Насладете се на вкусен, балансиран и здравословен режим с myKETOmix®! Участвайте в играта!

• 4 266
  • 282
  •   1
Отговори
Все повече хора се обръщат към нисковъглехидратната и кето диета – било за отслабване, за поддържане на здравословното си състояние или просто за да се чувстват удовлетворени в ежедневието си. На теория звучи лесно, но на практика най-голямото предизвикателство често е едно и също: как да се храним разнообразно, вкусно и удобно, без постоянно да чувстваме, че нещо ни липсва.

Истината е, че проблемът рядко е в самата нисковъглехидратна диета, а в това, че я възприемаме като поредица от забрани. Когато менюто се върти около няколко еднотипни ястия, мотивацията бързо изчезва. Затова все повече хора търсят устойчиво нисковъглехидратно хранене – такова, към което можем да се придържаме всеки ден, без излишен стрес.

Как да изградим устойчив режим?

Ключът към успешната кето или нисковъглехидратна диета е в практичните решения. Вместо сложни рецепти и продукти, които трудно откриваме на пазара, много по-работещо е да разполагаме с универсални основи, които позволяват бързо приготвяне на различни ястия – както солени, така и сладки.

Тук голяма роля играят нисковъглехидратните брашна. С правилния микс могат да се приготвят хляб, солени печива или десерти без захар, които спокойно се вписват в кето режим или в диета с ниско съдържание на въглехидрати. Именно такова решение предлага myKETOmix®универсално нисковъглехидратно брашно, създадено за ежедневна употреба, а не само за „специални случаи“.

Има ли място за брашно в нисковъглехидратния режим?

Много хора свързват нисковъглехидратната диета с пълна раздяла с тестените изделия. На практика обаче, с подходящо брашно без захар и с ниско съдържание на въглехидрати, могат да се приготвят рецепти, които напомнят на познатите вкусове, но без да изпитваме вина, че сме “прекрачили границата”. Това прави режима по-лесен за спазване и значително по-приятен.

С myKETOmix® лесно могат да се приготвят кето хляб, бързи сладки и солени печива за цялото семейство – без да правите компромис с качество и вкус.

Бързи кето решения за динамичното ежедневие

Друг чест проблем при нисковъглехидратното хранене е междинното похапване, особено когато сме на работа или в движение. Точно тогава изкушенията са най-големи. Затова нисковъглехидратните десерти са безценни - засищат и дават енергия.

Кето кокоските на myKETOmix® са добър пример за такова решение. Приготвят се бързо, следвайки рецептата на пакета. Съхраняват се лесно и са малки, удобни и подходящи за следобеден снак, когато имаме нужда от нещо сладко, но искаме да останем в рамките на режима си. За тези от вас, които не са фенове на кокоса, myKETOmix® предлагат и други нисковъглехидратни сладки печива и десерти - брауни, мъфини, палачинки и бисквитки, които не съдържат захар и брашно.

Без крайности, а с постоянство

Нисковъглехидратната и кето диета не трябва да бъдат източник на вина или лишения. С позитивна емоционална настройка, правилните продукти и малко планиране те могат да се превърнат в естествена част от ежедневието. А когато храненето е едновременно вкусно, удобно и съобразено с целите ни, постоянството идва много по-лесно.

Участвайте в играта!

Пробвали ли сте кето режим или нисковъглехидратно хранене и ако да – какъв е опитът ви? Познавате ли продуктите на myKETOmix® и използвали ли сте ги като част от такъв режим?

На 16 февруари 10 от вас ще спечелят продукт на myKETOmix®.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 10:26 от Жaклин

# 1
Не, не съм. Не съм ползвала продуктите.

# 2
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Не,не съм ,но с радост ще ги пробвам

# 3
Пробвала съм нисковъглехидратен режим, но е много трудно при всичките сладки изкушения около нас. Не съм пробвала продуктите.

# 4
Пробвали ли сте кето режим или нисковъглехидратно хранене и ако да – какъв е опитът ви? Не съм пробвала до сега и нямам опит.
Познавате ли продуктите на myKETOmix® и използвали ли сте ги като част от такъв режим? Продуктите са непознати за мен, но  ще ми е интересно да ги пробвам.

# 5
Да това е моят режим на хранене. От много години се храня така с малки изключения, чувствам се изключително добре, за мен вече е начин на живот.Конкретно тези продукти не съм използала.

# 6
  • София
Не съм била на кето режим и не са ми познати продуктите.

# 7
Не съм пробвала, но бих опитала от продуктите.

# 8
  • Бургас
Не съм пробвала кето режим или нисковъглехидратно хранене, и не познавам продуктите на myKETOmix®.

# 9
Да, повече от 10 години се храня така. Не съм ползвала продуктите.

# 10
  • София
Не познавам продуктите, но съм била на такъв режим.

# 11
Пробвала съм кето режим. Все още правя някои от кето рецептите, които ми харесват. Но самия режим, не е за дългосрочен план за мен. Много ми липсваха плодовете.
Не познавам продуктите на myKETOmix, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 12
За първи път се запознах с кето режим ,когато бях бременна.Към средата на бременноста развих гестационен диабет и тогава благодарение на нисковъглехидратен режим,който ми предложи ендокринолог успяхме почти до края на бременноста да държим кръвната захар в норми.Да си призная в началото е много трудно...със всички сладки неща,тестени и със всичкия fast food ,който е на всяка крачка...но ,когато мине време се свиква,организма изпада в кетоза и изведнъж започваш да се чувстваш много добре...енергичен,свеж,концентрацият се подобравя...а и се свиква...Не съм ползвала продуктите на myKETOmix ,даже честно казано,сега за първи път се запознавам с тях,но с удоволствие бих ги ползвала,защото с тях може да има едно по разнообразно кето меню

# 13
Не съм правиля кето режим и не съм пробвала вашите продукти. Бих желала да опитам 🙂

# 14
Не, не съм била на нисковъглехидратен режим, но мой близък е и виждам резултатите. Не познавам продуктите myKETOmix , но с удоволствие ще ги опитам.

Общи условия

Активация на акаунт