Лидл-97-Мразовита

• 76 387
  • 775
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Здравейте, някой да е виждал изостанали детски ски ръкавици в магазините в София? В Лидл на Опълченска имаше само ски очила.
Благодаря предварително.

В Младост 4 на Атанас Москов имаше в четвъртък

# 736
Я кажете кюфтенцата с бекон и кашкавал, които са на промоция днес, как ги печете- на вентилатор или не и на колко градуса,(може и на лично) барем си изкупите вината, че с тези Гащи, направихте тази тема, най- бързо изписаната...😠😠

# 737
  • София
Aз пък харесвам кашкавал Galereux.

# 738
Здравейте, някой да е виждал изостанали детски ски ръкавици в магазините в София? В Лидл на Опълченска имаше само ски очила.
Благодаря предварително.

В Младост 4 на Атанас Москов имаше в четвъртък
В Дружба до Джъмбо също имаше до скоро. Момчешки модели.

# 739
Ако някой се интересува от инфраред лампи-видях, че тази седмица ще има в Маусланд  Laughing-29,99 лв.

# 740
Кюфтенцата с кашкавал не ги харесвам...не за друго, но не ми се изпича вътре около кашкавала, стои глетаво...Предпочитам чисти кюфтаци, пък мога и сама да си ги ръсна отгоре с кашкавал Grinning

Взех лакочистител от Лидл, за първи път...3 лв. ми се досвидя лекинко, но бях на зор и трябваше да купя.  Отгоре има едно кръгло прозрачно, подобно на лепките-вендузи, и върху него натискам тампончето ли?

Взех от пушения бекон, кашкавалец и туй онуй и на касата издъхнах. Картата отказа, делихме сметката на 20 лева кеш и останалото от картата. Имам и резервна карта, но се спекох и не си спомних кода ooooh!
 Абе излагация...

# 741
Я кажете кюфтенцата с бекон и кашкавал, които са на промоция днес, как ги печете- на вентилатор или не и на колко градуса,(може и на лично) барем си изкупите вината, че с тези Гащи, направихте тази тема, най- бързо изписаната...😠😠

И аз им се чудя , / не съм правила и купувала/ , но ...дали , ако ги направя като кюфтета с доматен  сос, ще стане нещо .

# 742
Абе вземи си прости кюфтета...има и малки топчици, но те излизат по-скъпи, има и стандартните за печене - тях ги разделям на две, че ми идват големи, а аз имам фина устица и не се побират Mr. Green Laughing

Тези с кашкавала и по-скъпи идват сигурно, забравила съм им цената, но едва ли са по-евтини от или като стандартните.

# 743
Кашкавалите и аз не ги харесвам, опитала съм от всички, въпрос на вкус е.
Върнах се преди малко, имаше още гащи да кажа, чудех се, но устисках. Mr. Green
Взех фъстъци с черупки, картофени гофрети, плодове, тъмните кексчета бяха намалени та взех и от тях 4-5, детето много ги харесва. Търсих чешкия салам със зелен етикет, но не го открих, взех от другия.
Много са скъпи салатите, знам че е нормално за този сезон, но бая олекнах за тях. Rolling Eyes
На мен ли ми се струва или са вдигнали цената и на филе Елена?

# 744
Аз и за проба , видях , че са 100 процента свинско , чудех се и с кисело зеле дали стават Laughing
Гледам да ударя две в едно- да сготвя един вид  Mr. Green
/За кюфтаците пиша/.

# 745
  • София
Да знаете, че малките свински рула с пълнеж са пикантни.
Този кръглия кашкавал като изсъхне малко, става.

# 746
Може ли линк да видя кюфтенцата с кашкавал и бекон?

# 747
Здравейте, някой взимал ли е солна лампа от Лидл? newsm78 Гледам, че в понеделник ще има от тях...

# 748
Преди няколко страници доста се обсъждаше солната лампа.

Момичета, картофените гофрети са много хубави, но повече от 2 не мога да изям. Joy
Сега се сетих, че не взех от белгийските гофрети, детето умира за такива с мус, явно ще запретвам ръкави.

Free Agent, прощавай, но кои са тези рула?

# 749
Може ли линк да видя кюфтенцата с кашкавал и бекон?

Етоо:

Общи условия

Активация на акаунт