Гран Канария

• 8 807
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
цените на хранителните продукти,цигари,ресторанти,кафенета и т.н

Много е различно, но примерно приравнено...
Кола 2 литра 2 евро
Вино 7-8 евро
Бира кен 0,80-1,50 евро
Хляб минимум евро
Ябълки поне 1,50-2 евро за кг.
€ 3,20 Marlboro
и т.н.

Но има и по-добри цени...
http://folleto.lidl-canarias.es/41c344d6-ed30-4597-9c60-94bdc6e9 … 14a/html5.html#/4

Виж и тук...
https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Las-Palmas

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 17:13 от Bled

# 16
Здравейте!Извинявам се,че питам тук,но не намерих друга тема за Тенерифе,а видях,че тук също има и за там коментари.Ние се двоумим между Лансароте и Тенерифе евентуално за края на април-началото на май.Какво може да посетим на Тенерифе с дете на три години?Вулкана ще го пропуснем,че с малката не знам как ще стане...Обиколна екскурзия на острова струва ли си и ще издържи ли дете на три години?!То пак си зависи и от детето,ама...А някой ходил ли е и на двата острова и кой предпочита?

# 17
На Канарските Острови разстоянията са като в Несебър. С разликата че няма толкова много хора както там през август. Ако имате лека количка я вземете. С детенце на 3г. най-добре ол инклузив и в хотела. Зависи и до колко е издържливо. Пуерто де Сантиаго е страхотно спокойно място за хора с дечица. По принцип и в Л и тенерифе няма кой знае какво за разглеждане. За мен Л е по-нисък  клас курорт.
Ако сте с кола под наем може всичко да издържи.

# 18
  • Монтана
Тенерифе и Гран Канария ,отново бихме се върнали в Гран Канария

# 19
  • София
Mama Gold, Loro Parque е подходящо място за деца. Кьм него има Сиам парк, но там не сьм влизала и не зная дали е подходящо за малки деца. Това за Тенерифе. Според мен той е по-подходящ, когато си в компания с малчуган.

# 20
Тези вече ги препоръчахме назад в темата. За Сиам зависи колко са големи децата - пързалките са изключително стръмни. Има изкуствен плаж, който е с бетонено дъно - ако детенце се заблуди че е пясък и почне да се хвърля към вълните е добре да сте с него, за да не се нарани. Иначе има тюленчета там, но освен пързалките няма друго, освен малкото плажче за малки деца. Според мен Сиам не е за малки деца под 7г. дори по-големи.

# 21
Здравейте!Благодаря ви за отговорите.Още не сме решили...Много се двоумя за тези Канари,хем ми се ходи,хем пък и искам да отида някъде,където да видя нещо.Лоло парк,до колкото разбрах е зоологическа градина и не знам дали моята дъщеря ще се впечатли...Ние сме я водили в зоопарка в Щутгарт,който се води като един от най-големите и богати от към животински видове в Европа и почти не се впечатли...Ако пък ще да е само за хотел с ол инклузив,то май не ми се бие толкова път,че и пари до там само за това.Такива хотели си имаме и на нашето море и то в изобилие. Grinning Ако изберем Тенерифе,искам да отидем поне на Лаго Мартинез.Това било някакъв комплекс от басейни с океанска вода.

# 22
Предимството на Гран Канариа и Тенерифе е че е топло и става за плажуване през цялата година, за разлика от нашето черноморие. И обслужването е много добро.
Лоро парк е по-скоро като резерват, не съм била в зоопарка в Щутгарт, но наистина ако не се впечетлява детето от животни - няма смисъл.
Ако не държите да отидете през зимата - по-добре Гърция според мен. Там определено е по-красиво и по-близо.

# 23
Г. Канария е най-безлични остров от групата. Не е лош, но ако не сте посещавали други е малко безсмислено да се ходи първо на него.
Няма нещо което да го откроява от другите, не случайно му казват Континента, понеже има от всичко по-малко.

Това с плажа през цялата година е много пресилено, да няма зима, но февруари-март трудно става за плаж, ако не е слънчево и не се ходи по обед, водата не пада под 18-19 градуса, но за повечето хора това е студено.
Цените като цяло са ниски, но зависи с коя страна се сравянват.
Има и много скъпи зони и хотели, какво е навсякъе.

Общи условия

Активация на акаунт