Мъж Скорпион - 3

• 79 502
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Това е интересно и не съм се замислял. Всички ск, които познавам и са над 40 наистина са плешиви. Не знам дали е свързано със зодията.  Shocked

Becky, ти каква зодия си?

# 121
  • в страната на чудесата
Плешивостта се определя от тестостерона, той пък има отношение към сексуалността. Може да има връзка със скорпионите...
когато е намерил единствената, скорпионът се отдава докрай, разтваря се в тази любов - няма тайни, няма граници...

# 122
Смятам, че човек до голяма степен сам кове съдбата си независимо какъв е. Всеки има дадени черти и качества под формата на потенциал, които може да използва продуктивно или да задълбае в характеропатии, които да го доведат до деструктивност. Специално за скорпионите, съм признала добрите им качества, но за съжаление наблюдавам, че често ги използват деструктивно и съответно ги превръщат в недостатъци. Вече от човек си зависи колко иска да работи върху себе си и дали предпочита да гони краткосрочни цели или да направи нещо значимо.

За оплешивяването, възможно е да свързано с психоемоционалното състояние, предизвикано от желанието да държат всичко и всички под своя контрол.

За мен скорпионите не са сексуални, а просто похотливи. В смисъл сравнение с примерно овни, раци, лъвове, нямат нужната емоционална дълбочина в секса. Малко количеството е за сметка на качеството, но това е мое лично мнение. Може би биха имали потенциал, понеже са топли хора по душа (когато са в добро настроение), но в крайна сметка е въпрос на желание доколко, както казах, искат да работят върху себе си.

# 123
  • в страната на чудесата
Скорпионите са изключително сексуални. Тук нямам предвид чисто физическото изражение и похотта. Липсата на емоционална дълбочина е точно похот - когато не се отдават. А те го правят трудно. Може би просто не сте имала случай да изживеете отдаване със скортпион.
Все пак да не забравяме, че за онези, които разбират от астрология, няма по-сексуален и страстен знак от скорпиона. Като под страст нямам предвид креватни изпълнения само.

# 124
  • София
Най-сексуалните знаци от астрологична гледна точка са скорпион и телец. Да се търси емоционална обвързаност със секса в огнени зодии е... странно. Меко казано. При тях всичко е първично - първо се действа, после се мисли (не в лошия смисъл). Да не бъркаме емоция със спонтанност. Освен това различните хора (зодии) се привличат от различни неща. Тук става въпрос по-скоро за субективна оценка.

Ск са страстни, но не и романтични - според мен. Важи и за двата пола.

# 125
  • Street of Dreams
Беки, вече става досадно с обидите и тежките обвинения към скорпионите - ама какво ли не им приписа, като ощипана мома си. Че и се опитваш да го вмениш на другите - не разбра ли, че тук никой няма баш такъв опит като теб. Както ти казах в началото - средата ти е такава, а всеки сам си избира средата. Сама каза, че абсолютният гнусен неверник е твой "близък/добър приятел". Може би е време да се замислиш именно над себе си. Peace

# 126
OnDiNe_, още ли не можеш да си превъзмогнеш неприязънта към мен? Мина повече от година... Изобщо не съм знаела, че си тази зодия и плюс това ти си жена, а тук темата е за мъжете. Окей??  Peace

А за средата ми, имам смътно усещане, че няма да я откажеш, ако имаш честта да си в нея.

# 127
  • в страната на чудесата
човек няма "честта" да бъде част от някаква среда. тя му се случва заради това, което е, или съответно не е. може да имаш "честта" да си част от клуб или затворена група. те обаче рядко се основават на сходни ценности.
Аз мисля, че да се обсъжда мъж-скорпион е нелепо. Има естествено общи категории за знака. Една от тях е страстта, която може да прояви в която и да е област в зависимост от останалите планети, домове и пр. Друга е лоялността му. Скорпионите, и мъжете и жените, са изключително лоялни. Няма по-верни приятели, по-верни служители и пр. Къде ще се прояви - пак зависи от съответния дом. Освен това скорпионът има собствени морални категории, и те нерядко са непонятни за останалите. Но енергията на Плутон може да се прояви и в ревност, недоверие, изневери, кражби (част от най-известните банкови обири са правени от скорпиони), избщо с бунт на низшите пластове. Пак е вложена същата страст  Peace 

# 128
  • Street of Dreams
OnDiNe_, още ли не можеш да си превъзмогнеш неприязънта към мен? Мина повече от година... Изобщо не съм знаела, че си тази зодия и плюс това ти си жена, а тук темата е за мъжете. Окей??  Peace

А за средата ми, имам смътно усещане, че няма да я откажеш, ако имаш честта да си в нея.

Joy

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 01:28 от OnDiNe_

# 129
Аз пък намирам Скорпитата за доста романтични, особено мъжете. Но не клиширано романтични, а по-скоро трябва да им идва от сърцето и да е нещо различно, не тривиално. Даже има такива, които ако не са с точната жена, изобщо са като асексуални и нямат никакви контакти, знаят си цената. Има и евтини, разбира се. Първични са ми мъжете Овни например и жените Близнаци. Ей от тях вече не очаквам грам романтика, въпреки че винаги има изключения. Давам все себе си за пример, но аз съм романтичен Стрелец и не се държа като добиче в любовта.  По-добре чисто сама отколкото зле придружена.  Crossing Arms

# 130
Когато на един мъж не му пука, очевидно е да е първичен, похотлив, неромантичен и прочие.
Но бихте ли ми казали каква е причината един скорпион да се кълне в любов, да реве, да говори колко много иска семейство и деца, да ти пише любовни бележки, да те търси непрестанно и да те отрупва с плючени играчки, а зад гърба да говори лоши приказки, да ти изневерява и да крие съществуването ти пред любовниците?

# 131
  • в страната на чудесата
Коя е причината един близнак да прави същото? По твоята логика в света има 12 типа мъже Wink

# 132
тогава защо я има тази тема?  Wink

# 133
  • София
Becky, ти ще кажеш ли каква зодия си все пак? Няма как да караш скорпион да реве и да не очакваш да си извади жилото след това. Между другото, типажът който описваш, приляга много на мъжът-риби... Скорпионите, когато обичат, са може би най-верният знак. В крайна сметка всички сме се парили в любовните отношения. Явно не сте били един за друг и толкова. Освен това не можем да съдим хората, без да сме чули и другата гледна точка и без да знаем каква е била твоята реакция на неговите подаръци.

Ск са склонни да се впускат в множество сексуални връзки, когато са наранени или изпаднали в отчаяние. Точно тогава и много лошо си използват жилото...

# 134
не съм го карала. той сам се докара. и не съм му била виновна за глупостите, за да си излива върху мен гнева от грешките си.

Последна редакция: вт, 31 яну 2017, 01:36 от becky bloomwood

Общи условия

Активация на акаунт