да им имам сюрприйзите на тази Мерич и екипът на Ашка. Ще се върнат на есен ама друг път....като им гледам рейтинга не знам къде е този турски зрителски интерес. По тази логика и съдейки по сюрприза си мисля, че ще останем без финал тогава, щом ще има завръщане...

да им имам сюрприйзите на тази Мерич и екипът на Ашка. Ще се върнат на есен ама друг път....като им гледам рейтинга не знам къде е този турски зрителски интерес. По тази логика и съдейки по сюрприза си мисля, че ще останем без финал тогава, щом ще има завръщане...

То само караници, интриги и раздели в тоя сериал, бе... комедията беше в 10тина от всичките 69 еп.

Дори Мерич не може чак до толкова да изглупи, а и Нера никога, ама никога няма да го допусне

Заедно с цялото глупаво дърдорене на Корай и Тъпото
, не знам чай ли е, облъчени ли са, отвличани от НЛО, но теориите им за бременна ли е Елчини това чие дело е ме хвърлят в потрес.Като се започе от Юнус който и е мъж, но всъщност не е и логично е да не може да направи дете
, мине се през непорочното зачатие, донор, който видите ли бил анонимен, ама май е Баръш, та се стигне до онази почивка незнайно кога и къде и са объркали нещата и белята станала
.... и се убеждават една на друга коя колко е права и с достоверна информация.... Сега излезе и инфо, че Боре ревнувал Елка на снимачната площадка... Само не знам Елчин ханъм и Баръш бей колко са запознати със всичко това.... и си чакат сериала да свърши, че истината да излезе наяве ... ще излезе Боре с кака на МОЛ, а Елка с Кито незнайно къде... 

хвърли ги всички в размисъл с това инфо за на есен с нова дефмерска песен

при нея и неочакваното е възможно
показа ни го в тези 69 епизода 
. Обаче ме заинтригува с тази махала
нали си от бг 
Препоръчани теми