Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 449
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 465
Тихо се сипе поредният сняг ....
Къде е сега Янтра да каже, че в Пловдив сняг няма, хм

# 466
  • Sofia
Ръси сняг, хич да не е  ooooh!.Таткото много отговорно става сутрин да изрине поне едната кола и двора, че да може ученикът да бъде на училище. Той, съответно стиска палци вратата да е замръзнала и да не се отваря  Mr. Green.
И на моето дете руският не му се струва никак подобен на българския  Rolling Eyes,въпреки че на мен това ми беше основният аргумент да го склоня на руски пред немски  Whistling..по-скоро произношението го обърква. Виж ти, падежи още не сме започнали...тогава не ми се мисли каква каша ще е  Crazy.
В 10 ч. смятам да надникна прякото предаване от клетвата на новия президент и да обърна специално внимание на жена му- с какъв аутфит се е барнала тоя път  Mr. Green.
Заинтригувахте ме с тия упражнения-Захир и Янечек newsm78.Ще ги погледна  Peace.

# 467
Как ме зарибихте сега с режимите на Руми, но тя има ужасно много видеа.
Всеки ден ли се правят упражненията?

Имам време само след вечеря, а място само в хола...много публика, не става  newsm78 Все нещо ми пречи ... Сега ще вляза да си харесам нещо по- аматьорско  Peace

# 468
  • В Космоса
Аз се бях зарибила с Румянините програми, но много натоварих кръста, а аз имам проблеми с него. После половин година ме боля адски.

# 469
Отвратителен вятър духа и при нас, плюс сняг. Как не спря...
Силно се надявам в края на месеца да се пооправи времето, че не знам иначе как ще пътувам към Гоце Делчев.

Упражненията на Руми са за здрави хора в добра форма. Гледала съм ги, пробвала съм и то когато имах значителна физическа активност, плюс ходенето на народни танци. Ами не мога да издържа на това темпо. Най-много ме дразни това постоянно сменяне от изправено в легнало положение. По-точно не мога рязко да се изправям, веднага ми се завива свят.

# 470
Добро утро. И при нас сняг. Нов! За вятър вся още нямам информация. Страх ме е да отворя вратата на терасата.
Gena, и аз искам да я видя първата дама!  Mr. Green Но си мисля, че вече ще е изцяло с нова визия.
Упражнения няма шанс да правя- имам болежки в коляно, кръст. Стигат ми.  

# 471
  • на Мелмак
Дъщеря ми иска да учи руски , но от другата година  Wink
Аз го знам , но преди две - три години в Гърция ми се наложи да говоря руски , ейййй - всичко на английски ми идваше , влезнах в час , но бая се посмяхме и двете страни.
Снега е чудесен , само че да го гледам през прозореца. А трябва да пазарувам , да взима децата , да ходя на работа...
За упражнения - мързел ме е  Crazy

# 472
Видях я дамата. Семпла.

# 473
Личи, че вече е барната от тук, от там.

# 474
  • Варна
Помните ли, момичета, че бях писала преди известно време за мейл от мъж, с прикачен файл и пояснение - принудително събиране? Тогава се усъмних, че е нещо проблемен файла и не го отворих, а вие казахте, че е вирус и да трия директно. Наскоро пак някой беше писал за това. Сега чета в нета, че това била "нова" измама и даже са се усъвършенствали - като пратят мейла звънят по телефона от името на някакъв ЧСИ и чакат докато си отворите мейла. Ега ти наглярите.

# 475
Ама и Вице-то е барнато!

# 476
Къде ги гледате, по ТВли? Ще чакам да изкарат снимки в мрежата. Simple Smile

Никакви писма не отварям от неизвестни податели, нито си вдигам телефона на непознати номера. Имам служебен, него вече вдигам. Личния го използвам само за разговори с хора, които познавам и са ми записани в указателя.

# 477
  • София
Сесил, ако попаднеш на снимки някъде, кажи, че и на мен ми е любопитно да ги видя  Grinning

Леле как вали  Shocked

# 478
то сняг, сняг ма не мога да стигна до лифта  Laughing

# 479
Oх, жива съм ама вчера никаква ме нямаше.

Благодаря ви за съветите.. Честно казано, пих доста айрян и вода. И се наспах. Не знам защо така стана, ама и друг път се е случвало и то без причина. Здраве да е! За но шпа-то честно..не знам защо се пие. Логика никаква няма да помага при кръвно, питах и домашния си фармацевтин..и той не знае, а той знае всичко. Ама може наистина да има някаква причина.  newsm78
На Руми упражненията започнах тези:
https://fitnesinstruktor.com/nachinaesti-20-min/

Начиии...20 минутни, за начинаещи..аз си викам, ей ся глей кво става.. на 20-тата минута едва дишах и пот се лееше от мен. И всъщност осъзнах колко съм зле. Аз много харесвам клековете, пресите и планковете (тук планкове няма). Принципа е да се правят ежедневно ( аз абсурд да го правят това всеки ден, ще опитам през ден). В момента, в който вече станат лесни упражненията, което разбира се е индивидуално при всеки, се минава на следващо ниво, за начинаещи. Пиша ви всички тия глупости, за да ме подпитвате от време на време..абе Захиро, ти кво направи с отслабването и мен да ме е срам да си кажа, че всъщности си лентяйствам на дивана. Та затова!!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт