Диамантени/елмазени гоблени

• 132 643
  • 794
  •   1
Отговори
# 120
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и на мен все ми се струваше, че не се получава добре, а накрая ми хареса резултата.
Simple Smile

# 121
  • Поморие
Започнах все пак, за да се разнообразя.

# 122
Ето и моя напредък:

# 123
Ехеее страхотни красоти!  Heart Eyes

# 124
Много сладурски нещица сте направили. Може ли, обаче, да пишете и какви са размерите на гоблените?
На последния виждам 25 х 25, но така ли е или тези цифри са нещо друго?
Питам, защото четох, че изображенията при по-големите модели били по-добри, което е логично - от повече елементи се прави съответната част и се получава по-прецизно изображение.
Искам да си направя сметка за себе си.

# 125
джуди, колкото повече смяташ, толкова повече ще се объркваш Simple Smile започни с нещо по-дребно, което ти харесва, виж как става, колко бързо става и дали те забавлява и след това може да се хвърлиш и на голямо.
на пепи_р е 25х25см, на лаленцето е 30х27, а моите са 25 х20 и 20х20 см

готов май не съм го показвала Simple Smile

# 126
Аз решение взех, поръчах още миналата седмица и сега чакам. Няма да почвам с най-малките размери точно - гледах в сайта дребни и по-големи, наистина са прави в съветите си от там - по-големите ми изглеждат по- реалистични като картинки.
Обещаха ми, че ще ми доставят поръчката в средата на октомври, нямат налично това, което съм избрала. Сигурно ще чакат пратка /вероятно от Китай  Simple Smile/.
Просто ми е интересно и тук какви са размерите на картинките, които се показват.
Живот и здраве - като ми дойдат материалите почвам да снимам и аз. 

# 127
Ехее, много хубави цветенца сте налепили Heart Eyes, учудвам се но наистина и на малките размери се получават хубави картини.
Аз започнах да лепя гоблени с размери 30*30 и продължавам с все по-големи размери, просто ръката ми вече е свикнала и ми се струва, че с малките няма да ме удовлетвори, докато го почна и ще го свърша. Не, че имам много време тези дни, даже от 10на дни нищо не съм подхващала.
Чакам аз тези дни да ми се обадят, че са рамкирани и да видим пак какво ще ми сервират Angry,
Вече ми се изчерпа търпението и не знам как ще се разправям с тях. Grin

# 128
  • Поморие
Моят със слънчогледите е 30/40, но е с частично облепване. Листата са нарисувани, само цветовете на цветята се облепват. Нарочно го поръчах такъв, защото ми е първи, а пък не исках да е малък, точно поради това, че на голям гоблен фигурите са по-детайлнни.  Поръчах си го Алиекспрес направо за без пари. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 129
в базар.бг виждах такива с частично лепене, по 17-19 лЪва бяха. може да им се метна Simple Smile

# 130
  • Поморие
Моя го взех за 4.10 лв.  Grinning А снощи го гледах за 1.90 евро. Изчаках си го месец и малко, но за никъде не бързах. сега влязох да го видя, пак се е покачил малко. https://www.aliexpress.com/item/DIY-5D-Sunflower-Diamond-Embroid … 042311.0.0.KAeNOk

# 131
супер са, даже на тая цена Simple Smile
първият котик е от Китай. наистина за без пари, но си почакахме с детето.
котачето с малките котки го взех от тук, разликата не беше голяма, а си спестявах чакането.

# 132
Аз май си поръчвам най-скъпите гоблени, от тези дето се лепят  съм давала от 30 до 52 лв. А за тази година съм дала около 500 лв за гоблени но имам и такива с нашиване.
Много скъпо удоволствие,  ще се ориентирам май към Али експрес.
Но за сега спирам с поръчките тъй като имам достатъчно а нямам никакво време да ги правя , дотогава ще събирам полезна информация от вас. Hug
А,  чакам един гоблен да ми донесат от Молдова но какъв ще бъде той не знам, ще бъде изненада от колежката. Blush

# 133
Голям си ръчах. Ще имам занимавка за повече време тъкмо зимата. Ще правим тлаки и седенки. Има-няма след 2 месеца и виното чакаме да стане... 😉

# 134
Да побутна малко темата.
Телефона не прави хубави снимки но обещах да ги покажа.
Момичета, представям ви Лястовичката.

Общи условия

Активация на акаунт