчелен мед? Дали е хубав? newsm78

# 772
Някой да е взимал пчелен мед? Дали е хубав? newsm78

Не, поне на мен не ми хареса.

# 773
  • София
Меда за мене е нормален.
Като купен от всеки друг магазин.
Но аз не съм критерий - не купувам от производители, от пазари и разни еко, био-магазинчета.
Едно бурканче го търкаляме от миналия януари, сега му се видя дъното.

# 774
  • София
Според ММ медът им е доста истински, а той уж разбира. Даже некогаж е гледал пчели. Взех 2 бурканчета. Взех и зелен боб. А туршията нещо не им е наред. Преди Коледа бяхме взели, но саламурата седеше една такава мътна и зеленчука беше мек. Сега, като я мернах, пак ми се видя нещо не у ред откъм цвят.

# 775
  • Бургас
Скачайте в новата тема, докато не са ни окатанчили Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт