Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 750
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
И аз активно обмислям четката за тяло. Постоянно си пипам лицето и му се кефя колко е гладко и мекичко и като си представя и цялото ми тяло да е такова мекичко и гладичко и много се блазня.  Mr. Green

# 136
Четката на Ремингтън може да се купи само от Техномаркет, Технополис и сайта на Ремингън. Това за България.  Peace Току що правих проучване, защото и аз съм я набелязала.
Бях споменавала, че съм се спряла на варианта от английския Амазон - четката за лице+четката за тяло на Ремингън. Всичко за 99 паунда. Не знам само по 2,26 ли трябва да го смятам? Whistling
По курса на банката, от която ти е картата.  Peace
Ако плащаш с пейпал, гледай да не е по курса му.

И аз я гледам тази оферта за Ремингтона.
Също така и това си харесах:
https://www.amazon.co.uk/Project-Beauty-Cosmetic-Instruments-Mas … keywords=MEI-1098

# 137
Абе аз чак сега забелязах този линк с Ремнгтон от 85 лв. ooooh!
И щях да ходя да си вземам Триза от Лили...
Само до кажат кога ще има заплата
 smile3508
Може ли линка за четката на Ремингтън за 85 лв, връщах  назад в темата , но не видях да сте го пуснали newsm78
пост №120 на тази стр. 9
Пиша с една ръка аз на лаптопа, а с другата си държа Д,арсонвала на една гад на лицето. Колкото пъти посегна към клавиатурата, толкова пъти ме парва някое елекронче или каквото е там  Laughing
Линкът не е за Ремингтон на 85 лв.. а това, за което се чуди - или Ремингтон...
Р е същото, ама в лири  Laughing
Искам линк, тогава! Моля!
Даже два!

# 138
Е то няма такова нещо.. какво искаш.
Потребителката се е заблудила просто от информацията за 2те четки и споменатите цени.. та 85 лв + Ремингтон в комбинация - тц.

Аз си търся уред ефективен за акне и големи пори с черни точки... засега само чета.. Има ли някой да ползва нещо с положителен резултат  Blush

# 139
Четката на Ремингтън може да се купи само от Техномаркет, Технополис и сайта на Ремингън. Това за България.  Peace Току що правих проучване, защото и аз съм я набелязала.
Бях споменавала, че съм се спряла на варианта от английския Амазон - четката за лице+четката за тяло на Ремингън. Всичко за 99 паунда. Не знам само по 2,26 ли трябва да го смятам? Whistling
По курса на банката, от която ти е картата.  Peace
Ако плащаш с пейпал, гледай да не е по курса му.

Купува   2.256000   
down
Продава   2.306000   
up
Фиксинг   2.265000

Тоест по 2.30600 нали? Аз плащам директно с карта.  Peace

# 140
Курса на картата (Мастъркард или Виза) е различен от този на банката.
Но да, гледаш курс Продава за ориентир  Peace

# 141
Относно Ремингтон- в Лили много често вървят промоции на конкретни продукти на Ремингтон, миналата година продаваха четката на 1/2 цена. Сега мисля, че им изтича едната промоция, скоро могат и пак да я пуснат, трябва да се следи. Миналата година е имало и епилатор също с 50 % отстъпка.

# 142
Аз си търся уред ефективен за акне и големи пори с черни точки... засега само чета.. Има ли някой да ползва нещо с положителен резултат  Blush

За черни точки не знам дали става, но за акне действа много резултатно:
3 in 1 Ultrasonic Galvanic Ion Photon Skin Care Massager:
http://www.ebay.com/itm/3MHz-Ultrasonic-Galvanic-Ion-Photon-Face … ice-/322212542830
След прилагане на 2-3 минути върху пъпката, поне веднъж дневно, има страхотни резултати.

# 143
  • Пловдив
Скрит текст:

За черни точки не знам дали става, но за акне действа много резултатно:
3 in 1 Ultrasonic Galvanic Ion Photon Skin Care Massager:
http://www.ebay.com/itm/3MHz-Ultrasonic-Galvanic-Ion-Photon-Face … ice-/322212542830
Скрит текст:
След прилагане на 2-3 минути върху пъпката, поне веднъж дневно, има страхотни резултати.

[/quote]

от тази машинка и аз съм много доволна - за почистване за подхранване , супер е
Алена беше я препоръчала и дала описание как се ползва  bouquet

# 144
  • sofiq
За черните точки много добър ефект има редовното ползване на четката на Ремингтън с четката за чувствителна кожа,поне това забелязах при мен Peace

Извън уредите аз съм доволна от домашно приготвената маска с желатин и прясно мляко,от черната маска и от лентичките за черни точки,доста видове съм ползвала,но тези на снимката най ми харесаха Peace

Скрит текст:

# 145
Преди няколко дни си поръчах резервна четка за нормална кожа от сайта на Ремингтън и днес звъннаха да ми кажат,е е изчерпана и била спряна от производство,нямало да се предлага повече. Никак не ми се ще да го повярвам, все пак това им е основната четка на този модел. Някой да е чувал подобно нещо? Явно от Амазон ще я поръчам заедно с лукс четката, но защо да става все по трудния начин? И дали да се запасявам?

# 146
  • Софето
Здравейте, четката за лице на Ремингтън вибрира ли или само се върти, в описанието й пише, че се върти и вибрира, а в един блог прочетох, че не вибрира. Лукс четката за какво е?

# 147
Здравейте, четката за лице на Ремингтън вибрира ли или само се върти, в описанието й пише, че се върти и вибрира, а в един блог прочетох, че не вибрира. Лукс четката за какво е?
вибрира. Четката лукс не съм я пробвала, видях я в Амазон. Изглежда много гъста, с фини косъмета...ще видим като пристигне.

# 148
Може ли да покажете тази лукс четка?

# 149

Общи условия

Активация на акаунт