MЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - ТЕМА 10

• 67 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Аз добавки за мъжкия фактор само от IHERB поръчвах. Спестих доста парички.
За подвижността спимена даваше много добър резултат и при нас.

# 706
ММ го пие от дъжд на вятър, , а то май трябва 3 пъти х2 !
За Спимена...

# 707
  • София
ММ го пие от дъжд на вятър, , а то май трябва 3 пъти х2 !
За Спимена...

2 или 3 х 2 таблетки

# 708
Здравейте момичета! Ние сме пациенти на Надежда и след 3-ти неуспешен опит при които за съжаление не се стигна до трансфер и много тежък мъжки фактор обмисляме да се консултираме и с други специалисти. Можете ли да ни препоръчате клиники които са добри с мъжки фактор?
Благодаря предварително!

# 709
Коки,

Защо не се стигна до трансфер?
Колко лош е фактора ?
СДИ тест за фрагментации какво показва?
Аз знам, че Надежда са най-добрите !  Tired
Или Владимиров да пробваш- там е по-скъпо май , но може да идеш на консултация поне за мнение. bouquet

# 710
Коки,

Колко лош е фактора ?
Или Владимиров да пробваш- там е по-скъпо май , но може да идеш на консултация поне за мнение. bouquet
Благодаря ти! Броя на сперматозоидите е малък и не може да се направи SDI тест, но от трите процедури и няколкото замразени проби знаем, че няма такива с нормална форма за съжаление. За сега проблем при мен не е открит. Наяваме се все пак че ще се получат нещата. За съжаление морфологията най трудно се повлиява, ако вобще успеем.

# 711
Коки,

Колко лош е фактора ?
Благодаря ти! Броя на сперматозоидите е малък и не може да се направи SDI тест, но от трите процедури и няколкото замразени проби знаем, че няма такива с нормална форма за съжаление. За сега проблем при мен не е открит. Наяваме се все пак че ще се получат нещата. За съжаление морфологията най трудно се повлиява, ако вобще успеем.

Коки,

Аз не искам да съм негативна, но реално имате основание за донор !
Обмисли го добре - аз също го мисля , защото сме с 2% морфология , ниска оплодителна. И май ММ се влошава с времето. Сега ми предстои 2-ри опит. До 3 опита съм склонна - и ако тогава не стане - лека стимулация с донорски материал.
Иначе се тровиш и хабиш психика за нищо.
А с донорски пак няма гаранция , де - тоест и там може да има разочарования.

# 712
Коки,

Колко лош е фактора ?

Коки,

Аз не искам да съм негативна, но реално имате основание за донор !
Обмисли го добре - аз също го мисля , защото сме с 2% морфология , ниска оплодителна. И май ММ се влошава с времето. Сега ми предстои 2-ри опит. До 3 опита съм склонна - и ако тогава не стане - лека стимулация с донорски материал.
Иначе се тровиш и хабиш психика за нищо.
А с донорски пак няма гаранция , де - тоест и там може да има разочарования.
Вярно е че имаме основание! Ще видим какво ще правим, иска ми се да опитаме пак. Успех на теб! Дано се получи и не се налагат такива мисли Simple Smile

# 713
Здравейте момичета! Ние сме пациенти на Надежда и след 3-ти неуспешен опит при които за съжаление не се стигна до трансфер и много тежък мъжки фактор обмисляме да се консултираме и с други специалисти. Можете ли да ни препоръчате клиники които са добри с мъжки фактор?
Благодаря предварително!

Здравей, не си посочила регион за клиника и за това си позволявам да предложа Пловдивска такава - Ню лайф, Пловдив. Там има специализиран Мъжкия център по стерилитет.
 Аз съм пациент на клиниката, но в друг аспект- донорската им програма за яйцеклетки. 

# 714
може ли някой да ми препоръча подходящи витамини/хр.добавки за ASTHENOZOOSPERMIA,
бяха изписали на партньора ми "Спермотренд", след като изпи една опаковка имаше леко подобрение (А+Б -прогресивно подвижните станаха приблизително 45%), което казват, че е достатъчно добре и от само себе си да се получат нещата, но уви не се случват - следващата стъпка е инсеминация, но ми се иска да не стигаме до там....ако някой може да сподели нещо изпробвано и ефикасно...благодаря

# 715
  • Варна
Ние със същата диагноза, но и в допълнение Антиспермални антитела не успяхме с 2 инсеминации - сега минаваме на ин витро Simple Smile Късмет и успех!  bouquet

# 716
Прахчета Андрозитол, спимен форте, тристен (трибестан); билки - бабини зъби, магарешки бодил, има и специална смес от билки за мъжки фактор в билковата аптека на ул. Поп Богомил (ако си от София);корен от мака, сусам, пчелен прашец, прополис...има и много други, ММ взимаше всички тези неща, дори и витамини в допълнение. Успех

# 717
благодаря за бързите отговори, от Пловдив сме, но има добра билкова аптека, където предполагам, че ще намеря тези неща ....
преди Спермотренда - взимаше Трибестан 2х2 + витамини, но взеха да му идват в повече таблетките (отделно от това  пие и други лекарства ежедневно) и го гледам, че му писна от хапчета, та ще трябва да му забъркам някоя билкова отвара...
мерси момичета....

# 718
Здравейте, момичета. На някой мъжът да е стимулиран с Гонал? Ние сме с азооспермия, и на моят му предписаха Гонал, 2 пъти седмично по 75 ед., за 6 седмици.

# 719
Здравейте, нова съм тук , но все пак и аз да попитам нещо…
Започнахме първоначални прегледи  и изследвания  за да си отговорим на въпроса защо нямаме дете до сега…  Като за начало спермограмата на мъжа ми не е особено добра. Трябва да се консултираме с уролог – андролог. Моля за мнения от вас за такива специалисти в Пловдив.
В клиниката, която посещаваме работи Др. Гаджева – какво е вашето мнение за нея?

Общи условия

Активация на акаунт