Лидл-97-Мразовита

• 76 243
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
От 19.01 ще има пак от памперсите Toujours.Много съм доволна от тях. Лятото си накупих доста от тях. За мен няма по- добри  от тях за цената си. Доста пари се дават за памперси.Освен това и дрешките за бебета не са скъпи.
Ще отида да ги видя. Simple Smile
Памперсите наистина са много добри за цената си, вече почти 2г сме с тях и не съм намерила причина да ги сменя.
Благодаря много за отзива за пейката, ще се купува този път вече Simple Smile

# 226
Свинските шницели как мога да ги приготвя на фурна?
Замразените ягоди, манго и т.н. за какво ги ползвате, освен за сладкиши? 

При нас нямаше нито кремът за мазане от брошурата, нито крушите  Cry Cry

# 227
Има ли някой от тиганите, доста им се чудих вчера и не взех, хубави ли са?

# 228
  • София
Има ли някой от тиганите, доста им се чудих вчера и не взех, хубави ли са?
Ако питаш за тези с отвор на капака (около 40 лв.), и аз ще се радвам на мнение

# 229
Копирам си поста от предишната тема за тигана:
Цитат
Имам го от предишния път, ползва се ежедневно оттогава и не е мръднал. Веднъж като се нагрее, поддържа много висока температура при затворен капак, дори на намален котлон. Доволна съм много, всичко правя в него. Peace

Единствено не ползвам функцията за наливане на течност през капака, намирам я за крайно безполезна. Даже малко ме дразни, че няма нормална дръжка, а се нагрява и трябва да се сваля с ръкавица. Това определям като единствен минус.

# 230
Чакам четвъртък аз, пак ще има детски дрешки - качествени са и то много.

# 231
  • София
Копирам си поста от предишната тема за тигана:
Много благодаря!  Peace Помня, че имаше дискусия, но не бях сигурна дали за същия става въпрос. А дали си пробвала да го пъхаш във фурната? С тея пластмасови дръжки не ми се вярва, но пък знае ли човек.
Имам едни тави от Тефал, на които се маха дръжката и са идеални хем за тиган, хем за тава, но им се надра покритието и ще ги хвърлям...

# 232
Не съм го пробвала във фурна, май и не бих Thinking

# 233
От 19.01 ще има пак от памперсите Toujours.Много съм доволна от тях. Лятото си накупих доста от тях.

И ние така  Peace Взехме като невидели 10 пакета Simple Smile Само дето вечер много пишка и се случваше да пропуска, но през деня никакви проблеми. Особено за лятото са идеални - тънички и не спарват. Пак ще вземем

# 234
  • shumen
Аз утре ще отида да видя за бельото за момчета и за ягодки и круши,ако има пак.

# 235
утре отивам за бельо /гащи  Mr. Green/
до сега не съм купувала от лидл, никога не са ми допадали, когато ги видя на живо - но се надявам поне детските да са хубави

# 236
О, вярно, че от утре е бельото.
Никога не съм купувала памперси от Лидл, но след вашите коментари и споделени такива от приятелки ще взема да видим дали бебето ще ги хареса. Laughing

# 237
И конкретно за всяка разцветка трябва да се гледа съдържанието на материята. Ако ви интересува, момичета-
Само черното от скоро пусканото бельо беше почти 100% памук, другите- наполовина изкуственяци.

# 238
  • Burgas, Bulgaria
На мен памперсите ми идват малко твърди и шумят, като хартия. Пробвах ги от предна промоция, но не ми харесаха , въпреки ниската цена.
   Днес взех термометъра и масажна възглавничка за врат. Все още не мога да схвана как точно се борави с него. Все ми изкарва температурата около 35 С. Утре ще го разучавам повече.
   В Бургас си имаме кошници за пазаруване.

# 239
Момичета, това хубаво ли е?
http://www.lidl.bg/bg/Super_Offers.htm?action=showDetail&id=53940

Имам спомени от едно време за едно хубаво свинско месо в буркан, което затваряхме на село, като ми видим сметката на прасето. Има ли нещо общо?

Общи условия

Активация на акаунт