Насладете се на вкусен, балансиран и здравословен режим с myKETOmix®! Участвайте в играта!

• 4 332
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
Била съм на кего режим и съм сваляла, но не може да ми стане начин на живот, омръзва ми това месо. Не съм ползвала тези продукти

# 271
  • София
Не съм пробвала кето режим, но мисля да го пробвам. Продуктите не са ми познати.

# 272
  • Горна Оряховица
Сега разбирам за вашите продукти с удоволствие бих пробвала Аз се интересувам от здравословно хранене определено

# 273
Не не съм пробвала продуктите ,бих ги опитала.Държа на здравословното хранене ,но не съм била на кето режим.

# 274
  • Samokov
Не познавам продуктите, но поради здравословни проблеми съм на нисковъгрехидратна диета. С удоволствие ще ги пробвам.

# 275
Не,не съм,но бих пробвала.

# 276
Пробвала съм кето храни и даже сама си приготвям! Най-борият режим е!

# 277
Не, не съм. Не съм ползвала продуктитe. Бих искала да ги пробвам.

# 278
Не съм опитвала продуктите нито режима.

# 279
Аз съм била на кето режим и съм запозната с  нисковъглехидратното хранене. Някои от  продуктите ги познавам.
С удоволствие бих ги пробвала пак!

# 280
Не съм била на кето режим и не познавам продуктите но с радост бих ги пробвала.

# 281
С удоволствие бих ги пробвала, обичам да експериментирам. Важен е цялостният подход.

# 282

Изтеглени са късметлиите, които печелят по един произволен продукт на myKETOmix®. Това са:

Надежда Х
MTV
milasara
Damascena
Линдичка
Herzen
dolly
natalito1
Reinа
iрене

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 20.02.2026 г. и да посочат, че са победители в играта на myKETOmix®. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес на автомат на BoxNow*
-  телефон за връзка

*Ако в населеното ви място няма кутии BoxNow, молим да посочите предпочитан офис на Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт