Насладете се на вкусен, балансиран и здравословен режим с myKETOmix®! Участвайте в играта!

• 4 334
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Не ,но понякога си похапвам нисковъглехидратни десерти/бисквити /барчета , които ме очароваха с вкус и натуралност.
  Разгледах и последвах https://www.facebook.com/myKETOmix/ за да се запозная с Вашите продукти и наистина  се вдъхнових  от разнообразните и здравословни предложения . Не съм  предполага ,че съществува КЕТО БЛАТ за ПИЦА-любима храна на моето семейството  е КАПРИЧОЗАТА . Обмислям нещо ново ,нещо вкусно с Вас  Simple Smile и  балансирано по състав.... изненадващо ! Участвам в играта!

# 226
Не съм пробвала все още продуктите на кетомикс, но бих искала. Пробвала съм ниско въглехидратно хранене за кратко.

# 227
Пробвала съм такъв режим и беше супер добре за тялото ми и сега мисля отново да го почна, защото е добре и с кърменето.
Лошото е, че го приех като режим, а не начин на живот, което трябва да променя.
Хляба има място в режима, но трудно се намира хубав хляб и ще се радвам да спечеля и да пробвам 💕

# 228
Обичайно режимът ми е нисковъглехидратен, отразява ми се много добре. Не познавам продуктите на myKETOmix®, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 229
Не съм ползвала продуктите на което, дори не съм ги чувала, но съм била на нисковъглехидратна диета. Винаги ,когато се нуждая от сваляне на килограми, се придържам към нея.

# 230
  • София
Не съм била на кето режим или нисковъглехидратно хранене и не познавам продуктите на myKETOmix®.

# 231
  • Плевен
Опитвала съм на такъв тип режим, но не за дълго. Тези продукти не съм ги ползвала.

# 232
Не, не съм. Определено бих ги ползвала.

# 233
  • плевен
От две години съм на нисковъглехидратно хранене .Чуствам се добре , свалих излишните килограми.Това не е диета а начин на хранене.Не съм ползвала   вашите продукти,с удоволствие бих ги пробвала.

# 234
Пробвала съм режима за известен период и се чувствах чудесно. Не познавам продуктите ви, но с удоволствие ще ги опитам, защото нисковъглехидратните ястия може да са разнообразни, леки и безкомпромисно вкусни.

# 235
Не. И не съм ги ползвала,но бих ги пробвала.

# 236
Пробвали ли сте кето режим или нисковъглехидратно хранене и ако да – какъв е опитът ви? Не съм пробвала до сега като режим, но имам някои кето рецепти, които приготвям въпреки че не спазвам режима.
Познавате ли продуктите на myKETOmix® и използвали ли сте ги като част от такъв режим? Не съм пробвалапродуктите, но  ще ми е интересно да ги пробвам.

# 237
  • Монтана
Не съм била на кето режим и не съм пробвала вашите продукти. Бих желала да опитам.

# 238
Няколко години преди да забременея и да родя се храних така. Не съм пробвала продуктите, но ще ми е интересно да ги пробвам.

# 239
  • Бургас
Пробвали ли сте кето режим или нисковъглехидратно хранене и ако да – какъв е опитът ви? Познавате ли продуктите на myKETOmix® и използвали ли сте ги като част от такъв режим?
- Пробвала съм, положителен ми е опитът. Не познавам продуктите на myKETOmix®.

Общи условия

Активация на акаунт