iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 84

• 76 989
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
При мен вече са безумно бързи от декември някъде, но миналата година и аз имах проблем с новия начин на доставка, една пратка изобщо не пристигна, а друга не беше отразена в тракинга

# 571
  • София
Когато дава,че и трита вида доставки са на една стойност,кой да избера?
DHL Express?Global Mail или UPS?
 newsm78
Зависи каква е сумата на поръчката и дали имаш предварително подготвени документи към DHL / пълномощно и ЕОРИ номер/.
- UPS - не
- с DHL  плащаш само ДДС
- с Global Mail : ДДС + едни 15,50лв + такса куриер, ако искаш да се достави до адрес.

моят ID:     YUL919
трябва да се въведе накрая, преди пускане на първа поръчка

# 572
  • на земята
Когато дава,че и трита вида доставки са на една стойност,кой да избера?
DHL Express?Global Mail или UPS?
 newsm78
Зависи каква е сумата на поръчката и дали имаш предварително подготвени документи към DHL / пълномощно и ЕОРИ номер/.
- UPS - не
- с DHL  плащаш само ДДС
- с Global Mail : ДДС + едни 15,50лв + такса куриер, ако искаш да се достави до адрес.

моят ID:     YUL919
трябва да се въведе накрая, преди пускане на първа поръчка
30.81 лева е? дениз

# 573
  • София
Не може ли да я направиш до 30лв/ без доставката/?
- ползвай кода:   PROMOTEN - 10%

# 574
  • София
Не можах да нацеля безплатна доставка с Глобъл мейл, но затова пък докарах 3 долара шипинг с ДХЛ на обща стойност 137 долара.18 артикула се хванаха.
Имах ЕОРИ, пополних Айхърб декларация, заверих пълномощно на ДХЛ и по техен куриер им ги изпратих безплатно. Преведох ДДС то по банков път и им изпратих сканиран документа. На 31/1 шипнато-на 6/2 беше вкъщи донесено пак с куриер и то безплатно. Явно така ще поръчвам. Спестявам ходене до митница и 13 лв митническо представителство.

Впечатлена съм от тези соли за промивка на носа.
http://www.iherb.com/pr/Nasopure-Nasal-Wash-Personal-Refill-Kit- … ine-Packets/69389
Много бързо се справиха с хремата ми. Правила съм си сама физиологичен разтвор, купувала съм и такива спрейове, но такова подобрение не съм получавала за сега. Вълшебни! А и помпичките им са много удобни, но сега виждам,че са вдигнали цената на комплектите.

# 575
  • Варна
Във връзка с последния пост  na Neba, се сетих да попитам дъщеря ми е с полип в носе, голяма борба е, честно ви казвам. Радвам се на всякакви съвети за подобни проблеми, хремата и просто не е спирала от Септември. Водила съм я на лекар, казаха кортикостериодни капки, ако не помогнат - операция. Е, не помогнаха...обаче не смятам засега да я оперирам, искам да изпорбвам други методи на лечение.

А също имам нужда от съвет за пробиотици.
Благодаря bouquet

# 576
  • Бургас
Момичета, Масло от вечерна иглика дразни стомаха ли? Защото съм с гастрит а имам нужда от един курс.

# 577
  • Варна
Момичета, Масло от вечерна иглика дразни стомаха ли? Защото съм с гастрит а имам нужда от един курс.

Аз пия и нямам наблюдения да ми дразни стомаха , пия го вечер след хранене.

# 578
  • Стара Загора

аз съм с гастрит и жлъчка и с това МВИ нямам проблеми http://www.iherb.com/pr/American-Health-Royal-Brittany-Evening-P … ftgels-Each/20478

# 579
  • Бургас
Благодаря, ще пробвам  bouquet

# 580
И аз съм с проблемен стомах, но вечерната иглика не ми дразни
Имам и полип в носа, уви, авамис много помага, но само временно

# 581
Не можах да нацеля безплатна доставка с Глобъл мейл, но затова пък докарах 3 долара шипинг с ДХЛ на обща стойност 137 долара.18 артикула се хванаха.
Имах ЕОРИ, пополних Айхърб декларация, заверих пълномощно на ДХЛ и по техен куриер им ги изпратих безплатно. Преведох ДДС то по банков път и им изпратих сканиран документа. На 31/1 шипнато-на 6/2 беше вкъщи донесено пак с куриер и то безплатно. Явно така ще поръчвам. Спестявам ходене до митница и 13 лв митническо представителство.

Впечатлена съм от тези соли за промивка на носа.
http://www.iherb.com/pr/Nasopure-Nasal-Wash-Personal-Refill-Kit- … ine-Packets/69389
Много бързо се справиха с хремата ми. Правила съм си сама физиологичен разтвор, купува
ла съм и такива спрейове, но такова подобрение не съм получавала за сега. Вълшебни! А и помпичките им са много удобни, но сега виждам,че са вдигнали цената на комплектите.

Как се ползват тези соли?
Имам полипи и синузит, много години се мъча с какво ли не. Искам да опитам тези соли.

Благодаря ви.

# 582
  • София

аз съм с гастрит и жлъчка и с това МВИ нямам проблеми http://www.iherb.com/pr/American-Health-Royal-Brittany-Evening-P … ftgels-Each/20478
По колко хапчета пиете от тази вечерна иглика?Аз два месеца пих по едно , но нямаше ефект.Ще почивам един месец сега.Нали се прави почивка след 2 месеца прием?

# 583
  • Стара Загора
аз пия по 2 т ,една сутрин една вечер преди лягане,и забелязах че спя по-добре  Mr. Green,ПМС е по-слаб,мастопатия ми намаля ..........но мисля че трябва 3х1 ,нека Денис се включи

# 584
Препоръчайте ми заместител на Геритамин - вит А + Е. Вероятно трябва по отделно, едва ли имат комбиниран продукт.

Общи условия

Активация на акаунт