iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 84

• 76 828
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Денис, как се приема http://m.iherb.com/Universal-Nutrition-Animal-Flex-The-Complete- … ck-44-Packs/27238
Имам проблем със ставите и гръбначния стълб и преди приемах комплекса на Jarow с глюкозамин хондроитин и МСМ половин час преди храна с много вода. Това по същия начин ли се приема? В кутията има дозички с различни таблетки. На упътването пише, че се приема с храната, може би, защото съдържа и доста други неща и да не дразни стомаха.

# 136
 :pea     
Над 60 $ ми дава безплатна доставка и с обикновенната и с ДХЛ
колко лева е разликата тук при освобождаване от митници и има ли разлика? /освен по бързото пристигане с дхл

# 137
  • Добрич
Може би ако покупките от България намалеят, от сайта ще размислят. Последната ми поръчка е с доставка 13 лв. и се надявам да има промяна в таксите им.

# 138
Здравейте!

Някой може ли да обясни защо доставката вече е толкова скъпа? Не съм поръчвал от известно време и днес правя поръчка и гледам тази сума за доставка. Това промяна в политиката на сайта ли? Нови международни изисквания ли? Някакъв временен период ли е?

# 139
  • на земята
Здравейте!

Някой може ли да обясни защо доставката вече е толкова скъпа? Не съм поръчвал от известно време и днес правя поръчка и гледам тази сума за доставка. Това промяна в политиката на сайта ли? Нови международни изисквания ли? Някакъв временен период ли е?

От няколко дни мисля,аз успях да поръчам преди три дни нормално,защо така не знам,ноооо ще ме изгубят като клиент,много скъпо излиза всичко  Sad Sad Sad
Най вероятно така ще си остане,за жалост  ooooh!

# 140
Здравейте.
Как се дава колагена? На гладно или по време на хранене? Има ли друга хранителна добавка, с която е добре да се приема за по- добро и пълно усвояване?

# 141
Здравейте, в момента вземам Green Vibrance може ли да я комбинирам със спирулина, гледам, че на Healthy Origins излиза най изгодно заслужавали си или на now е по добре.

# 142
  • София
Здравейте, трябва ми Л-триптофан 500, но не мога да разбера каква е разликата между
1. http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-L-Tryptophan-Peptide-60-Tablets/50463  и    
2. http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-L-Tryptophan-500-mg-60-Capsules/13385 . Кое е по-добре да взема и колко време мога да го приемам, нужна ли е някаква почивка.
   baby_neutral
Няма разлика - само на единия продукт е посочено, че е от пептиди.
По-добре вземи 2. / само АК триптофан/
На поне месец прием, прави почивка. Започни с ниска доза и с намаляваща спирай продукта.
Той има по-слабо действие от 5-HTP, но също е невротрансмитер / влияе на мозъка/

Денис, как се приема http://m.iherb.com/Universal-Nutrition-Animal-Flex-The-Complete- … ck-44-Packs/27238
Имам проблем със ставите и гръбначния стълб и преди приемах комплекса на Jarow с глюкозамин хондроитин и МСМ половин час преди храна с много вода. Това по същия начин ли се приема? В кутията има дозички с различни таблетки. На упътването пише, че се приема с храната, може би, защото съдържа и доста други неща и да не дразни стомаха.
Ето: снимката не е много хубава, но предполагам ще се ориентираш по броя на табл./капс.  Peace
Приемай ги на няколко приема - за да се усвоят максимално.

Последна редакция: сб, 21 яну 2017, 15:12 от denis.

# 143
  • Бургас
Denis,  bouquet

# 144
  • София
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Имам две поръчки, за които tracking номерата дават че са пристигнали в България на 11.01.2017, а в пощенския клон питах днес и казват че не са при тях. Едната е на стойност 13 долара, а другата - 10.50 долара. Къде да ги търся другаде?
Благодаря предварително  Hug

# 145
  • София
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Имам две поръчки, за които tracking номерата дават че са пристигнали в България на 11.01.2017, а в пощенския клон питах днес и казват че не са при тях. Едната е на стойност 13 долара, а другата - 10.50 долара. Къде да ги търся другаде?
Благодаря предварително  Hug
През новата седмица пак провери в пощите - ако са се размърдали да ги обработят ще си ги вземеш.
На мен днес ми се обадиха от пощенския клон и си взех пратка от 12.01.

# 146
  • София
Код за първа поръчка: WELCOME5 - дава $5 намаление.

ПП. Преди беше 5%

ППП.
Ако някой пуска първа поръчка, моля да ми пише на ЛС.

# 147
  • В две мънички очи...
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Благодаря предварително  Hug
През новата седмица пак провери в пощите - ако са се размърдали да ги обработят ще си ги вземеш.
На мен днес ми се обадиха от пощенския клон и си взех пратка от 12.01.

Провериха ли добре наличните пратки при тях? Откакто поръчвам редовно като отида без да имам известие или да са ми звъннали първо казват че ги няма пратките, после имаме около 5мин. обяснения да проверят че съм сигурна че са пристигнали и след като поровят кашончетата ми ги откриват.
От 11.01 трябва да са вече в пощенския клон.

# 148
Denis  bouquet
Ето: снимката не е много хубава, но предполагам ще се ориентираш по броя на табл./капс.  Peace
Приемай ги на няколко приема - за да се усвоят максимално.
Чудесно се разбира, така ще ги приемам. Имам още еди въпрос към теб или някой, който е използвал продукта. В повечето пакетчета по една две от таблетките имат кафява точка, аз мисля, че се е получило като се допират до кафявата капсула. Нормално ли е това?

# 149
 bouquet Denis
Имам молба мога ли да взимам в смисъл пречат ли си тези добавки в дневен прием Praynig
заедно
на момента пия
сутрин : хилурон инджув ..+ колаген слад 30 мин.
по обед : биосил +бон колагенизер/взимам ги  /
преди лягане ; пробиотик

къде и как да включа тези:

Гинко билоба
Силимарин
Куркумин

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт