Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 832
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • ВАРНА
Вчера отидох да връщам в пощата ботуши,купени от немския Амазон (нови).Имах отпечатан етикет,но казаха,че не важи безплатното изпращане от тях и се наложи да платя 39лв (2,5кг) за колет  Rolling Eyes Приложих вътре касовата бележка и силно се надявам да ми поемат и транспортните,поне техният асистент така ми каза,нищо че е пусната от Бг.При вас как процедират с транспортните,моля споделете  Praynig

Нагласила съм и един голям кашон с доста неща за испанския ВИП - там пак по пощата ли изпращате (колет с проследяване) или някакъв куриер ползвате.В каква степен поемат разходите за връщане (част от нещата са пратили грешен номер,други са си ок и просто не ми стават) ?

# 106
# 107
  • София
morgana07, май трябваше да сканираш бележката и да им я пратиш.

# 108
  • ВАРНА
Аз я снимах в телефона касовата бележка за пощенските,да им пиша мейл ли допълнително и да им пратя снимката ?

# 109
  • Sofia
Аз я снимах в телефона касовата бележка за пощенските,да им пиша мейл ли допълнително и да им пратя снимката ?
Изпращаш им снимката на разписката като отговор на мейла, в който са ти казали, че ще поемат пощенските.

Не е по темата, но някой връщал ли е към guess.eu?

# 110
Много намалена детска рокля за 10 годишно момиченце:

http://es.buyvip.com/ref=pe_220051_96583271_dpi1?src=email&s … ef=qd_all_eb_1_18

# 111
Вчера отидох да връщам в пощата ботуши,купени от немския Амазон (нови).Имах отпечатан етикет,но казаха,че не важи безплатното изпращане от тях и се наложи да платя 39лв (2,5кг) за колет  Rolling Eyes Приложих вътре касовата бележка и силно се надявам да ми поемат и транспортните,поне техният асистент така ми каза,нищо че е пусната от Бг.При вас как процедират с транспортните,моля споделете  Praynig

Нагласила съм и един голям кашон с доста неща за испанския ВИП - там пак по пощата ли изпращате (колет с проследяване) или някакъв куриер ползвате.В каква степен поемат разходите за връщане (част от нещата са пратили грешен номер,други са си ок и просто не ми стават) ?

Аз поръчвам основно от немския ВИП именно заради безплатното връщане. Ползвам услугата от 2 години, а наскоро забелязах, че и Асос се възползват от нея и безплатното връщане, което предлагат на клиентите си, е всъщност връщане чрез Български пощи до Германия. Вижте дали клонът, в който сте били, е в списъка с тези, които извършват тая услуга
http://old.bgpost.bg/?cid=231

# 112
Имате ли отзиви за обувките на марка Gino Rossi? Харесала съм си модел, но се чудя как седи въпроса с качеството им.

# 113

Аз поръчвам основно от немския ВИП именно заради безплатното връщане. Ползвам услугата от 2 години, а наскоро забелязах, че и Асос се възползват от нея и безплатното връщане, което предлагат на клиентите си, е всъщност връщане чрез Български пощи до Германия. Вижте дали клонът, в който сте били, е в списъка с тези, които извършват тая услуга
[/quote]
 bouquet много полезна информация !Благодаря!Да разбирам ли ,че освен от немския Вип и ог немския амазон тези правила за връщане са валидни?

# 114
  • ВАРНА
Вчера отидох да връщам в пощата ботуши,купени от немския Амазон (нови).Имах отпечатан етикет,но казаха,че не важи безплатното изпращане от тях и се наложи да платя 39лв (2,5кг) за колет  Rolling Eyes Приложих вътре касовата бележка и силно се надявам да ми поемат и транспортните,поне техният асистент така ми каза,нищо че е пусната от Бг.При вас как процедират с транспортните,моля споделете  Praynig

Да,клонът е със сигурност в списъка за безплатно връщане,но ми показаха някакъв формуляр от Асос,на него си пишеше разпечатано БгПощи.На моят разпечатан етикет до немския Амазон имаше само баркод и адреса за връщане в Амазон ( както и немския адрес на превозвача,който изрязах и писах моя Бг,пратката ми беше получена на адреса па превозвача в Германия ).Товя го бях обяснила на амазон чата и те такъв етикет генерираха....😞

# 115
Безплатното връщане важи само ако пакетът е с доставка от немските Амазон или Амазон ВИП до български адрес. Амазон не могат да пратят етикет за връщане с баркод (какъвто им е нужен на нашите пощи) от България до Германия, ако пакетът е бил пратен от Германия до адрес в Германия.

Етикетите на немския ВИП нямат логото на пощите, но имат баркода, с който пакетът пътува безплатно в самата Германия, а от България до Германия пътува безплатно именно заради споразумението между пощите.

# 116
  • ВАРНА
Ясно,разбрах,благодаря за информацията . С испанския Вип по същия начин ли са нещата - там доставката е до Бг,важи ли разпечатания етикет в пощите ?

# 117
  • Sofia
Ясно,разбрах,благодаря за информацията . С испанския Вип по същия начин ли са нещата - там доставката е до Бг,важи ли разпечатания етикет в пощите ?

Не важи. Трябва да се договориш с амазон за пощенските.

# 118
  • ВАРНА

Не важи. Трябва да се договориш с амазон за пощенските.
На английски по мейл става,нали,с испанския точно не съм в час 😊 Или по чата по-добре ?

# 119
Последния пакет, който връщах до немския вип ми се върна пак на моя адрес в България. Пообиколил Германия и на печата на адреса, сложили лепенка на немските пощи и край, няма четене. За първи път ми се случва, но и отдавна не бях връщала и не съм сигурна, адреса дали са го разбрали, нищо че е от разпечатан етикет/може ли някой да даде актуален адрес на немския вип, за да сравня с етикета, който разпечатвам/.

Имам проблем с логването в испанския вип, постояно търси код за достъп и като му дам този, който е пратен на мейла ми дава, че сесията е изтекла и пак наново. Случвало ли ви се е и как се процедира.

Общи условия

Активация на акаунт