Уреди за домашна грижа за кожата - 2

• 108 723
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Галя,ще следя с интерес какво става при теб и дали ще го премахне.И аз имам целулит и търся решение Praynig

# 226
stasy_f, в уреда за мезотрапия има няколко опции- мускулна стимулация, електрополация, мезотерапия и термаж. Програмите сама ли си сменяш (или са зададени в уреда) и как се определя времето за всяка една? Колко процедури смяташ, че са необходими и през какъв интервал? И още нещо- какво е усещането- има ли боцкане, загряване...?
Специално този уред няма термаж,той е загряване,има йонофореза и електропорация,работи на принципа на електроосмоза.Програмите са различните светлини,които аз си сменям и които се използват за разл.неща.Например червената е за бръчки,синята е за целулит и пъпки,жълтата е за мускулни проблеми и т.н.Времето е 10 мин по принцип като ти можеш да го прекратиш.За броя процедури..незнам зависи за какво се правят,ако е за бръчки пред ден,два до15 процедури,за целулит един месец после почивка и после пак.Нищо не усещам но съм си правила само веднъж.
Този е с кавитация,уредите с термаж са по-скъпи
https://ru.aliexpress.com/item/body-slimming-massager-ems-muscle … 705-00668-6UF2bAm

# 227
  • София
Здравейте,

Изчетох и двете теми, прегледах али-то и немския амазон и в главата ми стана каша  Tired

Реших да си взема ултразвуковата шпатула, но не мога да реша между един уред за безиглена мезотерапия и комбиниран уред с ултразвук, йонна и фотонна терапия.

Не мога да разбера до каква степен използването на функцията с йоните на комбинирания уред за нанасяне на вещества в дълбочина се припокрива с електропорацията на другия уред. Изобщо дублират ли се или са съвсем различни?

# 228
Здравейте,

Изчетох и двете теми, прегледах али-то и немския амазон и в главата ми стана каша  Tired

Реших да си взема ултразвуковата шпатула, но не мога да реша между един уред за безиглена мезотерапия и комбиниран уред с ултразвук, йонна и фотонна терапия.

Не мога да разбера до каква степен използването на функцията с йоните на комбинирания уред за нанасяне на вещества в дълбочина се припокрива с електропорацията на другия уред. Изобщо дублират ли се или са съвсем различни?

"Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната иглена мезотерапия като избягва нейните странични ефекти. Безиглената мезотерпия не нанася никакви поражения върху кожата. Технологията многократно превъзхожда традиционните електротерапия, йонофореза и ултразвук, защото за разлика от тях ефективно преодолява защитата на клетките и вкарва активното вещество в дермата в дълбочина от около 10 мм. "
http://condiciashop.com/kakvo-predstavliava_beziglena-mezoterapia
Аз имам уреда за безиглена мезотерапия от няколко дена.Първия път нищо не усетих,после разбрах че има степени на сила,което е една скала на дисплея и различните светлини,които са за различни неща.Усеща се  едно засмукване когато се сложи достатъчно вещество-маска или гел. Много съм доволна. Според мен си има ефект.

# 229
stasy_f ти имаш този белия уред за мезотерапия, нали не бъркам, а не черния? Той на кабел ли работи или се зарежда и докато го ползваш може да махаш кабела?
Разпитвам, защото моят уред пристигна от иБей, но неработещ  #Cussing out. Да си имам късмета  Twisted Evil. И сега се ядосах и не искам същия, ами май ще си поръчам  този. А ако работи и без кабел, хич няма да го мисля, ами още днес го поръчвам.

.svetlanka. ,ако ще вземаш ултразвукова шпатула,  другия уред няма смисъл да е ултразвуков, избери мезотерапията. Ултразвуковата шпатула има 4 режима - пилинг, почистване, вкарване на ампули/серуми и лифтинг. Тоест не ти трябва още един ултразвуков уред. Аз я имам и много и се радвам, а сега поръчвам и мезотерапия  Peace

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 10:04 от 3ори

# 230
Зори аз имам :
https://ru.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-Ra … 892-09476-6UF2bAm
копирах твоя линк, защото моя продавач в алито вече не го предлага, а дойде много бързо за 10 дни.Без кабел е уреда има си стойка,в която се слага и зарежда ,която се свърза с зарядно като за телефон. Поръчах си ултразвуковата шпатула,смятам че ултразвука е по-скоро за ежед.употреба, а мезотерапията е доста по-силна и е тежката артилерия.Много добро средство за премахване на бръчки с подходящ серум,ампула и т.н.

# 231
Зори аз имам :
https://ru.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-Ra … 892-09476-6UF2bAm
копирах твоя линк, защото моя продавач в алито вече не го предлага, а дойде много бързо за 10 дни.Без кабел е уреда има си стойка,в която се слага и зарежда ,която се свърза с зарядно като за телефон. Поръчах си ултразвуковата шпатула,смятам че ултразвука е по-скоро за ежед.употреба, а мезотерапията е доста по-силна и е тежката артилерия.Много добро средство за премахване на бръчки с подходящ серум,ампула и т.н.

Да, точно тази си спомням че беше поръчала ти, но не бях сигурна. Аз още декември си поръчах черната мезотерапия от иБей, преди няколко дни пристигна, но неработеща  #Cussing out и сега съм пак в изходно положение, но ще поръчам днес като твоята и се надявам да имам по-голям късмет този път. А и това че работи без кабела е супер, много благодаря  bouquet

# 232
  • София
Благодаря ви, ще си взема мезотерапията  Peace

# 233
  • Пловдив
Ултразвуковата шпатула може ли да се използва с масла(арганово, какаово и други)? Или е задължително продуктите да са на водна основа? newsm78

# 234
Масла и кремове с масла не се ползват с тези уреди. Само ампули, серуми и гелове на водна основа. Но, ако ползваш масла, не пречи да продължиш с тях. Процедурите с уредите не са ежедневни, а 2-3 пъти в седмицата, така че през другите дни си действаш с маслата. Аз също ползвам активно масла, не съм спирала с тях, но просто не ги ползвам паралелно с уреда  Peace

# 235
Привет момичета! И аз се интересувам от ултразвуковите шпатули.Попаднах на тази http://www.topshop.bg/zdrave-i-krasota/ured-za-pochistvane-na-ak … wonder-sonic.html
Дали някой е вземал такава и доволен ли е? Simple Smile В момента е намалена ,а и предполагам ще има гаранция.

# 236
Привет момичета! И аз се интересувам от ултразвуковите шпатули.Попаднах на тази http://www.topshop.bg/zdrave-i-krasota/ured-za-pochistvane-na-ak … wonder-sonic.html
Дали някой е вземал такава и доволен ли е? Simple Smile В момента е намалена ,а и предполагам ще има гаранция.
Тази има само две функции :почистване и тонизиране,няма лифтинг и вкаране на серуми.

# 237
Здравейте,

"Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната иглена мезотерапия като избягва нейните странични ефекти. Безиглената мезотерпия не нанася никакви поражения върху кожата. Технологията многократно превъзхожда традиционните електротерапия, йонофореза и ултразвук, защото за разлика от тях ефективно преодолява защитата на клетките и вкарва активното вещество в дермата в дълбочина от около 10 мм. "
http://condiciashop.com/kakvo-predstavliava_beziglena-mezoterapia
Аз имам уреда за безиглена мезотерапия от няколко дена.Първия път нищо не усетих,после разбрах че има степени на сила,което е една скала на дисплея и различните светлини,които са за различни неща.Усеща се  едно засмукване когато се сложи достатъчно вещество-маска или гел. Много съм доволна. Според мен си има ефект.

Възможно ли е да покажеш, с кои точно ампули си използвала уреда?

# 238
Поръчах си козметика от испанската фирма ANESI имат оф.вносител за Б-я,много добро ниво.Имат серия за козметици,аз си поръчах такава.Едното е SERUM AQUA VITAL-Серум за максимална концентрация за клетъчна детоксикация и дълбоко овлажняване. 3D Hydra APS - овлажняване, Celldetox® - Детоксикация на клетките, Biodyne TRF: Богат на амино-киселини, витамини и минерални соли. DSH CN: Био-технологична смес между Органичен силикон и Хиалуронова киселина. Plant Phylderme: Реплика на растителни екстракти, действа като продължителен клетъчен регенератор;другото е ANESI-MASQUE LISSANT 200 ML-Антибръчкова маска за лице с глико-протеини, органичен силикон, масло от зърнени зародиши, глицерин, урея, антиоксидантна, с витамин Е и F. Професионална опаковка.Хареса ми защото е със силиций и антиц.крем също.

# 239
  • Пловдив
Поръчах си козметика от испанската фирма ANESI имат оф.вносител за Б-я,много добро ниво.
Скрит текст:
Имат серия за козметици,аз си поръчах такава.Едното е SERUM AQUA VITAL-Серум за максимална концентрация за клетъчна детоксикация и дълбоко овлажняване. 3D Hydra APS - овлажняване, Celldetox® - Детоксикация на клетките, Biodyne TRF: Богат на амино-киселини, витамини и минерални соли. DSH CN: Био-технологична смес между Органичен силикон и Хиалуронова киселина. Plant Phylderme: Реплика на растителни екстракти, действа като продължителен клетъчен регенератор;другото е ANESI-MASQUE LISSANT 200 ML-Антибръчкова маска за лице с глико-протеини, органичен силикон, масло от зърнени зародиши, глицерин, урея, антиоксидантна, с витамин Е и F. Професионална опаковка.Хареса ми защото е със силиций и антиц.крем също.

може ли линк към вносителя  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт