Насладете се на вкусен, балансиран и здравословен режим с myKETOmix®! Участвайте в играта!

• 4 332
  • 282
  •   1
Отговори
# 60
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да, пробвала съм ВМНВ и останах много доволна, защото без проблем свалих няколкото излишни килограма, които бях натрупала. А по принцип се стремя да се храня нисковъглехидратно през повечето време - така се чувствам най-добре.
Не съм пробвала продуктите на myKETOmix®.

# 61
  • на последния етаж
Не съм. Не съм ползвала и продуктите.

# 62
Не, не съм. Не съм ползвала продуктите,но със сигурност ще ги пробвам

# 63
  • Once there was a Hushpuppy...
Не съм се подлагала на подобни което диета, но определено бих искала. Не съм ползвала продукти на марката.

# 64
Не, не съм. Не съм ползвал продуктите.

# 65
  • София
Не съв пробвала, но с радост бих опитала.

# 66
Марката не ми е позната. Като цяло вкъщи се стараем да се храним здравословно и балансирано и доста често експериментирам с кето рецепти, включително и днешните ни закуска и обяд са такива.

# 67
Години, години наред бях на нисковъглехидратен режим и го определям като ''моя режим''. В момента съм на друга вълна, но с радост забелязвам, че от всички компоненти въглехидратите пак са ми най- ограничени в менюто. Вашите продукти са ми непознати. Научих за тях от темата и с радост бих ги потърсила в търговската мрежа и пробвала. Както аз, така и синът ми, който също се опитва да ограничава въглехидратите.

# 68
Провбала съм режима и се чувствах и изглеждах отлично, когато го спазвах. Не познавам продуктите ви, но с удоволствие ще ги опитам, защото отново смятам да започна нисковъглехидратен режим

# 69
Не съм пробвала режима и не мога да дам отзив, но съм се хранила по Зоната и имам някакъв опит все пак с подобен тип хранене.
Продуктите са непознати за мен, но с радост бих пробвала.

# 70
Запозната съм, но не съм пробвала. С удоволствие бих опитала Вашите продукти!

# 71
Не съм пробвала, но бих опитала от продуктите

# 72
Да правила съм и кето режим и нисковъглехитратен - високо мазнинен режим.
Но не съм опитвала да си приготвям неща с готови миксове.

# 73
  • столицата
Досега не съм пробвала, но ми е любопитно.

# 74
Пробвали ли сте кето режим или нисковъглехидратно хранене и ако да – какъв е опитът ви?
 - да, около година и свалих 6-7кг; сега съм на по-"лек" режим, но ще се връщам към кетото, че пак качвам..

Познавате ли продуктите на myKETOmix® и използвали ли сте ги като част от такъв режим?
- не, не съм.

Общи условия

Активация на акаунт