Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 831
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
За да ползвам Subscribe and Save трябва ли да съм абонирана за Prime? Доколкото разбирам за 5 неща отстъпката е 15%, нали така? Длъжна ли съм после да ги купувам всеки месец?

Subscribe and Save не е свързано с Prime. Винаги можеш да промениш следващата доставка, можеш и да се откажеш безнаказано. Пробвай го, безплатно е. Единственият проблем е, че при заявена доставка, примерно след 6 м., цената може да е по-висока. Абонаментът означава, че примерно след 6 м. ще ти го изпратят пак на цената в онзи бъдещ момент, и като заредиш картата за нещо друго, ще си изненадана (особено, ако си забравила). В смисъл, автоматично се зарежда като твоя поръчка, и като си намери и финансиране, е твое. Спред мен е много е удобно за живеещите там, за неща като веро, гъби, крем, прах за пране и т.н., т.е. ежедневно ползващи се продукти.

Забравих да напиша, че можеш да си промениш срока за вбъдеще. Примерно, когато поръчаш прах за пране си избрала 3 месеца, след това можеш да го промениш на 6 м. и т. н.

Последна редакция: пт, 20 яну 2017, 23:43 от loly123

# 511
  • гр. София
За да ползвам Subscribe and Save трябва ли да съм абонирана за Prime? Доколкото разбирам за 5 неща отстъпката е 15%, нали така? Длъжна ли съм после да ги купувам всеки месец?

Subscribe and Save не е свързано с Prime. Винаги можеш да промениш следващата доставка, можеш и да се откажеш безнаказано. Пробвай го, безплатно е. Единственият проблем е, че при заявена доставка, примерно след 6 м., цената може да е по-висока. Абонаментът означава, че примерно след 6 м. ще ти го изпратят пак на цената в онзи бъдещ момент, и като заредиш картата за нещо друго, ще си изненадана (особено, ако си забравила). В смисъл, автоматично се зарежда като твоя поръчка, и като си намери и финансиране, е твое. Спред мен е много е удобно за живеещите там, за неща като веро, гъби, крем, прах за пране и т.н., т.е. ежедневно ползващи се продукти.

Благодаря, но аз май нещо не съм разбрала.... Отстъпката е 5% за 1-4 абонамента /доколкото разбрах 1 абонамент е с няколко продукта вътре за опр. дата и т.н./, а 15% за 5 и повече абонамента. В началото помислих, че 15% е за 5 продуката по избор, а то май не е така..... Реално мога да ползвам 5%. Правилно ли съм разбрала?  newsm78

# 512
За първи път ще връщам артикул - става дума за немския Амазон. Горе-долу колко излизат пощенските разходи? Става дума за обувки, които са дефектни. Трябва ли някакъв документ да прилагам или нещо да описвам ? А в пощата нещо по-специфично трябва ли да им обяснявам? Извинявам се предварително,  ако въпросите ми се повтарят с други.

# 513
Един добре намален бял костюм 1032Е -> 59Е, размер ES 36 (IT 40)

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=outlet&sale=A3NZ0GRXBJ … d_outlet_eb_4_107

# 514
  • гр. София
За първи път ще връщам артикул - става дума за немския Амазон. Горе-долу колко излизат пощенските разходи? Става дума за обувки, които са дефектни. Трябва ли някакъв документ да прилагам или нещо да описвам ? А в пощата нещо по-специфично трябва ли да им обяснявам? Извинявам се предварително,  ако въпросите ми се повтарят с други.

С превозвач ли са купувани или до адрес в БГ? Ако са до адрес в БГ, си генерирай етикет от сайта, опаковаш, до 2кг с пощите е около 30-35 лв, но те ще ти ги поемат. Част от етикета май се слагаше вътре при обувките, другата част я лепиш на пакета. Бележката от пощата я снимаш/сканираш и я изпращаш на Амазон. Мисля, че друго нямаше.... newsm78
В пощата не трябва да обясняваш нищо.  Peace
Ако са с превозвач е малко по-сложно.

# 515
  • Бургас
Купувал ли е някой този таблет https://www.amazon.co.uk/gp/product/B018Y22DT6/ref=fs_KET?th=1
Събирам инфо. Синът ми (на 7г.) иска за РД и се чудя какъв да му взема  newsm78

Днес за членове на прайм този таблет струва 39.99лири с 8ГБ и 49.99 лири с 16ГБ памет.

Като се комбинира с днешния код 10/50 се получава добра цена.

Дайте предложение с какво да допълня от 49.99 до 50лири  Mr. Green

И аз го поръчах, с празна карта.  Laughing Благодаря за линка!
Някой има ли го, да разкаже повече за него?

# 516
  • Варна
Хубавичко намален детски часовник:
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00NXU0ZZY/ref=ox_sc_sfl_tit … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 517
Здравейте!
Поръчката ми от немския вип пристигна на 2 части.
Във втората вместо дамска кожена чанта се оказа, че има кожен ключодържател  Shocked
имам клип как се отваря кашона, направила съм си и скриншотове на поръчката и артикула.
Какво да направя - да им пиша имейл или директно да връщам грешния артикул!
Става дума за 20 евро, ако има вариант да ми върнат парите ще бъде чудесно, но предполагам, че връщането на пратката ще излезе над 20 евро...  Close

# 518
  • Варна
didanka, пиши им, твърде вероятно е да не поискат да връщаш ключодържателя и да ти върнат директно парите. Peace

# 519
didanka, пиши им, твърде вероятно е да не поискат да връщаш ключодържателя и да ти върнат директно парите. Peace
Благодаря за бързия отговор! Ще им пиша на английски, дано има кой да ми отговори  Laughing

# 520
  • Sofia
Здравейте!
Поръчката ми от немския вип пристигна на 2 части.
Във втората вместо дамска кожена чанта се оказа, че има кожен ключодържател  Shocked
имам клип как се отваря кашона, направила съм си и скриншотове на поръчката и артикула.
Какво да направя - да им пиша имейл или директно да връщам грешния артикул!
Става дума за 20 евро, ако има вариант да ми върнат парите ще бъде чудесно, но предполагам, че връщането на пратката ще излезе над 20 евро...  Close

Първо им пиши и обясни какъв е проблема.
Ако искаш да им върнеш ключодържателя, едва ли ше струва повече 7-8 лв. , в пощите цените са различни според теглото (в сайта им има калкулатор, можеш да погледнеш ориентировъчно).

За първи път ще връщам артикул - става дума за немския Амазон. Горе-долу колко излизат пощенските разходи? Става дума за обувки, които са дефектни. Трябва ли някакъв документ да прилагам или нещо да описвам ? А в пощата нещо по-специфично трябва ли да им обяснявам? Извинявам се предварително,  ако въпросите ми се повтарят с други.

Щом са дефектни, би трябвало да поемат разходите по връщането, без значение дали пратката е получена с превозвач или не. Не ги връщаш, защото не ти харесват/стават, а защото са дефектни и ти нямаш вина.
Останалото са ти го обяснили.

Миналата седмица върнах яке, от което ми бяха изпратили грешен размер (получено с превозвач) , изпратиха ми ново и ми възстановиха пощенските.
Заедно с якето върнах и бански, който се оказа малък и връщането си е за моя сметка (отказаха да го платят).

# 521
  • София
Момичета, някой с мнение за тези ECCO https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00RYBH07O/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Отзивите са повече от добри (но с номерацията нещо не се разбрахме  Crazy, едните пишат уголемени, други точни, други за тесен крак, други за широк...) трагедия.
Изпуснах ги вчера за 88 е  #Cussing out, днес ги пуснах на празна карта на 86 паунда   Crazy Чудя се, има ли надежда да паднат още... newsm78 (исках ги кафяви, но днес, сивите са на по - добра цена  #Cussing out)
Четох няколко страници назад, че ECCO не стават за широк крак, така ли е? Аз съм 36,5 с леко широк крак, поръчах 4 УК (но и 4 1/2 УК пак отговаря на 37)... чудя се, дали няма да са ми големи.. мъка изписах роман..Моля за мнения  Praynig
Иначе получих ботуши за 12 паунда на Lotus https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0159BHP16/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1. Не са нищо особено, но за тези пари стават... Wink

Пуснах същото запитване при стоношките, ако модераторът сметне, че тук е излишно, моля да ме извини и да изтрие тук въпроса Embarassed

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 01:44 от gatanegra

# 522
Момичета, искам да си поръчам snow boots на Crocs, 38 номер съм, тесен крак. UK5 ли да поръчам? Thinking Според размерите на Crocs UK5 e 37-38 номер.  newsm78 Моля за отзиви, относно номерацията на бранда.

# 523
  • гр. София
Скрит текст:
Момичета, някой с мнение за тези ECCO https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00RYBH07O/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1
Отзивите са повече от добри (но с номерацията нещо не се разбрахме  Crazy, едните пишат уголемени, други точни, други за тесен крак, други за широк...) трагедия.
Изпуснах ги вчера за 88 е  #Cussing out, днес ги пуснах на празна карта на 86 паунда   Crazy Чудя се, има ли надежда да паднат още... newsm78 (исках ги кафяви, но днес, сивите са на по - добра цена  #Cussing out)
Четох няколко страници назад, че ECCO не стават за широк крак, така ли е? Аз съм 36,5 с леко широк крак, поръчах 4 УК (но и 4 1/2 УК пак отговаря на 37)... чудя се, дали няма да са ми големи.. мъка изписах роман..Моля за мнения  Praynig
Иначе получих ботуши за 12 паунда на Lotus https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0159BHP16/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1. Не са нищо особено, но за тези пари стават... Wink

Скрит текст:
Пуснах същото запитване при стоношките, ако модераторът сметне, че тук е излишно, моля да ме извини и да изтрие тук въпроса Embarassed

Аз тъкмо преди 2 часа ги поръчах  ooooh! , но в тъмно кафяво. Какво значи не са нищо особено - кожа, изработка или нещо друго? Чудих се, чудих и накрая взех едни.....

# 524
  • София
Скрит текст:
Иначе получих ботуши за 12 паунда на Lotus https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0159BHP16/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1. Не са нищо особено, но за тези пари

Аз тъкмо преди 2 часа ги поръчах  ooooh! , но в тъмно кафяво. Какво значи не са нищо особено - кожа, изработка или нещо друго? Чудих се, чудих и накрая взех едни.....
Споко, не е толкова зле положението. Малко се престарах,  Embarassed Изработката е ок. Отоплени са. Не са никак лоши. Ежедневен обикновен модел. Може би цветът на живо не е толкова хубав и затова се разочаровах малко.

Общи условия

Активация на акаунт