Насладете се на вкусен, балансиран и здравословен режим с myKETOmix®! Участвайте в играта!

• 4 332
  • 282
  •   1
Отговори
# 45
Никога не съм била на кето режим, храня се нисковъглехидратно с превес на протеини. Не съм използвала продуктите myKETOmix , но с удоволствие бих опитала.

# 46
Храня се предимно нисковъглехидратно, като наблягам на протеин .
Не съм опитвала продуктите , но с удоволствие бих .

# 47
  • София
Не съм ползвала, но бих пробвала.

# 48
Била съм на кето диети в почти всички възможни вариации, като дори в момента съм на по-нисковъглехидратно хранене. За съжаление не досега не бях чувала myKETOmix, а вероятно би било много удобно, практично и пестящо време ако ползвам такива миксове за приготвяне на хляб и други тестени продукти , които много обичам. Всъщност точно ограничаването на тестеното и трудностите по приготвянето им в "кето" вид са били най-голямата ми пречка да спазвам такъв вид хранене за постоянно. Винаги идва момент, в който се изкушавам с нещо на  сладичко или тестено и спирам да спазвам режима. Бих опитала да приготвя някой сладкиш с миксовете  на myKETOmix с удоволствие!

# 49
  • Пловдив
Пробвали ли сте кето режим или нисковъглехидратно хранене и ако да – какъв е опитът ви? Познавате ли продуктите на myKETOmix® и използвали ли сте ги като част от такъв режим?
Да, пробвала съм нисковъглехидратно хранене, дори в момента сме на такова и благодарение на него коригирахме инсулина на тинейджърката ни, а на мен ми помогна да сваля над 10 кг. Тя също свали малко килограми. Не сме се лишавали от нищо, просто се съобразяваме какво да консумираме. Опитвали сме продукти на доста марки. Нямам спомен да сме пробвали myKETOmix®, но с радост бихме ги опитали.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 12:45 от ilik123

# 50
Не съм пробвала продуктите, но бих опитала. На кето режим не съм била никога.
От около една година се храня НВ, наложи ми се заради здравословни проблеми.
Резултат има, но много бавен, не бързам, важното е, че виждам промяна в положителна посока.

# 51
Опитвала съм нисковъглехидратен режим, но не съм пробвала продуктите.

# 52
Не, не съм пробвала все още цялостен нисковъглехидратен режим, просто съм ползвала отделни продукти, включително и домашно приготвени, за някакво разнообразие и здравословност. Точно на MyKetoMix продуктите не съм употребявала засега.

# 53
  • Пловдив
Не съм била на  такъв режим и не са ми познати продуктите, но с радост бих ги пробвала.

# 54
И на двата въпроса - отговор не. Но съм отворена за нови кулинарни изживявания.

# 55
  • Nesebar
Не съм пробвала,но би било добре да пробвам

# 56
Не, не съм била на нисковъглехидратен режим.Не съм ползвала Вашите продукти

# 57
  • На морето!
Никога не сме били на кето, но спортуваме доста и сме фенове на здравословни режими, така че със сигурност бих пробвала.

# 58
Не съм пробвала кето режим или нисковъглехидратно хранене, и не познавам продуктите на myKETOmix®.

# 59
  • Враца
Да, опитвам се от известно време да се храня нисковъглехидратно. Не, не познавам и не съм ползвала продуктите ви.

Общи условия

Активация на акаунт