Насладете се на вкусен, балансиран и здравословен режим с myKETOmix®! Участвайте в играта!

• 4 332
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Не съм била на кето режим и не са ми познати продуктите.

# 256
Не съм пробвал клинична кето диета и смятам нисковъглехидратното хранене за нормално. Не съм запознат и на сайта на myKETOmix® липса информация за марката.

# 257
Не съм ползвала такива продукти, но се канех да пробвам. Продуктите са ми познати само от рекламата и с удоволствие бих ги пробвала.

# 258
Квто режима е изцяло начина ми на хранене през последните години. Не съм пробвала до сега продуктите на myKETOmix®, но с голямо удоволствие бих.

# 259
  • София
Не съм ползвала продуктите, но предизвикват интерес.

# 260
И в момента продължавам да съм на нисковъглехидратно хранене, вече две години. Свалила съм около 15 кг., но през последните месеци все по-често си позволявам прегрешения.
Не съм ползвала продуктите ви, но определено ме заинтригуваха!

# 261
Не съм пробвала продуктите ,но бих с удоволствие.

# 262
Не съм пробвала такъв тип диета, но статията предизвика интерес, тъй като не звучи като нещо, които те лишава абсолютно. Да мен този тип продукти са нещо ново и непознато, така че ще прочета с интерес това което се предлага.

# 263
Не съм пробвала никой от режимите, но силно ме влече да пробвам кето. Чела съм, че се отразява много полезно на организма.
Не съм използвала продуктите, но с удоволствие бих го направила.

# 264
  • София
Не съм пробвала кето режим,но се опитвам да намаля въглехидрати.Не чувала за myKETOmix®

# 265
Да била съм на кето режим няколко пъти и съм добре запозната със нисковъглехидратното хранене , продуктите ги знам и съм ги заглеждала ,пробвала съм други подобни на тях ..

# 266
Не съм била на кето режим. В залата, където ходя на групови тренировки, имаше трениращ, който беше на кето режим. Ефектът върху него беше много добър.
Не съм чувала за марката, но бих пробвала техните продукти.

# 267
Познати са ми, използвам ги, харесвам ги, препоръчвам ги!

# 268
Опитвам да се храня нисковъглехидратно , високо протеиново .
Не съм чувала за марката myKETOmix® ,но с удоволствие бих опитала .

# 269
Не, не съм била на нисковъглехидратен режим, но мой близък е и виждам резултатите. Не познавам продуктите myKETOmix , но с удоволствие ще ги опитам.

Общи условия

Активация на акаунт