Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 920
  • 762
  •   1
Отговори
# 375
Първият куфар вече някой го грабна, затова да питам за втория. Незнам немски .....с преводача превежда нещо, че му липсва, но не ми става ясно какво точно ....
Може ли някой с немски да помогне ....
Used - Very Good
Geringfügiger Schönheitsfehler auf der Unter- oder Rückseite des Artikels. Handbuch fehlt. Der Artikel wird in der Originalverpackung geliefert. Die Verpackung ist möglicherweise beschädigt. Amazon-Kundenservice und Rücknahmegarantie (bis zu 30 Tagen)

# 376
  • Sofia
Първият куфар вече някой го грабна, затова да питам за втория. Незнам немски .....с преводача превежда нещо, че му липсва, но не ми става ясно какво точно ....
Used - Very Good
Geringfügiger Schönheitsfehler auf der Unter- oder Rückseite des Artikels. Handbuch fehlt. Der Artikel wird in der Originalverpackung geliefert. Die Verpackung ist möglicherweise beschädigt. Amazon-Kundenservice und Rücknahmegarantie (bis zu 30 Tagen)

Доколкото разбирам немски, пише, че е с незначителни забележки, че ще бъде доставен в оригиналната опаковка, която може да е повредена, липсва му опътването и можеш да го врнеш в 30-дневен срок.

За какво ти е упътване не знам, а оригиналната опаковка, ако съдя по куфарите, които съм си купувала е найлон.

# 377
  • Варна - Черна гора
Това е № на поръчката ти, № за проследяване е изписан по надолу в случай че има проследяване
1 paquete de DHL con número de seguimiento 04644017....
ooooh! ох, че съм неориентирана.
Няма номер за проследяване. Значи да ходя да я търся в пощата, нали?

# 378
  • Варна
Да в пощата  Peace От пощата вчера си взех поръчка от испанския вип изпратена на 02.01. без № за проследяване.

# 379
  • Варна - Черна гора
 А къде да търся, адреса за доставка. Много трудно се оправям в испанския ВИП  Embarassed

# 380
  • Бургас
Момичета, поръчка в немския вип, която изглежда така, може ли да се откаже? Rolling Eyes

# 381
  • Стара Загора
За да откажа поръчка в испанския вип със същия статус - блокирани пари, но все още неизпратена и без бутон за канселиране, им писах в чата. Отговорът беше, че вече се подготвя за изпращане, трябва да се свържат с доставчици, куриери и не знам още какво ми обясни тогава служителят, ще е възможно, но ще отнеме време, доста (което може и да не беше вярно) и аз предпочетох да си получа нещата. Това беше моят случай, но щом не е изпратена и твоята поръчка, пиши им, би трябвало да я анулират, ако срокът те устройва.

# 382
  • Бургас
Благодаря ти, ще пробвам  bouquet  Ако не, половинът ще не ще, ще ходи с тях без да мрънка Crossing Arms

# 383
  • Sofia
А къде да търся, адреса за доставка. Много трудно се оправям в испанския ВИП  Embarassed

Адресът за доставка е този, който си посочила в момента на поръчката. Щом няма проследяващ номер, пратка ти би трябвало да е в най - близкия пощенски клон (до адреса за доставка, който е посочен в поръчката).

Момичета, поръчка в немския вип, която изглежда така, може ли да се откаже? Rolling Eyes

Автоматично няма как да стане, единствено ако попаднеш на някоя добра душа в чата, която да ти съдейства.

# 384
  • Бургас
Не беше много добра душата, защото на английски не ЩЯ да пише - не им разрешавали да чатят на друг език освен немски и само на мейла можело да пиша на английски, после се фръцна и затвори чата. Нямам нерви в полунощ в реално време да съчинявам на английски, да превеждам с Гугъл и така да си пишем уж на немски. Писах един имейл да ми е чиста съвестта пред мъжО, ама не очаквам да се случи нещо. Сефте пък действат толкова бързо - няколко часа само след поръчката, да я обработят и да блокират парите Rolling Eyes Един път ще реша да изненадам дарлинга и той пък ще мрънка, че днес е гледал по-хубави тук за по-малко пари ooooh! Друг път няма да правя тази грешка - гледам си за дребния и за мен, пък той да си се спасява като знае много Crossing Arms

# 385
Used - Very Good

Доколкото разбирам немски, пише, че е с незначителни забележки, че ще бъде доставен в оригиналната опаковка, която може да е повредена, липсва му опътването и можеш да го врнеш в 30-дневен срок.

За какво ти е упътване не знам, а оригиналната опаковка, ако съдя по куфарите, които съм си купувала е найлон.
Благодаря, shantal!
Не ми трябва упътване, просто преводача ми го преведе по неразбираем начин и не ми стана изобщо ясно какво точно липсва Simple Smile

# 386
  • Варна - Черна гора
Благодаря, ellia и Shantal! Днес ще проверя в близкия пощенски клон.

# 387
  • Русе
https://www.amazon.de/gp/product/B01FK2GBZU/ref=ox_sc_act_title_ … id=A3JWKAKR8XB7XF

Здравейте, търся си точно такъв тип чанти, а много много рядко намирам такива и като размер, и като цвят и разпределение. Ясно ми е, че е изкуствена кожа, но не ме бърка толкова.
Та искам да попитам за дължината на дръжката, пише 55 см, а на манекена е доста по-дълга. Има и друга чанта пак със същата снимка. Искам дълга дръжка обезателно, която да мога да я слагам както на рамо, така и през рамо, като на манекена.

# 388
  • София
https://www.amazon.de/gp/product/B01FK2GBZU/ref=ox_sc_act_title_ … id=A3JWKAKR8XB7XF

Здравейте, търся си точно такъв тип чанти, а много много рядко намирам такива и като размер, и като цвят и разпределение. Ясно ми е, че е изкуствена кожа, но не ме бърка толкова.
Та искам да попитам за дължината на дръжката, пише 55 см, а на манекена е доста по-дълга. Има и друга чанта пак със същата снимка. Искам дълга дръжка обезателно, която да мога да я слагам както на рамо, така и през рамо, като на манекена.
https://www.amazon.de/MASQUENADA-Schultertaschen-Handtaschen-Umh … Q42B6R7R6E9R51JN9 Meggysan тази е доста подобна, ето още една цените са си високи , но е кожа : https://www.amazon.de/Schultertasche-Ledertasche-Vintage-Damenta … Q42B6R7R6E9R51JN9 , https://www.amazon.de/Umh%C3%A4ngetasche-Schultertasche-Vintage- … FX4500YVW1AJ6FY2W

# 389
  • София
Получих сутиените от кампанията на Триумф и са пълна катастрофа - първо, не са Триумф, а от серията им BeeDees - това никъде не е упоменато. Освен това са без подплънки, а аз не нося такива сутиени.
Ясно ми е, че нямам шанс да ги продам.

Мога ли с мотив само, че не ми харесват да ги върна? Или трябва да са непременно грешен артикул или дефектен?
И до Испания връщането пак ли е 30+лв на килограм?

Общи условия

Активация на акаунт