Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 983
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Минавам да споделя, че амазон отказаха да покрият транспорта по пратка, доставена на немски адрес. По принцип рядко се занимавам да си искам пощенските, но тъй като доста от Вас споделят, че връщането до Германия е базплатно, без значение къде е доставена пратката, реших да се пробвам (по - скоро , за да се убедя, че не винаги е така Simple Smile и ми отговориха:  "Since the original order has been placed from, and delivered to Germany, Amazon will not be able to issue a prepaid return label for return from a different country. Therefore, I am informing you that we will not be able to cover the shipping cost for the return of this item from any other country than the one the order has been placed from, in this case, Germany."

За чая парите са ми блокирани, статус Shipping today. Общо взето ми е все тая дали ще го изпратят или не, не пия чай, ама да не се цепя от колектива  Mr. Green

Може ли да ми покажете какъв Плейстейшън 4 поръчвахте по ЧП. Спомням си беше модел с нещо си, обаче с какво ... Голямото дете (ММ) реши, че трябва нов да си купи.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 17:57 от Shantal

# 196
160 паунда добра цена ли е за Филипс Лумеа 2004 от склада?
Виждали ли сте го по-евтин?

# 197
  • Сф
Моят чай е шипнат.  Simple Smile

# 198
И моят чай е шипнат(2пак.).  Party
Скрит текст:
Защо си мислите, че като се казва "чай", че трябва да се пие като отвара!?! Този може да се ползва и като подправка. Действието му е нещо като спирулината.

# 199
  • Пловдив
Моят чай вече е доставен. Simple Smile Пратих им имейл, за да ги попитам дали изобщо да очаквам доставка. Отговориха ми светкавично, че пратката ще бъде доставена възможно най-скоро, както и че се извиняват. Като компенсация за забавянето вече удължили пробния ми период в Прайм с още един месец.  Shocked

# 200
но тъй като доста от Вас споделят, че връщането до Германия е базплатно, без значение къде е доставена пратката, реших да се пробвам (по - скоро , за да се убедя, че не винаги е така Simple Smile

Ние всъщност точно преди няколко поста уточнихме, че от безплатното връщане могат да се възползват само хора, чиито пакети са доставени от Амазон Германия и немския Амазон ВИП на български адрес.

# 201
И на мен ми написаха, че цената е сгрешена и няма да ми го доставят ...

# 202
  • Русе
И моят чай е изпратен. 
Относно безплатното връщане да споделя, че миналата година реших да се възползвам, но от buyvip-а немския ми отказаха да ми генерират етикет за безплатно връщане и така си платих чинно всичко.

# 203
  • Sofia
но тъй като доста от Вас споделят, че връщането до Германия е базплатно, без значение къде е доставена пратката, реших да се пробвам (по - скоро , за да се убедя, че не винаги е така Simple Smile

Ние всъщност точно преди няколко поста уточнихме, че от безплатното връщане могат да се възползват само хора, чиито пакети са доставени от Амазон Германия и немския Амазон ВИП на български адрес.

Ако се върнете да почетете назад, ще видите, че има и други твърдения по въпроса.

# 204
Относно безплатното връщане да споделя, че миналата година реших да се възползвам, но от buyvip-а немския ми отказаха да ми генерират етикет за безплатно връщане и така си платих чинно всичко.

Това може да се е случило по 3 причини: ако доставката е била до адрес в Германия (а не в България), ако са минали повече от 30 дни от получаването на пакета или ако става дума за бельо. Иначе не е небходимо от Випа да ви одобряват етикет за безплатно връщане. Той автоматично се генерира от системата им, когато решите да върнете стока.

# 205
Здравейте, от скоро поръчвам от Амазон и за сега все още си чакам поръчките  Peace Исках да помоля ако сте купували ролкови кънки и сте доволни да ми препоръчате модел Praynig

# 206

Ако се върнете да почетете назад, ще видите, че има и други твърдения по въпроса.

Сигурно сте права. Като повечето неща в България и за това все още няма ясни правила. Аз от 2 години поне връщам безплатно. Защо просто не пробвате да разпечатите етикета за безплатно връщане до Германия, който системата в немския Амазон ще ви генерира? Принципът е такъв, че пакетът пътува безплатно между България и Германия заради споразумението между пощите, а в рамките на Германия пътува безплатно заради баркода, който немският търговец е генерирал. Това вероятно означава, че без проблеми би трябвало да може да ползвате и немския етикет.

И едни ботушки от кожа за малки крачета за 8 паунда, размер 5 UK
https://www.amazon.co.uk/Old-Soles-South-Unisex-Ankle/dp/B00S5ZU … mp;th=1&psc=1

# 207
здравейте
по някакъв начин съм активирала прайма за 1 година и са ми изтеглила 79 паунда  дали е възможно да се откажа и да ми върнат парите.благодаря ви

# 208
здравейте
по някакъв начин съм активирала прайма за 1 година и са ми изтеглила 79 паунда  дали е възможно да се откажа и да ми върнат парите.благодаря ви
В 1 пост има информация.Освен това може да им пишеш на чата.

# 209
а дали ще ми възстановят парите?

Общи условия

Активация на акаунт