Мъж Скорпион - 3

• 79 560
  • 798
  •   1
Отговори
# 705
  • България
Здравейте, какво ще кажете за комбинацията жена везни и мъж скорпион?
12 години заедно.
Живеем си, ако не лесно, поне е интересно  Grinning.
В началото на тази тема и в края на предходната сме писали. Също и в темата за жените Везни.
Оказва се, че май има доста двойки Везни- Скорпион.

# 706
  • София
Жената везни (подобно на жената козирог) може да има връзка с когото си пожелае.
Хахах това е защото сме много послушни Simple Smile

# 707
  • На ръба на нервната криза
Според мен общо взето везните сме съвестими със скорпионите, защото сме компромисен тип, по-улегнали и по-склонни да оставим партньора да води парада, не водим война за надмощие. Затова везните създават успешни връзки с по-доминиращи зодии (които са си кажи речи половината зодиак на теория)
Със скорпиона обаче ни свързва до някаква степен и страстта в емоциите и мисля, че именно тя е водеща в такава връзка.
Иначе че са си тежки характери - тежки са и определено има и търкания, и проблеми, и разногласия, но все пак важното е любов да има

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 01:40 от San Noella

# 708
  • София
Везните не са ли шавливи?

# 709
  • София

Шавливи са и неверни. Но в момента, в който си изберат постоянен партньор се кротват.

# 710
  • София
Шавливи са и неверни. Но в момента, в който си изберат постоянен партньор се кротват.
Аз значи съм някакво изключение защото никога не съм била такава, дори когато не съм имала постоянен партньор.

# 711
  • България
   Темата е за Скорпионите, но и аз да си пиша за Везната. От многото Везни, които познавам, само една е шавлива, но пък е племенница на сводник, така че е генетично при нея. Или до възпитание (липса на такова).
  И на другата крайност, познавам стари моми, които са от типа на жените с не повече от един мъж през живота си.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 12:37 от MoiraineD

# 712
  • Street of Dreams
В най-близкия си кръг имам три приятелки  везни (а това е много) и нито една не е шавлива. Едната е отдавна омъжена за скорпион. Мъжете везни са ми по-скоро неприятни. Жените обаче много ми харесват.

# 713
  • София
Астрологично се водят верен знак (като всички кардинални). Но наблюденията ми са различни.

Наистина се учудвам колко много жени везни се омъжват за скорпиони. Обратната комбинация не съм срещал.

# 714
  • Street of Dreams
Няма как мъж везни да се хареса на жена скорпион - те са слаби, отвеяни и най-вече искат да се харесат на всички. За нас са посредствени мъже.

# 715
  • София
Аз нямам представителна извадка сред познатите си. Просто всички, които знам, мъже или жени, са шавливи и се учудих, че така биха си паснали със скорпион.
Явно такива познавам просто.

# 716
  • На ръба на нервната криза
Няма как мъж везни да се хареса на жена скорпион - те са слаби, отвеяни и най-вече искат да се харесат на всички.

+1
Има разлика между жените и мъжете от дадена зодия и при везните отдавна съм забелязала, че тя е силно изразена.
Пък и дори най-типичните черти на знака като колебливостта, несигурността и т.н някак са по-приемливи за жена, при мъж отблъскват

# 717
Везните не са толкова дълбоко душевни и ако се паднат на някой баш скорпион едва ли ще го завладеят. Но от друга страна скорпитата са впечатлени от своеобразната индивидуалност на жените везни.

# 718
  • София
Да, но скорпионът е ужасно емоционално  разпилян знак, а повърхностните виждания на везната могат доста да му успокоят характера.

# 719
  • Street of Dreams
Аз бих ги нарекла  аналитични и емпатични (жените везни), смятам, че това е причината.

Общи условия

Активация на акаунт