Искам да кажа ... (105)_16.01-22.01

• 69 480
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 825
Ние сме със сървър....специална система, ако единия диск умре, другите го дублират.....
Имаме достъп независимо от къде влизаме по света- документи, филми, музика, книги, снимки, всичко е там.

# 826
Тази вечер съм сама, и топя начос в доматена апетитка. И гася пожара с бира.
Нашите снимки са само хартиени. Преди 23 години нямаше други. А видеокасетата не откривам. Майка ми има копие ако преритам да я гледам.
На малката и днес и се поду лимфен възел. Боли я като го пипа. Има гнойна торбичка на един зъб, предприели сме лечение. Може ли да е свързано със зъба, или да се шашкам. А зъболекарката не си вдига цял следобед телефона.

# 827
  • Пловдив
Може да е от зъба, питах зъболекарката.

# 828
Не мога да ви оправя темите, нали до 50стр, и после нова newsm78 Дребната ме накара един брокул да и купя, но как се готви newsm78 тва нещо newsm78. Знам само от онова, дето расте на кокал, как се готви. Като се оправи кръстницата, сме решили, да им идем на гости във Вегас, да се оженим с жената #Crazy. Пресни снимки ще пускам.

# 829
  • София
Какво си й купил? newsm78 Joy

# 830
Може да е от зъба, питах зъболекарката.
Благодаря Янтра. И аз бях сигурна, че е от това, но тя сега е при баба си, а тя си пада малко хипохондрик, та взех и аз да влизам във филми.

# 831
Да питам Янтра ако е наоколо, тази рецепта от 2005 за пирог, тестото меко ли е и пухкаво или сдиплено като на содена питка, че съм опържила каймата с лука и сега си търся кое тесто да замеся. Та ето рецептата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48160

Ако някой знае какво тесто трябва да препоръчва смело и безотговорно,,но да става за машина, защото аз на ръка не умея да меся Mr. Green

# 832
http://prikachi.com/images/554/9023554y.jpg Това е брокол, нали newsm78, дръжката яде ли се newsm78

# 833
  • София
Бодваш в една саксия и ще си имате цяло дърво.

# 834
  • Пловдив
Да питам Янтра ако е наоколо, тази рецепта от 2005 за пирог, тестото меко ли е и пухкаво или сдиплено като на содена питка, че съм опържила каймата с лука и сега си търся кое тесто да замеся. Та ето рецептата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=48160

Ако някой знае какво тесто трябва да препоръчва смело и безотговорно,,но да става за машина, защото аз на ръка не умея да меся Mr. Green
Тестото като се изпече е ронливо. Много е хубаво.

# 835
Тенкю, Янтра bouquet, почвам го  Laughing chef

# 836
  • Sofia
Бодваш в една саксия и ще си имате цяло дърво.
Joy не бъзгайте Сандовеца  Naughty.Зеле е туй,бе Сандо,нали си спец  Laughing,мятай го в бидонЯ. chef

# 837
  • София
И после и сок ще пиеш. Peace

# 838
  • Пловдив
Почвам да се притеснявам от себе си. Проникнала съм навсякъде в тоя форум с готварски рецепти. И съвети за готвене. Хем нарочно не си започнах своя тема да се представям в Готварския.

# 839
Янтрааа, сега и аз за теб си мисля, очаквах голяма рецепта, а тестенцето мъничко ми изглежда newsm78 Очертава се плънката като да ми е за 2 пирога Laughing

Общи условия

Активация на акаунт