Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 976
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • Сф
Абе какво толкова се съмнявате в качеството на чая? Продавачът се е усетил, че се е прецакал и сега гледа да намали загубите, ако може. Но не мисля, че на чая ще му има нещо.

# 286
Тази Кимбърли не мога да я мисля! Голям гаф си спретна за нула време. И аз имам умолителен мейл да се запозная с мисията им и да върна чая, но тя идея си няма как става това от България!

# 287
  • Варна
Разбира се, че ще опитат да си минимизират загубите. Ако беше амазон, да кажеш - ***** му, бълха ги ухапала. В случая продавача е малка компания. Нищо съмнително и нередно не виждам в действията им. И не ми е приятно да чета нечии постове с обиди и квалификации.

# 288
  • София
И аз получих мейл с молба да ги върна. Съжалявам, но това за мен е свързано с много разправии и няма да се случи. Не е въпросът откъде е купувача. А защо той трябва да плаща за чуждата грешка. Цената беше вдигната буквално минути, след като поръчах. Значи са можели още тогава да реагират и да канселират всички поръчки.
Много е грозно, когато някой се включи с подобно изказване "Ще разберат що е то купувач от България" и други такива квалификации. Все едно същият този не е "купувач от България".

# 289
  • София
Да виждаш някъде обиди от моя страна към когото и да е? Или злоба?
Единствената злоба, която виждам, е в твоя пост.

Утре трябва да си получа пантрито. За съжаление, буквално деня, преди да поръчам, ми излезе надпис, че един чай, който търся от много време, не е наличен вече... Сега ще го дебна пак да го пуснат и ще издирвам отнякъде прайм...

# 290
Да, имейлите са съвсем логични в тази ситуация. Прикачения файл не е никак опасен - обикновен флайер относно фирмената им мисия. Аз им вярвам и подкрепям, но по-лесно би било да направя символично дарение, отколкото да връщам 2-те пакетчета чай.

# 291
  • Sofia
Да, имейлите са съвсем логични в тази ситуация. Прикачения файл не е никак опасен - обикновен флайер относно фирмената им мисия. Аз им вярвам и подкрепям, но по-лесно би било да направя символично дарение, отколкото да връщам 2-те пакетчета чай.

Точно това си мислех и аз. Не ми се рови да чета, но ако ме информират каква сума от продажбата на един чай отива за каузата им , с удоволствие бих дарила съответната сума. Само че при така създалата се ситуация, не мисля, че ще са особено на сметка, ако им върна чая от Бг и си покрият разходите по транспорта.

Сандалите Nine West от амриканския амазон не би трябвало да отидат на митница, защото са много евтини. Вариант за "застраховка" е да се пратят до английски адрес, оттам поне освобождаването е лесно.

# 292
И на мен ми дожаля,но вече е късно да се отказва -тръгнали са Sad Вие отговаряте ли й на Кимбърли ?
връщането към амазон безплатно ли е от Англия и превозвачът дали ще ги вземе обратно ( на каква цена).Аз пазарувам с уктобг.

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 20:09 от Трапезица

# 293
  • София
Не й отговорих. Моите са в един пакет с други чайове, как да й обясня сега, че трябва да карам превозвача да ми отваря пратката, пък да види кои са чайовете...

# 294
Чаят ми вече е със статус undeliverable. Пуснах искането за канселиране след като пратката ми беше шипната, въпреки съобщението, че вече е късно за отказ от поръчката. В тракинга излезе, че пратката е пътувала насам-натам, обаче в крайна сметка преди да бъде доставена е получен Stop and Return Request, и то май от продавача.
За мен това е най-доброто решение на проблема. Като се знам каква съм, щеше да ми присяда от този чай - "да удариш кьоравото" в най-буквалния смисъл на поговорката, който можем да си представим.
Обаче въобще не ми я защитавайте продавачката - заслужава си ги всичките обиди! Пуска помокод, Амазон я включват във всички си страници с промоции и намаления, вдигат й се продажби, рейтинги и после тайно от сайта праща писма на клиентите да си връщат стоката. Ами да го беше направила официално през сайта - щеше да е най-лесно и безпроблемно за клиента - и най-вече да го беше направила навреме, да си следи стоката и продажбите, поне 1 ден я гледах тази промоция преди да поръчам ...

# 295
Малко ми се иска вече да сменим темата с чая, ще ме прощавате за това мое желание:)
Разкошни Tamaris получих днес за € 6,94
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A3G1N9EK2SZK1C&asin=B0 … 0XL9YQ8E&fc=1

# 296
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B012AOF4RC&cAsin=B00F9AMO1E&fc=1
Тези са умалени с номер ( и половина).44 отговарят на 42,5 . Твърда е подметката.Хубаво изглеждат,синьото е ярко.

# 297
  • при моите любими
http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B012AOF4RC&cAsin=B00F9AMO1E&fc=1
Тези са умалени с номер ( и половина).44 отговарят на 42,5 . Твърда е подметката.Хубаво изглеждат,синьото е ярко.

Продавате ли ги?

# 298
Не,бях ги взела за татко,но ще останат за събпруга ми.Само споделям,може да е от полза на някого

# 299
  • гр. София
Някой дали си купи от тези ботуши:

https://www.amazon.de/dp/B00XW9IZ3A/ref=wl_it_dp_o_pC_S_ttl?_enc … 4FRTJ9BY&th=1

Как са като номер?  newsm78 Дъщеря ми ги е харесала, тя носи и 37, и 38 номер и се чудя. Моят опит с Тамарис е 1 чифт точни и 1 или 2 чифта уголемени.

Ботуши Aldo, 3.5UK, 25п:
https://www.amazon.co.uk/Aldo-Womens-Biker-Boots-Leather/dp/B017 … mp;th=1&psc=1

Последна редакция: вт, 17 яну 2017, 23:16 от Leila

Общи условия

Активация на акаунт