Лидл-97-Мразовита

• 76 194
  • 775
  •   1
Отговори
# 330
Още се хиля да знаете, вече виждам думата "гащи" и като затворя очи. hahaha hahaha

Взех още един комплект боксерки за мм.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 21:56 от Ивекс

# 331
Последно за гащите-дълбоки ли са?
НЕ , розови hahaha
Момичета , много сте готини. И от едни гащи може да стане супер смях тук , особено като прочетох , че  цветът на палтото няма такова значение, колкото цвета на гащ. И си е така , де. Та на въпроса-дали са дълбоки-кой ти гледа , важното е да са в искания цвят Laughing

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 21:14 от tays

# 332
Оффф, изтещяхме с тия гащи  Joy Не мога да преценя дали са дълбоки. Нормални са  Wink
ММ пък е голям българим 190см, 110кг...ама не е дебел...(не му правя реклама, не го продавам Grinning ) Гледахме таблицата с размери, че е L. Обаче аз нали много разбирам, та L-ката ми се видя голяма и му взех M. Естествено, не се нацибри в тях и много мърмори как съм могла да взема М...дрън, дрън. Ходих пак до Лидл и му взех L и познайте, намерих зелените слипове, които той първоначално искаше, а нямаше от тях (толкова съм гледала!)  newsm44 Те и L не са му баш ама като му казах, че вече той ще ходи да си ги сменя и каза, че му стават  Laughing
Остава моите прасковени да сменят с розови и сини...Макар че и тези ми харесват  ooooh! Аз за всичко се колебая, та за едни гащи ли няма  hahaha

# 333
Гащи има много, към 8 ч тази вечер изкараха цял палет с кашончета, в различни цветове, зелени боксери май не видях, но сиви с жълтеникави ластици, сини, виненочервени, всички номера, всички артикули. И освен едно момиче, никой в магазина не им обръщаше внимание, верно късно си беше, ама пък на 4 каси имаше по 4_5 човека.
Тук днес е голяма веселба, ама точно така, ние потребителки ли сме, ааа, ще си изискваме цветовете Party

# 334
Бельо разрешават ли да се връща? Много нехигиенично ми се вижда #Crazy

# 335
Днес взех шиацу възглавницата за врат -добра е ! Peace боб,ирландско масло,пак пилешки бутчета на промо!
Щях да взема и от белъото за мен и дъщеря ми,но с шиацу-то ми натежа сметката и го отложих Stop
Не препоръчвам шоколада за готвене XXL  Naughty абсолютна гадост  Sick провали ми домашната торта гараш за която инвестирах 4-5  часа лично време от уикенда и големи очаквания на цялото семейство за любимата торта  Tired ,много съм огорчена и ядосана сама на себе си-за 3-4 лв отгоре щях да си взема нормален истински шоколад   Whistling , а аз инвестирах 15лв за др съставки и постигнах ефекта на обикновенна паста,баси  Sick Whistling ooooh!

# 336
  • shumen
Крушите са страхотни.Утре май ще се ходи пак да вземам.

# 337
  • Beyond the stars

Нормални са  (според мен) Mr. Green

# 338

Дълбоки, дълбоки, колко да са дълбоки? newsm78 Като нормални бикини, не са като бабини гащи до пъпа.  Mr. Green

# 339
  • sofiq
Малко извън темата  за гащите Mr. Green

Аз днес си харесах само термометъра за кола,утре ще го тествам как работи Peace

# 340
Подвластна на мненията за ирландското масло, днес взех ирландско и британско, за да ги сравня. Ами не ми хареса ирландското, маже ми се едно лоесто из устата като маргарин и не ми мирише на масло. Британското е отлично! Heart Eyes

# 341
За термометъра, добре, утре ще кажеш дали е издържал теста, ама гащите, защо ги подмина? Нямаше от  розовите ли?  newsm78

# 342
  • Бургас
Ирландското не е ли от четвъртък? newsm78

С тия гащи ме убихте.  Hug Joy

# 343
  • sofiq
За термометъра, добре, утре ще кажеш дали е издържал теста, ама гащите, защо ги подмина? Нямаше от  розовите ли?  newsm78

Joy  Joy Joy не пред заплата съм ....взема ли ще овършея и гащите  hahaha

# 344
 Joy Joy много смях, момичета,докато прочетох всичко за гащите днес, а ММ се притесни за мен, горкият.

Общи условия

Активация на акаунт