Насладете се на вкусен, балансиран и здравословен режим с myKETOmix®! Участвайте в играта!

• 4 332
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Все още не съм пробвала продуктите, но с удоволствие ще опитам и аз.

# 76
Да, пробвала съм нисковъглехидратна диета и наистина отслабнах, но сега нямам много време да си правя нисковъглехидратен хляб или закуски. Но трябва отново да го започна.
Не познавам продуктите на myKetomix

# 77
Не съм пробвала Кито режим,  както и продуктите ви . Надявам се да имам възможността да ги пробвам.

# 78
Не съм пробвала което диетата и продуктите

# 79
Не съм правила кето режим и не познавам продуктите ви, но с удоволствие бих ги пробвала Simple Smile

# 80
Точно преди да забременея бях на кето режим и ми се отрази доста добре тогава на килограмите и подуването. Не съм ползвала продуктуте на myKETOmix® досега, би ми било интересно да пробвам, защото преди просто спирах всико брашняно и тестяно.

# 81
Не съм опитвала продуктите, все още съм в началото на този вид режим.

# 82
Не съм използвала продуктите ви нито съм била на  нисковъглехидратна диета ,ако имам възможността бих опитала.

# 83
Не съм правила кето режим и не съм пробвала вашите продукти. Бих желала да опитам.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 19:09 от Stih4eto

# 84
MyKETOmix® са ми познати само по име, не съм ги пробвала, но ще опитам с удоволствие.
Поддържам режим на хранене, но нисковъглехидратното хранене е трудно без подходящи продукти.

# 85
Преди да родя бях на нисковъглехидратен режим. Сега отново започвам да се храня така.

Знам за продуктите ви, но не съм ги пробвала. Иска ми се да ги пробвам, защото смятам, че ще ми харесат.

# 86
Спазвала съм нисковъглехидратно хранене, както и ниско-въглехидратния високо-мазнинен режим. И ако преди е било мой избор, заради килограмите, сега ми се налага да не ям захар по здравословни причини. Не съм ползвала Вашите продукти.

# 87
Не,не съм ,но с радост ще ги пробвам!

# 88
Пробвали ли сте кето режим или нисковъглехидратно хранене и ако да – какъв е опитът ви? Познавате ли продуктите на myKETOmix® и използвали ли сте ги като част от такъв режим?
Преди да родя спазвах нисковъглехидратно хранене. След раждането нещата се промениха, умората и недоспиването си казаха думата. Режима се омаза буквално. Развих инсулинова резистентност, която се опитвам да преборя, защото плануваме второ дете в близко бъдеще. Сега съм отново на нисковъглехидратно хранене и имам дни с кето. Не познавам продуктите ви, но за мен ще бъдат от полза и бих ги опитала. Ще потърся в магазинната мрежа около мен.

# 89
Не съм виждала продуктите  myKETOmix®, но съм опитвала да правя нисковъглехидратни режими, не много успешно и дълготрайно.

Общи условия

Активация на акаунт